Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uffff….am asa o stare,tremur, zambesc , imi vine sa plec fugind spre iubitul meu sot! Mi-a mai facut-o o data…atunci a fost si mai “tare”, dar acum….

Povestea e relativ scurta….eu am facut unul din masterate la Praga. Anul acesta in ianuarie am fost anuntata ca mi s-a acceptat dosarul pt MBA tot la ei, la UNYP. Si eram fericita nevoie mare. In 15 mai ar fi trebuit sa ajungem la o conferinta in Praga si asta ar fi insemnat….ca pot merge sa vb personal si la universitate. Numai ca acum doua saptamani iubi m-a anuntat ca s-a anulat conferinta. Si am fost foarte dezamagita…pt ca nu puteam merge in orasul meu de suflet si mai ales nu puteam sta de vorba cu oamenii care au vazut in mine un candidat interesant.
Si acum vine partea pe care am aflat-o prin mail de la sot….apoi primind si telefonul:
“ Stii ca eu sunt mandru de tine si de tot ceea ce ai realizat. Vreau sa ajungi sa vorbesti la universitate, pentru ca meriti. Vreau sa mergem la Praga pentru ca iubim orasul ala, pentru ca putem face mii de poze, putem bea bere:), putem sa ne plimbam de mana, putem sa cumparam kilograme de haine si parfumuri. Si mai presus de toate…vreau sa te scot putin din nebunia asta, oferindu-ti un weekend prelungit la Praga! Am aranjat si cu Alex….va sta la frate-miu…stii ca ei doi il iubesc. Sper sa nu ma omori prea tare…maine plecam si ne intoarcem luni. Si mai sper sa-ti placa surpriza mea si sa nu incetezi niciodata sa crezi in iubirea mea. Pentru ca tu esti TOT…sufletul, viata, iubirea!”

Asadar fetele….maine dimineata inainte de plecare o sa intru sa va salut si apoi…zbor spre iubire, distractie si voie buna!!! Uffff….la asta s-o fi referit cand mi-a zis ca luna mai va fi “bombastica”???

p.s. seful meu stia….sa nu-i bat eu pe ei doi??? Nu-i bat, pt ca pe unu-l iubesc de mor si pe celalalt il apreciez mult!
Ma scuzati ca va zapacesc...doar ca simt ca explodez de iubire si fericire! Ma scuzati inca o data!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

felicitari sunsmile
meritati din plin sa va distrati
have fun si nu uita ca la intoarcere sa pui poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

nu ma intreba ce caut pe aici Sunule, dar am lacrimat citindu-te, ma bucur pentru voi, sa va distrati fain!!! Sanatate va doresc!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Salutare fetele!

Fanna chestia aia cu bb-ii "out of pampers" ni se potriveste de minune, tocmai am inceput sa facem la olita! Asta a fost cadoul meu de Iepuras de la Raducu meu. Il pupa mama de baiat!

Fetele viitoare nurorici succes cu pregatirile si eu as mai vrea sa trec prin febra pregatirilor o data! Incercati sa savurati fiecare moment in parte chiar daca unele sunt stresante sau obositoare.

Fla ce sa facem zilele trecute? Am stat toti 3 bot in bot n-am fost nicaieri a fost de minune ne-am odihnit, am iesit la aer, ne-am plimbat, ne-am pupacit toti 3 toata ziulica. Ce bine e acasa cu baietii mei! Nici nu mai imi vine sa vin la servici.
Si noi vrem casa pe pamant dar peste vreo 2-3 ani ca acum nu avem bani, al meu sotz nu vrea pe credit! Eu m-as arunca la un credit numai sa ma vad in casa la curte. Dar mai astept..trebuie sa fim amandoi de acord. Auzi nu imi dai si mie 1000 mp?

Fetele si eu pe 21 il serbez pe Raducu ca il mai cheam si C-tin! Atunci chiar dau o petrecere ca ne dau ai nostrii amici disparuti, trebuie sa ne vedem si cu ei.

Cinta, felicitari pentru casa s-o stapaniti sanatosi si spor la treaba!

Alynutza si voi la fel pentru masinuta. Si eu in max 2 sapt o sa drive-uiesc prin Buc. Sa vezi atunci, sa te tii!

Ati scris atat de mult ca nu mai stiu cui si ce sa zic asa ca sper sa ma pun la curent pe parcurs!
Pup celelalte nurorici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flor,inseamna ca pe 21 faci petrecere si aici la nurori,nu?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Sun-ule cred ca am scris in acelasi timp cu tine, nu vazusem mesajul. Din toata inima ma bucur pentru tine, sa aveti parte numai de surprize din astea, sa dea Dumnezeu sa va iubiti o vesnicie asa cum va iubiti acuma. Sunt emotionata pentru tine, ptr. ca stii chiar ieri vorbeam despre cat de grozavi sunt sotii nostrii. Sa ne traiasca!

Distractie muuulta si placuta, abia astept sa ne povestesti!
Drum bun! (Doamne ma gandesc ce-o fi in sufletul tau!!!!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Flor,inseamna ca pe 21 faci petrecere si aici la nurori,nu?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Danutza dau de baut si la iarba verde daca vreti!
Pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Actualizat listutza (Flor trecut cupilu Constantin:) Razuca pe tine te trec la sarbatoritii lunii viitoare, doar sa ma tragi de maneca si sa-mi amintesti, ok?

Sun sti ce admir eu la voi? Dragostea! Pot fi si lucruri simple, si mai putin simple, dar daca este dragoste asta spune tot. Felicitari si va dorim distractie maxima

Flor iti dau cum sa nu, da te muti in Cluj?:)

Alynutza spor la treaba, facem galerie sa termini repede

Nicoleta soacra ta de unde e? Va ajuta la pregatirile de nunta? Mai povesteste-ne despre voi:)

cherry unde esti, te-ai apucat de lucru si ai uitat de noi?:)

Lavi sa nu-mi zici ca azi te-ai dus la scoala:) Hai aici fata harnicuta si spune-ne cu ce iti omori timpul. Nu vrei sa vi si la mine sa mai facem schimb?:)

Fana io n-am auzit de firme cu asemenea oferte pe aici... In schimb se construieste la greu, in fiecare an apar cartiere noi... Numai bani sa fie:)

Adriana iar scapashi la PC?:)

Mie-mi doarme pitica, am mancarea pe foc si ma tin de zbantuieli:) Tot vb la tel cu prietena mea din Grecia, e si ea la servici si are un chef...

Edit: ca am pus niste poze cu Sara de 1 mai :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

soacra mea e din bucuresti
ne ajuta atat cat vreau eu
de obicei eu cer cand se ofera refuz daca nu-mi convine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Lavi sa nu-mi zici ca azi te-ai dus la scoala:) Hai aici fata harnicuta si spune-ne cu ce iti omori timpul. Nu vrei sa vi si la mine sa mai facem schimb?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

ceau gagicile!!!
nu flavia, nu m-am dus, dar promit ca de maien merg!! pe cuvant!!!

pupici la toate fetele!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput