Bebelusi de iulie-august 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monai, multumim frumos! eu nu stiu sa schimb denumirea la link !

Simona, multumesc ptr urari !

Paulei i-a spart gingia si D4!

ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

andre_ea,
sa stii ca nici mandra mea nu aprecia mancarea, adica manca tare greu si fara pofta. orice ii dadeam. ma chinuiam cate 1 ora pt 150gr de mancare ca statea cu gura inchisa si pana prindeam momentul cand o deschide trecea timpul...of ce ma mai chinuiam.
insa i-am dat 2 saptamani Peritol si vad ca a facut minuni. cam din a treia zi a inceput sa deschida ciocul ca pasarelele alea. acum mananca 150gr in 10-20min maxim. cum ii pun bavetica incepe sa plescaie. e o super simpatica si mi-e asa de drag acuma sa-i dau de mancare (inainte ma apuca groaza cand venea ora mesei). si mancarea e aceeasi. n-am schimbat nimic in meniu.
sunt f fericita si sper sa o tina tot asa.

katink,
eu ultima masa i-o dau in general la 3-4 ore, depinde de cat si cand a dormit ultima data. intre penultima (18.30) si ultima masa eu n-o las sa doarma. dar daca nu a dormit de la pranz atunci ii dau laptele de seara chiar si la 2.5 ore ca sa o culc ca e prea obosita. inainte o culcam fara sa-i dau bine si o sculam peste 4h si-i dadea si se culca la loc. dar acuma nu mai vrea. daca incerc sa o culc fara masa incepe sa planga de foame :)

am reusit sa scapam si de constipatie. de vreo 4 zile ii dau Lactoza de la humana si face de vreo 2-3 ori pe zi. inca tot cam tare face insa nu o mai doare si nu mai are crizele alea de plans. zilele astea mergem si la pediatra sa vedem ce mai zice.

mamica de maria, 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

andre_ea,
sa stii ca si mandra mea nu aprecia mancarea, adica manca tare greu si fara pofta. orice ii dadeam. ma chinuiam cate 1 ora pt 150gr de mancare ca statea cu gura inchisa si pana prindeam momentul cand o deschide trecea timpul...of ce ma mai chinuiam.
insa i-am dat 2 saptamani Peritol si vad ca a facut minuni. cam din a treia zi a inceput sa deschida ciocul ca pasarelele alea. acum mananca 150gr in 10-20min maxim. cum ii pun bavetica incepe sa plescaie. e o super simpatica si mi-e asa de drag acuma sa-i dau de mancare (inainte ma apuca groaza cand venea ora mesei). si mancarea e aceeasi. n-am schimbat nimic in meniu.
sunt f fericita si sper sa o tina tot asa.

mamica de maria, 9 luni

Intrebarea mea este daca mananca la fel de bine si dupa ce ai intrerupt Peritolul.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza fetele!

Ella, tare scumpe printesele tale! Cred ca ti-e asa drag cand le vezi impreuna! Felicitari pentru dintishor! La noi a dat primul pe 20 aprilie si de atunci ne chinuie D2, dar nu vrea sa iasa..........cred ca or sa-mi iasa mie ochii pana iese el!Ufffff!
Noi am facut antirujeolicul la 7 luni si a avut o ushoara reactrie cu cateva bubitze si putina febra la 8 zile de la vaccin. In rest a fost ok.

Acusor ai un flacau pe cinste! Nu s-a intins si el sa ia din bunatatzurile voastre de prin farfurii?

Eu intru mai rar din cauza de munca la domiciliu si copil marait , dar recuperam noi.

Am hranit bebele si acum din nou la munca. CAnd muncesti pentru tine treba cu programul de 8 ore e ""basm" (ieri m-am apucat pe la 10 dimineata si am terminat la 11.30 pm...cu pauzele de rigoare....schimbat bebe, hranit bebe, culcat bebe si cam atat, dar am terminat ce mi-am propus pe ziua de ieri.) Hai ca nu va mai plictisesc!

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

andre_ea,
deocamdata l-am intrerupt de 2 zile si vad ca mananca la fel de bine. acum sa vad cat o tine. o sa te tin la curent cu evolutia. o sa intreb si pediatra daca ii mai pot da in caz de-i piere pofta din nou.

eu oricum sper ca peste cateva luni sa scap definitiv de problema asta. pt ca ei ii place tare mult sa manance singura. daca ii dau felii de fructe (mar, para, banana) sau paine in mana le mananca super bine. asa ca probabil cand o sa inceapa sa manance singura o sa fie mai bine sper eu. dar ea nu are nici un dinte si mi-e frica sa-i dau maruntit mai mare. deocamdata i-am dat doar din borcanase in weekend din alea stage 3 care au boabe intregi de orez si au si verdeata si vad ca-i plac nu se stramba.

desi am o prietena al carei copil pana la 1 an a mancat super-bine. dar cand a inceput sa manance singur s-a facut tare mofturos. si atunci chiar nu mai poti sa-l pacalesti. poate la noi o sa fie invers :)

mamica de maria, 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Neatza, gagici...

M-am uitat la poze...

Pupicei pentru toate frumusetile vesele si umblarete

Irda, facem galerie dintelui ca stim s noi cum e...

Andre_ea, stiu bebelusi care mananca la fel de bine dupa intreruperea peritolului....Parerea mea...intreaba un dr de vit.C...Pupacim umblaretul

puseseram si noi poze...

Simona, Corina, bine ati revenit

La multi ani bebelusilor nazdravani nascuti intr-o zi de 3...

Ella, frumoasa nora mai am...Sa iti traieasca printesele

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari tuturor bebeilor pentru noile lor reusite. E fantastic cum se dezvolta de la o luna la alta, si acum chiar de la o zi la alta!

Cristina noastra merge foarte bine tinuta de maini, da ture in forta in 4 labe prin toata casa si se ridica de orice se afla la nivelul potrivit. Cerceteaza totul si se minuneaza de toate. Face mutrite din cele mai caraghioase si de multe ori ne dam seama ca ne imita pe noi. Ieri la masa de fucte a inceput sa zica na-na sau na-na-na la banana. Suntem tare mandri de ea si de cum evolueaza....ca toti parintii de puii lor.

Pupici,

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Monai, Irda, multumim frumos! Cat despre bunatati, nu s-a intins la ele. De obicei dormea la ora aia. Pe noi ne apuca gratarul pe la 10 noaptea.
Sotul meu a fost un dragut. Eu am stat pana la 3 dimineata la bancuri, dansuri si taclale si el s-a dus la culcare cu Teo. Era cam greu de supravegheat ca stateam la etajul 2 si petrecerea era la parter. Si baby phone n-am.
Eu m-am simtit tare bine. Am jucat fotbal cu baietii si pe Teo l-au plimbat fetele cu randul. Vase n-am spalat ca eram vreo 10 femei si eu n-aveam timp de spalat vase si facut mancare. Ma plimbam cu Teo . As fi vrut sa fac si niste drumetii, dar nu s-a putut.
Da' ma consolez cu gandul ca nu pleaca muntii nicaieri si o sa mergem si cu Teo cand s-o face mare.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ella alapteaza linistita in continuare, eu am luat Augmentin care e destul de puternic chiar cand am nascut. Nu afecteaza bebelusii cu nimica, acuma sunt oricum mari deja.

Ams intr-adevar si noi am avut probleme cu firisoare desange in scaun.
Intrebarea mea e daca bebe e inca alaptat exclusiv? Pentru ca in laptele de mama este deficit de vitamina K si probabil de asta apar problemele astea si au avut mai multe din mamaicle numai din grupul nostru. Oricum nu am gasit in cartile mele de specialitate la asa varsta mare dar nu demult se practica alaptare exclusiva pana la 5-6 luni deci probabil ca de aia nu sunt studii.
Eu am fost cu fetita la medic cand am vazut ca e totusi destul de mult sange si a primit 2 doze de vitamina K intramuscular. Adta pe la 4 luni. Si de la 5 luni am inceput diversificarea cu cereale ca astea sunt imbogatite cu vitamina K.
Daca insa primeste altceva decat lapte de mama atunci poate fi o alta problema. Si oricum daca se repeta problema mergi cu bebe la un pediatru.
Cam atat am avut sa it spun, va doresc multa sanatate.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Georgiana, e mai mult ca sigur de la antibiotic. da-i Biotics, sunt pliculete cu bacterii bune care refac flora intestinala distrusa de antibiotic. Ii dizolvi cate un pliculet in lapte, 1/2 dimineata si restul seara.

Anis super idee.

Eu nu mai termin cu problemele. Adi a facut o urticarie urata de tot. Azi am fost cu el la doctor si a primit hidrocortizon intravenos.Prima injectie din viata lui. dar e deja spre bine. Da nu stiu de la ce a facut.
Doctorita banuiete o parazitoza intestinala.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput