Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

bb o sa vina el,

Apropos de asta, aseara, la un magazin... puiu proba camasa de ginerik.. si vine o cu sotul mangaindu-i burtik..se cunosteau cu vanzatoarele... si eu ba cu coada ochiului, ba..direct...pana cand m-a prins fomeia si-i zic (apare si puiu, ma ia de mana) k vrem si noi bb...mult de tot si sa stea linistita k nu deochi..si c-o sa aibe fetita. Ea, ochii mari: de unde stii? "Pur si simplu, simt!" si-ncepe sa planga, de emotie... si zice asa e, la eco asa a iesit (era-n 8 luni)si-au inceput amandoi sa ne incurajeze..

AMR FIX 1 luna pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu ma duc sa-mi cumpar revistele de barfe si ma car la mama.
Pa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana sa ne pui si pe noi la curent cu ultimele barfe mondene

Fana multam de dedicatie. Stiu ca exista melodia asta dar eu n-am auzit-o niciodata :)

Raza emotionant ce ti s-a intamplat.

Intr-adevar e o minune sa ai copil, sa realizezi ca in tine creste o viata, un sufletel nevinovat care asteapta sa se nasca, sa il cresti, ocrotesti, iubesti... Si dupa ce il ai langa tine realizezi ce mult inseamna cuvantul "mama", mie inca mi se pare incredibil. De multe ori stau cu sotul meu si ne minunam ca 2 copii prostuti:) ce mult inseamna un copil. Mi se rupe sufletul cand vad ca alti parinti nu-i vor pe copilasii lor :((((
Va doresc la toate care vreti sa il aveti cat mai curand si sa ne bucuram impreuna

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetele sper ca v-au priit zilele libere :)

mai itai va salut si p-orma ma pun pe citit. pt ca ieri am stat acasa in patutz - cu nasul cu sangerare suficient de serioasa incat sa ma capatuiesc cu 3 retete plus "amenintare" de cauterizare a capilarelor buclucase daca nu se rezolva.

am devenit proprietari de drept si mandri de apartament si suntem in faza de demolat pereti - nu aia de rezistenta dar cum sotul e mai mereu in delegatii merge mai greu - azi si maine iar e plecat. si maine aici e zi libera asha ca stau toata ziua cu ochii pe perti si astept seara

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

cinta si eu vreau sa demolez pereti, sa renovez tot, da strang, sa aparg, sa aranjez, sa shmotruiesc... DAR NU AM CEEEE (inca) Of, numa la asta imi sta capul, fac calcule, socoteli, ca doara doara prindem o ocazie calumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fla mai bine itzi iei casa ca parca asta iti doresti...cat era terenul pe care-ai pus ochii?

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Fana la varianta asta ma gandesc si eu. Terenul 2000 MP era cam 25.000 euro. Ar fi super ieftin fata de cum sunt in zona, dar nu ne-ar mai ajunge banii de casa, am sta in cort :)
Am vazut ieri reclama asta la case de pe DC si mi-au sarit ochii la ce preturi rezonabile erau. Noroc ca m-a trezit barbatu-mio din visare si mi-a aratat ca scria undeva, mic sa nu se vada, ca pretul e la rosu, nicidecum cu finisaje cu tot, asa ca tot scumpe sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

2000 mp e mult poate mai gasesti amatori si impartiti
la noi a aparut o firma care cumpara apartamente si are case construite pe care ti le ofera la schimb, dupa o evaluare....anul trecut nu era acum am auzit dar nu stiu daca terenul e al tau sau e concesionat...oricum poate ceva neamuri la tara...si noi am vrut sa luam un teren in apropiere dar nu ne puteam incadra in buget ptr a face si casa...asa ca am optat casa la tara la socrii...facem naveta cu masina 30 km...in 30 min suntem la job scoala etc...nu consider un impediment

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, mersi mult de felicitari, inca nu avem masina, doar peste 2 saptamani. Adevarul e ca ne-au spus ca daca nu au deloc pe stoc modelul dorit de noi dureaza 3 saptamani maxim, ca atat dureaza sa fabrice o masina de noua. Asta e, o sa asteptam. si multumesc tuturor pentru sfaturi.
Cinta, felicitari pentru casa s-o stapaniti sanatosi!
Flavia, tin pumnii sa iti implinesti visul de a avea casutza ta cat mai repede, stiu ce mult conteaza.
Fetelor, imi cer scuze ca nu raspund prompt, dar am de lucru

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu stau la curte si nu m-as mai da dusa la bloc...

Mergi la inceput