Mamici casnice (37)
Raspunsuri - Pagina 12
maria2mami spune:
Ia uitati www.pozehaioase.ro/displayimage.php?album=2&pos=19" target="_blank">aici
Io' zic sa initiem un concurs...cu somnoricii nostrii...hmmm? Ce ziceti?
mmiha
andora spune:
Eu am intrat iar printre picaturi ca bebe e afara cu mama si sunt intre un spalat, o mancaer si un maturat.. am intrat sa rezum ce harababura ein mintea mea. O sa inecrc sa fiu succinta.
Corina iti multumesc ca-mi doresti sa fiu gazda de soacra dar telul este atat de nobil incat te pupacesc de mii de ori
Mmiha... nu are rost sa-ti spun cat de rau imi pare, sunt situatii in viata pe care nu le intelegi decat daca treci prin ele. N-as vrea sa te intristeze lcururi pe care le citesti aici, trebuie sa-ti fie incomensurabil de greu, dar vorba Adinellului, Dumnezeu si speranta sunt singurele cai. Iti tin pumnii as iasa soarele la tine si Mariuca scumpa sa creasa si sa inteleaga totul asa cum este... Te pupic dulcic hehe si zici ca ai fotografiat brunetu' gelatu'?
Si acum sa-mi fac mea culpa: in ultima (lunga) vreme imi cer scuze pt ca nu am mai fost ca inainte... era iarna poate s aveam mai ult timp, nu stiu, dar aveam bunul obicei as deschid doua ferestre cu subectu', una cu postarle si una cu rasspunsul meu si le luam la rand si aveam timp de toate, acum.... Dumnezeu cu mila, daca vreti sa ma cotonogiti cu rosioare va las. Eu abia astept sa ne vedem cumva undeva candva, sa ne punem in cerc ca la DC-oolicii anonimi si sa nu mai fim anonime...
De citit citesc tot, rad si ma ingrijorez impreuna cu voi, dar cand e sa raspund clachez.... asa ca macar o promisiune pot face, sa ma uit in albumul comun... hihihi, iertare de la cele cu care un prea vorbesc, pupici tuturor si
LA MULTI ANI DENIZELULE
Sa ramai la fel de haios ca pana acum si sanatoasa si iubita
PS: Alina ce faceti? Ceva vesti? Cred ca abia diseara... eu va astept in Buc in mai , asa ati promis
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
mmiha aia mi se pare mai degraba duioasa decat haioasa (poza:) Da e faina. Si felicitari rapidisto, de data asta echipa ta chiar a fost la inaltime, tre sa recunosc, ce-i drept ii drept:) Vezi cat fair-play in mine?
Sper sa iti gasesti un job mai bun, sunt sigura ca poti mai mult, bafta maxima
Adriana dragii de voi, eu stiu ca situatia se va rezolva si cred ca in sufletul vostru stiti si voi asta. Dumnezeu nu va lasa, poate doar nu raspunde cand vrem, cum vrem. Ma bucur ca esti asa optimista si plina de energie, demna de invidiat (in sensul bun).
Andreea mami de Gogosica, atunci abia astept sa vina iarna sa stai mai mult cu noi :) Hai imi raspunzi pls la ce te-am intrebat?
poze cu Sara de 1 mai
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Fetele la 3 am plecat acasa va pupik duuuulce si daca reusesc sa repar net-ul intru, daca nu, vb maine de la 1.
Va multumesc si va iubesc muuuult...maine aduc si poze
mmiha
ange spune:
danizel,la multi ani fericiti!
nici eu nu pot raspunde la toata lumea desi ma straduiesc
daca-mi puneti vreo intrebare si nu zic nimic sa ma trageti de maneca
dana_d,bey colega!pasiunea vine daca nu ti-ai pierdut-o.Si chiar intr-un sort dela sexos!
Si eu ma uit la telenovele dar la Varlam.Ala cu maria pe ce post e?nu o vad
Tu cand esti in Canada eu sunt in Ro.
andora,si tu esti bucuresteanca?
Dana,cu sorturile nu te stresa,pe bune!
daca ajungi la Cocor si poti sa-mi cumperi vreau unul macar.pe care-l vrei tu.Sunt 4 la set.Dar se vand separat.parca 69 000 lei costa.Ceva de genul asta.Acum nu sunt sigura daca am retinut bine pretul.Nu stiu ce inseamna banii astia si nu-mi dau seama daca 69 000 sunt multi sau putini...
Danelutza,am sa incerc minciunelele din aluat de gogosi.Tare mult imi placeau.Cand ma gandesc la el,ma gandesc la bunica care nu va m-ai putea niciodata sa-mi faca gogosi...e in viata dar e paralizata
Viata,viatza...!
mmiha,eu sa fiu in locul tau nici macar in ochi nu l-as privi.L-as in plata Domnului!Mi-as reface viata,mi-as vedea de mine,de copil si as lasa tribunalul sa decida.
Ma indoiesc ca ar putea sa-ti ia fata.Cum naiba sa reuseasca atata timp cat tu esti o mama model?!
As incerca sa pastrez cu el o relatie de "prietenie" si colaborarestrict si direct legata de copil.
Eu nu accept nici macar ideea ca atunci cand 2 adulti se despart,copilul sau copii sufera!2 oameni maturi,cerebrali chiar daca nu m-ai au ce sa-si spuna,eu cred ca sunt in stare sa comunice civilizat pt. binele copiilor.
Acum depinde foarte mult de tine,de el...
Si nu te nacaji cand o vezi pe maria ca plange dupa tati.Stai cu ea de vorba,inventeaza povesti frumoase despre tatal ei.Inca este mica si nu intelege ea mai nimic din ce se intampla in jurul ei.
Stii,ador numele asta Maria! mi se pare un nume atat de "curat","nevinovat" si cand aud numele asta vad in fata mea o fetita,femeie dragalasa,gingasa si tareee "fragila".
Sa ai grija de Maria si binenteles de tine.
Fiecare femeie e unica! eu ti-am scris ce as face eu sa fiu in locul tau...
Tu,ramane sa faci lectura si sa faci exact asa cum crezi tu ca ti s-ar potrivi cel mai bine
pup la tine si sunt prin zona
ange spune:
dana_d,uite aici sorturile sexoase cu care am disperat fetele pe aici
http://www.tvproducts.ro/products/52864.jpg
diadaniela spune:
Cami,69.000 e putin.
Ce face Robertelul?
fetele ,mie nu-mi place la Moeciu ,dar daca veniti toate vin si eu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Dana,pai asa ziceau fetele! cica sunt in special.Acum nu stiu exact unde in Cocor sunt dar te orientezi tu
Si pt. Moieciu semnez si eu.dar tot asa cum spune si dana,vin daca ne adunam mmai multicele casnicute
In rest ne vedem la Bucuresti pe o terasa pe undeva;asa-i Dana, zic bine?
ange spune:
Dana,Robertzelul e bine.s-a reparat burtica.Astazi il duc la gradi sa se joace cu pretenii lui ca ma dispera!
Afara ploua de rupe si in casa e satul...
mai ia hai mana sus cele care vreti sa ne intalnim
haideti sa facem listuta.
Ard sa vad cine are placerea sa ne intalnim
diadaniela spune:
Cami ,normal ca zici bine!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana