Costum popular pt baietel 4-5 ani
Am o prietena careia ii trebuie pt baietelul ei,la gradinita pt cateva zile. Prietena mea locuieste in Bucuresti si vinea ea sa il ia.
Sau spuneti-mi unde ar putea gasi de cumparat sau de inchiriat.
Multumesc!
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Ar putea incerca in Bucuresti, in mag Unirea/Cocor, la artizanat, numai k nu stiu dak au masuri asa mici. Mai e un magazin in zona Lipscani, aproape de Cheiul D-vitei, nu stiu exact cum se numeste straduta.
AMR 1 luna si 1 zi pana la nunta
Foto
crista-s spune:
Lulu de ce se complica ?? costumele populare de cumparat sunt mult prea scumpe ca dehhh sunt artizanat pt turisti ( si cica aia au bani
). Costumul de baieti e simplu mai ales pt sudul tarii .. o pereche de pantaloni )( merg si negrii dc nu are unii albi) si o camasa alba pe care sa deseneze cu carioci pe guler si evntula pe umeri sau pe la mansete x-uri caresa imite cusatura in puncte- de pe scena nu se vede - ... in plus in talie un fel de centura ... aia e lucrata in general. Poate gaseste ceva un material ( pe la metraje ..) ceva colorat mai viu .. de preferat moidel geometric, linii ... materiale din alea de facut huse la scaune... sau o bucata de etamina pe care sa coasa ea ceva in puncte dar mari- da nu se chinuiasca prea mult- cu niste melana colorata. Apoi o caciula in cap (de blana ... poate gaseste la vreun bunic ceva ... si un fluier in mina .. si sa vezi ca seaman cu Dolanescu !!!![]()
![]()
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
bychi spune:
Incerca la TNB la tel. 313.91.75 si ceri la opereta, la magazia de costume. Ei lucreaza si cu copiii si poate gasesti si pt baietelul prietenei.
Succes
Bychi 
bagoiu spune:
Exista un magazin undeva intre Lipscani si Covaci cu fel si fel de costume populare la preturi rezonabile. Sunt autentice si foarte frumoase. Sa incerce acolo. Daca asunt prea mari e o tanti acolo care le poate si modifica.
ligeea spune:
Pe strazile Lipscani si Covaci si chiar la Hanul cu Tei sunt costume populare diverse. Eu i-am luat fetitei unor prieteni din Olanda o ie veche, bucovineana de mare efect cu numai 300.000 lei . Sunt si mai ieftine, daca nu vrea ceva deosebit. Poate sa si inchirieze, am vazut ca inchiriaza costume pt. teatru.
bafta
lbelciug spune:
Salutare,
dragi mamici, ne-a venit si noua randul. Ne trebuie un costum popular de baiat pt serbare.
Nu mi-am propus sa-l cumpar si nici sa-l inchiriez, ci sa-l confectionez din motive financiare si practice caci poate cel mic il va folosi si el mai tarziu. Ma poate ajuta cineva cu un howto, cum sa confectionez acest costum, in speta camasa? Exista pe unde vreun tipar de camasa avand in vedere ca are un design aparte?
Orice sfat de la cineva care a confectionat asa ceva, e bine venit.
Multumesc frumos.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)