Scandinavii stiu DC...(114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ah, sabina, pai in cazu asta e ok, noi stam de pe 20 pe 29, avem timp.

Yankule, cum bre, io mananc mai kosher ca tine, de fiecare data imi iau cate ceva din raionu ala, ba un houmous, ba cate o salata de vinete. Luai si oole de vopsit de Paste ca alea kosher sunt singurele albe, restu' aci sunt toate rosiatice. Aaaa, si cand scap pe rue de Rosiers... ce ma mai indop cu prajitura cu mac

Gata, noapte buna, sting

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru', staaaai, nu stinge, ca nu mai vad pe unde calc
zi repede cum e prajitura aia cu mac sau da o poza acilea

veve, pun de-o cafea?

da' chat-ul ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fir'ar sa fie, de fiecare data cin' ascult radiou asta imi vine sa ma duc in Ro, pai e frumos??

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si din partea mea , belated (scuze!) La multi ani Andreea, tatic de Toma, Lilutica si Adusca! multa sanatate si o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hello-hello!Dej e ceva-n aer...am avut o zi!...in pijamale.Mi-am instalat mozilla ca panarama de IE-si dadea-n stamba si m-am jucat toata ziua,drept pentru care,ma'c sa bag un dus si sa-mi incep si eu ziua.Avand in vedere ca huzbandu' abia apare peste vreo 4 ore,am drum lung....
Arboric,sper ca lasasi ibricu-n nisip,c-acu' vreau si eu...Pe ciat pauza toata ziua;unde-s aia toti de faceau scandal ca-l scoase????
Yankule babe,te-nteleg!same hereDa' cum se face ca ma iubesti pe mine si-o saruti pe Vik,huh?Open,ca open,da' io stiam de triunghi nu de patrulater,bre
Btw,Vik,ca esti in domeniu:niste "bellydancing-how to?" adevarate n-ai pe-acasa?sau poti sa-mi recomanzi vreun link?(eu numai panarame am gasit pe-aici)Mi-am zis ca daca tot se angaza huzbandu dealer de noapte,sa-mi fac si io conditie fizica de-un atarnat la bara....(realitatea-i ca-mi mucegaiesc pilatele&co-n raft,de sali nu ma pot apuca pana nu agat plozii la vreo gradinita si tare-as vrea sa scap si Craciunu' asta)...
Si-am incalecat pe-o saaaaaaa....

PS Cred ca mai am de felicitat un poienar:voljena,la multi ani si toate alea bune! Pe-adusca o pandesc la colt cand trece cu damingeana s-o urez....

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

115

Mergi la inceput