concediu in Creta

concediu in Creta | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

am vrea si noi sa mergem in Creta in concediu, in septembrie.

aveti ceva recomandari cei care ati fost?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

E o alegere excelenta, am fost acolo in 2003, am vizitat cam toata insula cu scuterul si autocarul. (atunci nu aveam copilul). Noi am fost in mai, la inceput de sezon, si a fost super.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

si eu sunt interesat de detalii....in special de la cei care au fost cu copii, plaja, apa.....?

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu am fost in Creta sporadic, doua weekenduri la rand, dar dat fiind serviciul sotului am fost blocata in Iraklio. Nu va pot da relatii despre plaja si mare (decat ca nici nu se apropie de cea de aici ), insa pot sa va recomand cu caldura muzeul arheologic din Iraklio, arta minoica si nu numai, este cel mai frumos muzeu arheologic pe care l-am vazut vreodata, si va pot spune ca nu sunt putine si nici obscure cele pe care le-am vazut pana acum. Este un must absolut vizita la muzeu. O alta iesire frumoasa este la palatul minotaurului, apropape de Iraklio, fiti pregatiti cu apa si umbrele de soare, e ucigator soarele deja in iunie, si sunt convinsa ca si in august. Eu personal am gasit bijuteriile foarte ieftine, mai ales pe cele din argint. A, si inca o treaba interesanta, sa va tocmiti in magazinele de suveniruri ca lasa din pret, eu mi-am tras o palarie de soare la pretul pe care l-am vrut eu , nu stiu daca a fost din cauza ca am vorbit greaca sau pentru ca mi-s io irezistibila, lol!
Fetele cu copii o sa-ti spuna mai multe referitor la intrebarea ta, ca eu sunt putin pe dinafara cu raspunsul, dar am zis ca ma bag, poate te tenteaza ceva din ce scriu . Daca te intereseaza iti pot da si numele tavernelor frecventate de noi in Iraklio. Pestele mi s-a parut mai bun decat aici, sincer.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna30 spune:

Cum sunt preturile in Creta, ca am auzit tot felul de versiuni?!
Mergem si noi in iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc fetelor.

Andra, prin ce agentie ai fost, la ce hotel?

preturi mari ?!

Mergi la inceput