Bebelusi de iulie-august 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Andrei este bine acum. Ieri nu a mai avut febra deloc dar... a fost mami bolnavioara dar acum suntem fortosi amandoi. Multumim pt cuvintele frumoase!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,fetele...Offf...am avut o noapte alba,un cosmar.Pana la urma a facut mititelul si febra 38.5 care scadea,crestea..si tot asa.Supozitoare nu accepta cu nici un chip si avand si diaree le scotea imediat.Asa ca tot cu Nurofen am dres-o.A mai varsat de 3-4 ori...scaune diareice la greu...mai si tuseste,ca nu i-a trecut inca rinofaringita aia...si tot asa.Plus dintii...sunt "varza".Au venit toate asa de-odata!!!Nu mai mananca deloc...bea numai ceaiuri de menta si acum am pus sa-i fac un piure de morcovi cu carnita...poate reusim ceva ca nu a mai mancat de aseara.Doar cateva lingurite de orez pasat dimineata.Lapte nu mai vrea deloc...

Am fost la medic si ne-a dat injectabil Gentamicina cu Ampicilina si Debridad,nu mai are voie lapte cu lactoza...offff...sper sa se termine odata.Nu am inchis un ochi asta noapte de frica sa nu creasca temperatura si sa faca iar convulsie.Am stat cu carpite ude si mititelul de el radea si vorbea pe limba lui.Inca se joaca si chiuie.

Deja a scazut in greutate 300g de alaltaieri si pana azi.Avea 10 kg in cap iar acum are 9.700g Offf...si mai trebuie sa-l chinui si cu injectiile alea...plange mititelul la ele...

Dupa ce se termina toate astea ne-a zis ca ne da trimitere la neurolog pt investigatii din cauza convulsiei...exista vre-un risc???Ce se poate intampla de la convulsii???

Offff....Anis...acum inteleg perfect cum erai de daramata...

Dede,da,mi-a spus ca de la antibiotic e starea de voma...Dar scaunele astea diareice???Tare mult seamana starea asta cu cea provocata de enterocolita.Am citit si eu in "mama si copilul".Exact asa e si el...Ma rog!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Joker, multumim si sa stii ca mi-e dor de taclalele noastre! ginerele frumos!

Irda, multumim de aprecieri si facem galerie dintisorilor! Paula se lupta cu doi deodata!

Mitub, felicitari ptr reusitele Cristinei!

Dede multumesc de raspuns si te rog, spune-mi sa-i fac antirujeolicul? sanatate lui Adi...

acum doarme Paula...in general, e voioasa, mananca tare bine, povesteste si canta! sper din tot sufletul sa nu ia viroza de la mine!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Giana, off... prin ce trebuie sa treci! saracutzul de el! cum de nu v-a internat? ii dai papa regim? morcovei cu zeama de orez? ma rog sa scapati cat mai repede...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Anis foarte frumoasa ideea ta cu pozele bebeilor. Ti-am trimis si eu un link cu pozele lui Andrei.
Azi fac galerie unei prietene care naste. Sunt linistita pt ca naste cu acelasi medic ca si mine si stiu ca e un om minunat. E prima nastere si are mari emotii. Sau mai bine spus sotul ei este de 1.000 de ori mai emotionat decat ea. Am fost aseara la ei si el tot timpul a tinut-o in brate si a mangaiat-o pe burtica. Frumoasa imagine... Sper sa aiba o nastere usoara. Acum ii facuse calciu si astepta sa incepa contractiile.
Dimineata am fost la vecina mea care a nascut vineri. Are o fetita superba. Mai are o fetita de 6 ani si parca sunt copii la indigo. Proaspata mamica e divortata. Iubitul ei sot s-a gandit ca e mai bine sa traiasca fara obligatii decat sa isi bata capul cu 2 copii, asa ca s-a dus frumusel sfatuit de mamica lui sa bage divort (am mai intalnit asta undeva ). Asta ca asta dar...7 luni de cand au divortat nu a intrebat-o niciodata daca e copilul bine, cand naste, etc, desi se vedeau zi de zi la serviciu sau cand venea sa o ia pe fetita cea mare la el. Vineri a nascut. Azi e miercuri. Puteti crede ca "taticul" nu a avut macar curiozitatea sa isi vada copilul? Nici macar nu a sunat sa intrebe de ea desi stia de la fetita cea mare ca mami vineri naste. Si ma gandeam acum ca viata nu e dreapta asta legat de accidentul de care ne-a spus Mada. Poate omul asta isi iubea copiii si e mare pacat ca s-a intamplat acesta nenorocire. Sunt insa alte elemente purtatoare de pantaloni, care fac copii, se bat in piept ca ii iubesc si ca s-ar da peste cap pt ei dar in realitate nu le pasa (asta v-o spun din proprie experienta ).
Ma apuca asa o mare revolta cand unii care dau viata unui copil, nu apreciaza aceasta minune si altii care ii iubesc cu adevarat, nu pot sa-i vada cum cresc. Asta e viata!

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Lulu, decat un tata care face act de prezenta doar fizic, mai bine fara...e mai liniste asa...si poti sa ii fii copilului si mama si tata daca e nevoie...

Mult succes prietenei care naste..asteptam vesti...Nastere usoara si rapida!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Eu i-am facut lui Andrei vaccinul antirujeolic la 7 luni si jumatate si a fost ok.

Album Andrei

Mergi la inceput

Giana sanatate multa lui bebe.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!

Ce surpriza placuta cu albumul Anis, cum ai stat tu sa aduni poze de la fiecare, multumim mult!

Am vazut ceva pozute noi.
Albinuta - Ce frumos merge bondarelul tau, da' spatele tau indoit ce zice?
Ella - ce frumoase printese ai tu. Si cum sta Iulia si suporta cu eroism trasul de par!

Simona - bine ai revenit!
Joker - Bine ai revenit si pt. tine! Wow, ce vorbaret iedutz ai!

Gesi - chiar ai numai 45 kg? Wow, da' tu esti fotomodel, mey! Nu te mai supara din cauza soacrei, zi mersi ca vine numai o data pe luna.

Mey, fetelor aveti idee ce se poate intampla daca un bebe nu bea lapte? Avem mari probleme, or fi dintii, nu stiu, ca nu vrea sa mai bea lapte mai deloc. Se opreste dupa 50-60ml si zbiara. Ii mai pun in mancare, dar nu pot sa-i fac papica ciorba de atata lapte. Stiti daca pot aparea probleme, poate lipsa de calciu sau altceva?

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

filmulete http://dropshots.com/corinastp

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri Andrei nu a vrut sa manance absolut nimic altceva decat lapte de la mami. Am incercat cu de toate dar...acelasi rezultat. Azi insa a papat puisorul lui mama tot tot tot.

Album Andrei

Mergi la inceput