Scandinavii stiu DC...(114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Futunezii respira usurati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria

Si io ...huh...:-)) Iar ca sa raminem intr-ale naturii, cica anul ast, temperatura pe glob va fi cu vreo trei grade mai mare, din care cauza vor suferi de foame si sete vreo www.timesonline.co.uk/article/0,,3-2164140,00.html" target="_blank">400 de milioane de oameni...
In rest ...nu stiu ce sa mai zic ...lui iren ii urez multa, da' multa rabdare si putere de convingere

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arboria

Si io ...huh...:-)) Iar ca sa raminem intr-ale naturii, cica anul ast, temperatura pe glob va fi cu vreo trei grade mai mare, din care cauza vor suferi de foame si sete vreo www.timesonline.co.uk/article/0,,3-2164140,00.html" target="_blank">400 de milioane de oameni...
In rest ...nu stiu ce sa mai zic ...lui iren ii urez multa, da' multa rabdare si putere de convingere

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce faci lilutz, cat ai beut azi de incepusi sa te bâlbâi?

da, da, a venit marele tsunamii in Polinezia Franceza. Un val de 50 cm, a maturat tot in calea lui, adio paradis

mai viu io

Mergi la inceput

Nu-ntelegeam pe unde ma bilbii...da' iaca asa stringe omu' puncte, sa se-ngalbeneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Etete ce gasii in mp3-urile mele:)) Israel Philharmonic Orchestra! Ia sa vad daca mai gasim si oameni serisoi ca our jewish lover scandinav-izat fugi cu moet cu homar cu tot de citeva zile de pina si amintirea lui deveni vaga Cum ii zicea? Ya..Yannis? Era grec parca aaaa..?

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Viku cauta oameni seriosi in mp3-uri,si cica eu am fugit cu Moet si cu lobsteru la subtrat,cind de fapt eram in poiana unde toata hoarda scandinava cica trebuia sa se intalneasca.Tzeapa!Las` ca ma razbun pe insula aia viko

Ocebine arta cere sacrificii nene.Cretinilor alora nu le-a spus nimeni ca ptr a introduce un pian la etajul superior al unei case se da jos acoperisul?

Inghetata aia de 2,50 cu fistic si glazura aia de cioco,era groaznica,mai acceptabila era aia de kko.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

mara cum e cu Tudor? mergeti azi la radiografie? sper sa nu fie nevoie

stiri:www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,820310,00.html" target="_blank">teroristi in drum spre Danemarca
12 teroristi cu pasapoarte afgane sau iraniene sunt in drum spre Danemarca pentru a ucide caricaturistii

www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,820311,00.html" target="_blank">suedezi beti critza si-au batut joc de musulmani
trei turisti suedezi si doi norvegieni au fost arestati in Egipt dupa ce s-au deghizat in pilgrimi si plimbandu-se in jurul statuii din imagine spuneau rugaciunea pilgrimilor. si ca sa puna capac, au inceput sa se si dezbrace ... daca n-ar fi fost arestati, ar fi fost probabil linsati, spune islamologul suedez Hjärpe

si la noi e canicula! vik, nu te mira :-) aici incepe canicula la 24 de grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata, ei cu vremea asta superba ce merge mai bine decit un Santana live asa sa clocoteasca singele in vene:)) Daa a venit si ziua concertului! In citeva ore merg spre hamburg, sa mai vad si eu oras mare ca mi-e tare dor. Off si sotzii si loverii astia numa' pe insule te arunca Ete la Yank vine pe insula sa ma fure sa ma duca pe alta, asaaa un noroc pe mine Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Am venit ca sa zic: Lumeeee, lumeeee, e rost de party!

Floricele, pantofi, www.shopbop.com/shop/product_browse.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302024427&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181057&bmUID=1146829800722" target="_blank">espadrile, genti si ce mai doreste fiecare, asta pe linga sanatate, noroc si iubire cit cuprinde.

La multi ani, Lil! si La multi ani, Vevic de Irina!

Eu ma duc sa deschid un vin de Malbec si mai vin...

Pentru cine mai vine in poiana, sampanie la discretie!!!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Lilanda!!!!

sa fii fericita si voioasa!!! Iti doresc tot binele din lume!

si uite o www.treklens.com/workshops/136183/photo20709.htm" target="_blank">Brandusa pentru tine;-)

Vevik mic, sa traiesti si sa infloresti alaturi de familia ta minunata!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput