Bebelusi de iulie-august 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Scuzati-ma dar trebuie sa postez povestea primului pupic. Nu pot sa nu ma laud!

03.05.2006 – partea II

Cand am implinit 25 ani am plans. Mi s-a parut o varsta atat de rotunda…si eu eram atat de …neterminata. Pe toate planurile incepusem ceva, dar nimic nu se concretiza: eram penultimul an la facultate… casatorita nu eram, doar logodita… casa nu aveam… serviciul scartaia in acel moment… de copii nu se punea problema.
Toate atarnau de mine, iar eu ma aplecam sub greutatea lor.
Dupa acea varsta, cu fiecare an care trecea…eu scapam de o povara…o agatam langa mine la realizari! Am pus in cui facultatea, cununia civila, casa, masina.
La 29 de ani eram realizata pe toate planurile. Dar ceva lipsea… Cat de mult imi doream un copil, acum cand nimic nu mai atarna de mine!
La 30 de ani ma admiram in oglinda: ce burtica rotunjoara! Nu stiam pe atunci, dar mai aveam exact doua luni si nasteam. Doua luni in cap!

Dau sa plec. Dar ceva atarna de mine! Ce-o fi? Credeam ca toate-s la locul lor, in cui. E fata mea, in jurul ei premergatorul…iar ea, stansa de piciorul meu. Ce-o vrea? Ma aplec. Imi da un pupic! Nu pot sa cred! Ii mai cer:”Ii dai lu’ mami un pupic?” Imi da! Si mai cer. Si ea mai da.
Sunt asa emotionata. Fata mea mi-a dat pupic. Asa cum poate da un pui de noua luni si jumatate: pupic lipicios si balos, cu buzele larg deschise si limba toata lipita de obrazul meu. Doamne ce dulce a fost!

In curand implinesc 31 de ani! Ce-mi doresc de ziua mea? Un pupic! Bineinteles. Nu-i cadou mai frumos decat un pupic de la puiul tau!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
nu am mai intrat de mult pe la voi, desi v-am urmarit din umbra.
intru cu un sfat pt Giana du copilul la dr!
eu am fata bolnava de aproape o saptamina, o gastro-enterocolita virala( posibil rotavirus), cu varsaturi, febra, diaree fffff urit mirositoare. joi seara am fost la urgenta cu fata, care era ca o cirpa. vineri am fost la dr particular si ne-a dat trimitere la spital, pe care am tot aminat-o pina luni, cind ne-am dus, ca nu se mai putea, nu voia sa inghita nimic, nici apa, nici lapte, nici medicamente. sfatul dr a fost ca nu conteaza ce maninca si nici daca maninca, atita timp cit bea suficient. asa ca nu a mincat de aproape o saptamina...dar nici nu voia sa bea si era din ce in ce mai rau, a slabit f tare...asa ca ne-am dus si am internat-o pt o zi, i-au pus sonda naso-gastrica- oribil, ce e drept- si i-au bagat osmosal(apa cu sare si glucoza). si de ieri a inceput sa fie mai bine, cu tentative timide de a papa... asa ca mi-a parut rau ca nu m-am dus mai devreme si o scuteam de un chin suplimentar.

sanatate multa celor cu probleme, felicitari pt progrese tuturor si multumesc celor care s-au gindit la noi.
eu mai am putin si incep serviciul si nu voi mai avea timp, dar va "veghez" din umbra.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mamini, bine ai revenit! Imi pare rau ca ai asa probleme cu veveritza scumpa, sper sa se insanatoseasca repede...sunt alaturi de voi . Sper sa ne mai dai de veste din cand in cand, mie imi este dor de voi!

Subscriu in totalitate la ceea ce ai spus si tu!
Giana, mergi cu Dani la spital, riscul deshidratarii este f f mare daca nu accepta lichide, iar urmarile sunt nasoale rau. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine previi.
In alta ordine de idei, eu tocmai am inceput pediatria la Budimex (apropo, Mamini, sunt dezamagita de ei...) si e plin acolo de copii cu infectie cu rotavirusuri...cam 70% dintre internari sunt enterocolite virale...nu stiu ce se intampla...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, nici nu stiu ce sa spun, imi pare rau de Veve, sper sa treaca totul repede.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, sper ca Dani sa se faca repede cat mai curand.

Gesi, am admirat soricelul care te inspira pe tine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Mamini, bine ai revenit! Imi pare rau ca ai asa probleme cu veveritza scumpa, sper sa se insanatoseasca repede...sunt alaturi de voi . Sper sa ne mai dai de veste din cand in cand, mie imi este dor de voi!

Subscriu in totalitate la ceea ce ai spus si tu!
Giana, mergi cu Dani la spital, riscul deshidratarii este f f mare daca nu accepta lichide, iar urmarile sunt nasoale rau. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine previi.
In alta ordine de idei, eu tocmai am inceput pediatria la Budimex (apropo, Mamini, sunt dezamagita de ei...) si e plin acolo de copii cu infectie cu rotavirusuri...cam 70% dintre internari sunt enterocolite virale...nu stiu ce se intampla...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

multumesc, dragutza. sa stii ca si Grigore Alex. sucks, din pacate.
sunt multe cazuri fiindca epidemia de rotavirusuri incepe toamna-iarna si se termina spre vara, iar copiii sunt f susceptibili la boala. ai mare grija, am citit ca nici spalatul pe miini nu e suficient ca sa intrerupa transmiterea virusului si ca personalul medical il imprastie cu mult spor, deci grija mare la ce aduci acasa la fetita ta.

pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74941" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST (105)

Mergi la inceput