Bebelusi de iulie-august 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
gesi spune:
23.04.2006 - partea II
Dupa amiaza primei zile de Paste am petrecut-o impreuna cu varul meu, alaturi de parintii nostri si de sora lui mai mare. Ne-am jucat in voie! Cu pauze pentru masa si somnic.
De cum am intrat, m-a fascinat imaginea mea din oglinda. Doamne, ce bine imi sta in mov! Ma bucur ca mami are bun gust si nu ma imbraca numai in rosu. Mami, lasa-ma sa ma pup. Sunt atat de dulce!
Aaa! Uite lalele exact in culoarea rochitei mele. Hai sa facem o poza! Nu asa, mami! La tine in brate cu laleaua in mana, e prea banal! Hai sa rupem petalele, sa le imprastiem pe jos, si sa merg peste ele, ca si cum as prezenta moda pe un podium. Bine daca nu vrei, nu le rupem. Dar iti spun: e banal!
Ne asezam cu totii la masa. Varul meu chiar primeste masa de pranz. Eu am mancat acasa. Primesc in schimb o gustare cu cascaval.
“mmm”
Dupa masa facem schimb de experiente: eu joc fotbal, iar varu’ se joaca cu papusa.
Mamicile ne tin de manute si noi pasim grabit sa ajungem sa lovim balonul buclucas, care de multe ori nu ne asculta si ni se baga printre picioruse. O repriza pe hol, una in sufragerie, una in dormitor. Hai ca am obosit! Pauza de alta joaca!
Stam in pat. Langa mine o papusa. O pun pe picioare. Ar vrea sa spuna tata, dar nu stie cum. Ii arat: se scoate limba de-un cot si prin miscari regulate <<ta-ta, ta-ta>> E simplu! Nu reuseste! Incerc sa-i pun cuvantul in gurita. Ma aplec cu buzele pe buzele ei: <<ta-ta>>. Nu merge! Renunt! O sa mai trec pe aici si mai exersam atunci!
Varul meu devine gelos. In fond e papusa lui! Intinde manutele. Le intind si eu. Sunt in vizita, ar trebui sa mi se faca toate poftele de catre gazda! Stam amandoi cu manutele pe fata papusii. Saraca, nu mai vede, are fata acoperita! Incepe sa devina brutal si sa o loveasca cu manutele peste fata. “Decat sa ti-o dau, mai bine o stric!” Cedez. “Decat sa o iau stricata, mai bine ti-o las!” Barbatii astia! Suntem in secolul 21 si ei nu se mai emancipeaza! Cred ca bataia e totul!
Mami mi-a lasat ghetutele in picioare, deci am jucaria de rezerva la mine. Uite cata mobilitate! Reusesc sa-mi sarut varful ghetutei. Pot chiar sa-i dau lustru cu limba! Nu, nu pot! Nu ma lasa mami!
Varu’ isi pierde interesul pentru papusa. Pleaca. Doar nu o s-o iau eu, acum ca e abandonata! Merci, dar nu-mi trebuie!
Mami, ma ia in brate. Mergem sa mancam o banana impreuna. Tati ne face poze. Ce sa fac? Sa rad pentru poza? Sau sa mestec cu gura inchisa? Tati, ce moment ti-ai gasit sa faci poze! Hai ca zambesc cu gurita inchisa!
Urmeaza masa de dupa amiaza si un soi de somnic. Nicaieri nu-i ca acasa! Ferice de tine, vere! Dormi, ce-ti pasa tie ca eu nu-mi gasesc locul! Ma adoarme tati. Il iubesc atat de mult ca mi-e rusine sa ma impotrivesc. Bine, fie! Dar nu mai mult de jumatate de ora. Si nu ma zdrun….ci….na…. aaaasaaaa…ti-am….spus…ca dooorm…
<<aaaaaaaaaaaaaaaa>> trecut jumatate de ora si voi nu aveati de gand sa ma treziti! Ce vreti sa dorm toata prima zi din primul meu Paste??!! Offf!
O alta repriza de joaca! Vere ce fata proaspata ai! Cat ai dormit? Data viitoare vi tu la mine, da?
Doamne ce zarva. Ce parinti sonatii avem! Au coborat, de te miri de unde, toate jucariile care fac zgomot. Le schimba bateriile intre ele, de nu apuci sa te dumiresti care ce face!!?? Uita-te la ei! Ce se mai distreaza! Pe mine una, asa ma ia o durere de cap! Si mi-e somnic. Daca ma uit la “tic-tac” nici nu-mi mai vine sa tin ochisorii deschisi. E 21. Trebuie sa fug. Maine e a doua zi de Paste si am musafiri. Trebuie sa ma odihnesc.
Pa, vere! Ai grija de tine.
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
caterina71 spune:
Ella, eu i-am facut mandrei antirujeolicul miercuri, la 9 luni. Azi e a saptea zi, dr. mi-a zis ca in perioada 7-10 zile poate face febra, sa o verific. Pana acu nimic, sper s-o tina tot asa! I-am facut Rouvax, luat din farmacie.
Are si Alexia poze noi in albumul Alexandra, 8-9 luni, ca n-am avut timp sa scanez mai multe.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
gesi spune:
Si eu ziceam ca-s singura pe aici si am mai trimis o pagina de jurnal din urma...ca sa am ce citi.
Uite cate ati venit! Dar s-a trezit Alexandra...asa ca pa! pa!
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?
gesi spune:
Fetelor, ce s-a intamplat am pus dop cu ultimul mesaj?
Am revenit cu o veste mare: fata mea da pupic! Ma bucur...visez de mult la clipa asta!
Mi-a dat chiar doi pupici, unul dupa altul,la cerere. Va dati seama ca nu ma mai satur. Cu riscul de a o plictisi, ma duc sa mai cer. Ca tare dulci sunt!
anis spune:
Giana..hai sa le i-au pe rand.De aia insistam eu cu algolcaminul...e cel care la Ingrid a avut efect.Nurofenul o irita si nici nu mai manca.Nu stiu cate kg are Dani...dar poti sa-i dai 7pic fara probleme /12 ore.Dar pic sa fie.
Regimul sa fie asa...mult orez...cereale cu orez (simplu fara alte fructe),eu ii dadeam dim orez cu mar fiert sau copt.Eu i-am dat vreo 3 z,numai fierte fructele..banana, mar.Aa si puneam si branza.Branza strange la stomac,asa ca da-i cat mai multa, cu fructe in legume,cu smantana.
Legumele, dovlecel,morcov,pastarnac,telina.Asta la inceput Eu faceam asa azi iid adeam dovlecel cu branza.Maine faceam morcov cu telina si pastarnac si carne de vita.Si combinam intre ele...pui cu pastarnac si branza de ex.
Seara cel mai mult ii dadeam ori cereale de orez cu mar si morcov ori branza cu smantana.
Daca ai orice intrebare ..sunt aici.Si ai grija ca Dani sa fie hidratat...daca refuza da-i cu siringa.Lui Ingrid doar smecta ii placea..celelalte solutii de hidratare le refuza.
Daca ai orice intrebare ..oricand
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis,eu acum chiar am o mareeee problema!!!Dani nu mai vrea nimic.Absolut nimic.Nu vrea nici un fel de mancare,nici macar ceaiul nu-l mai vrea,nici apa....Pastilele nu am cum sa i le dau.Ce sa ma fac????Sunt disperata!!!A varsat mult si cred ca de-aia refuza totul acum.Doamne Dumnezeule..cu ce sa incep...?Offf simt ca innebunesc!!!Ma duc sa iau formula fara lactoza.Poate merge cu aia
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
anis spune:
Giana..da e clar e exact cum a avut si Ingrid.Ingrid n-a mancat mai nimik vreo 6 z.Da-i cu siringa tot..si chiar fortat.Mult ceai de menta.Incearca-l cu branza cu smantana..Ingrid asta a vrut.In rest eu i-am dat cu siringa cate 20 de ml ba de supa...ba dovlecel facut mai moale..asa a trait..da fortat.Cu formula fara lactoza eu n-am avut nevoie.
Pastilele nu sunt sirop>?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
offff....pai trebuie sa-i dau Fenobarbitalul pt criza de convulsie pe care a avut-o,Metroclopramid(antivomitiv) si Debridadul.Cum le ia cum le vomita!!!Si cum sa nu vomite daca nu ia antivomitivul???
Am luat Nan fara lactoza.Poate deschide gurita la asta.Apropo,Anis,nu deschide gurita nici la seringa.Mai devreme am incercat cu forta si a varsat.Nu stiu cum vom iesi din asta.
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
gesi spune:
Offf! Geani imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar (Doamne ajuta!) noi nu am trecut prin asta. Poate ar trebui, totusi sa suni doctorul pediatru si sa-l intrebi cei de facut daca nu inghite nimic!
Si noi am avut o perioada de "greva foamei" dar fara sa vomitam, si fara sa fim deranjate la stomac. Atat doar ca nu mancam decat 50 maxim 100 ml la masa (nu diversificasem inca). Dupa cinci zile de greva doctorul mi-a recomandat sa-i dau Nan HA. Pe asta l-a vrut. Dupa el am reluat cu Nan 1 si greva s-a incheiat.
Iti tin pumnii sa depasesti momentul!
gesi spune:
Am vrut sa spun Giana Scuze!