Mamici casnice (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Corina,ti-e pofta de tamaioasa? Pai zi cum facem sa-ti trimit.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Sym hai ca e comica faza cu adormitul in dulap
Miha si a mea stie la ce foloseste si se prezinta la mine cu olita doar dupa ce face pe ea...si chiar si asa trebuie neaparat sa o asez pe olita ca daca nu e de jaleeeee

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

da si mie mi-a placut faza cu adormitul in dulap!!! (fetita lui sym)
Mihaela, bine revenisi, reparasi netul, zici???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Iubitele mele...offf nu stiu cum sa incep pe cine sa mai intai, sa nu se supere nimeni, ca mi-ati intrat la inima rauuuuu de tot....
V-am citit mesajele dis de dimineata, dar deabia acum mi-am facut curaj sa scriu.

Adriana si Ioana promtitudinea voastra ma dat pe spate, va multumesc din inima pentru pm-uri si pentru sfaturi si ganduri bune.
Geani ai mareeeeee dreptate, cateodata ramai mut de uimire la ce cuvinte si fraze pot scoate piticii astia (am o prietene cu o fetita de 4 ani jum...sambata ne-a zis plangand...jur ca scriu cuvant cu cuvant, pentru ca asa ceva nu poti uita repede: " off eu nu mai pot continuua asa, viata asta este EXTREM de dificila" ...pur si simplu. Am ramas ca la dentist.
Ce sa zic...imi este greu pentru ca sunt numai eu cu ea de aproape 2 ani jum. Sa intelegeti mai bine, poate a-ti sarit postarile mele....sa va povestesc, sper eu pe scurt...."Eram" un cuplu perfect, ne-am dorit un bebe enorm...m-am chinuit un an intreg sa raman insarcinata...si minunea sa produs. Totul a fost bine, chiar nesperat de bine, pana sa nascut Maria....atunci sa produs schimbarea, el a inceput sa bea, sa lipseasca nopti si sa nu mai vina cu salariul intrg acasa.....
Stateam cu chirie in dristor, o amarata de garsoniera, proprietarul a hot sa vanda casa si ne-a anuntat cu o sapt innainte sa rezolvam situatia. Ce puteam face...totul mergea prost intre noi doi, am luat fata si am plecat la mama.....nu aveam siguranta ca daca ne vom muta din nou cu chirie voi face fata, SINGURA, cheltuielilor, si, decat sa ma chinui asta era singura solutie, eu cu fata la mama si el la parintii lui.
In august anul acesta facem 2 ani de cand ne-am separat. Nu pot spune ca in timpul acesta el nu ma ajutat cu Maria, m-ar bate Dumnezeu, daca sa intamplat ceva si l-am sunat imediat ma ajutat. O iubeste eeeenorm pe Maria si intre ei este o legatura speciala dar nu am cum sa fac altfel sa-i ajut pe amandoi. Mi se rupe sufletul cand o vad ca o apuca plansul din senin si il vrea langa ea.....aseara, dupa ce am postat aici ma sunat mama sa-mi zica ca Domnu' e in fata blocului ( dupa 2 saptamani asi-a facut putin timp sa vina la fata), ca Maria vb cu el de pe balcon...si ca plange in hohote si ca vrea afara.
Nu stiu daca am procedat bine....nu am lasat-o sa se duca, nu mi-sa parut corect, sunt incapatanata si asta a afectat-o pe Maria....dar simt ca in tot timpul asta nu a facut alceva decat sa-si bata joc de mine intr-un fel FOARTE INFECT si sa ma ameninte ca imi va lua fata in tribunal!
Am fost o sotie , zic eu, model, nu am umblat dupa altii, chiar daca aveam motive,nu beau, nu fumez, nu sunt violenta si nici nu-mi place violenta in familie... ii calcam, spalam, ii faceam mancare, ii stergeam chiar si pantofii..............nu stiu ce sa intmplat de sa schimbat radical.
Svetlana, Lucia, Corina, Danagandurile voastre bune m-au facut sa ma gandesc la fetita mea si sa uit supararea, va doresc sa aveti o viata asa cum vreti voi si daca ceva nu va convine...mai bine acum decat peste vreo 20 de ani.
Dana si pe ingerasa Isa la fel.
Adriana......da, ai dreptate, numai Dumnezeu ma ajuta sa nu-mi ies din minti sa nu o iau razna...numai el stie ce e in sufletul meu...
Imi este foarte greu sa citesc despre voi, despre viata voastra de familie, dar imi trece repede si va urmaresc pas cu pas
Cami....multumesc frumos ca ma suportati si sper ca te-am lamurit.
Dana si Flavia...e greu sa o iei de la inceput si eu nu vreau asta acum, desi toata lumea asa imi zice sa fac, sa uit, sa intentez actiune de divort si sa-mi vad de treaba mea.
Normal ca nu voi ramane singura o viata intraga dar, oare copila mea va intelege de ce am facut asa ceva....ma voi straduii sa-i explic ce sa inatmplat si sper ca ne vom descurca.
Miha sfaturile sunt foarete usor de dat dar in 99% din situatii sunt balsam pentru suflet.

Revin si sper sa aveti rabdare sa cititi tot ce am scris...mai am multe de zis

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Na ca ati scris acuma nu gluma:)
Piticania mea n-a vrut sa doarma azi, mi-a facut un circ de zile mari, iar eu ma descarcam pe sotz care era la servici si avea niste interviuri

Adriana stiam ca sti ca nu ma supar :) Ti-am mai zis eu, e cam naspa faza cu serviciul sotului, trebuie neaparat sa va rezolvati in alta parte, daca nu servici in Deva, sa va mutati. Cu meseria lui are sanse sa promoveze mult si sa faca bani frumosi, sefu ala isi cam bate joc de voi (mi-e ciuda ca spun asta, da asa vad eu lucrurile, as fi vrut sa nu fie adevarat) :(

Miha io n-am fost niciodata la Putna, asa ca astept sa merg macar in pozele tale:)
Habar n-am cum e cu porcusorul de guineea, da stiu cu papagalul ca sotul e responsabil, si socrii in lipsa lui. Eu nici nu ma ating de el ca m-a muscat o data:)

O paranteza: mi-e groaza sa merg cu Sara la drum lung ca nu vrea sa stea in scaunul auto (am dat si un kil de bani pe el:) si nu mai stiu ce sa fac cu ea. Tot trebuie sa oprim, sa ne dam jos, sa se mai plimbe apoi o luam de la capat
Asa ca de multe ori preferam sa o lasam acasa...

dana d la ce telenoviala te uiti asa tarziu?:)

Andreea tu nu vi la intalniala? Hai zi pls niste locatii faine ca tu vad ca tot umblii:)

Deci Corina si Daneluta ne refuza cu vizita in tara:) Bine, las ca va tinem noi minte

Svetlana hai profita de liniste, ca azi maine vad ca scrii cate 2 randuri si zici ca nu te lasa copilu:) Si io te vreau de cuscra, avand in vedere ca eu am fata si tu baiat, iar diferenta de varsta nu e prea mare... :) Si nu-mi tre sa faci altceva, numa sa imi tii companie si sa stam la povesti. Ce zici, te tzine?

Maimuta mea cred ca a adormit, ma duc sa trag cu ochiul si revin :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Corina n-am rezolvat gardul, ca trebuie sa-l construim... , ca e din ala doar de frumusetze si am cumparat din ala cu plasa, ca sa nu pierd motzata. ... multzumesc pentru complimentele la adresa Isei cu bascutza. Dar eu vreau poze cu Syb dormind in dulap, sau asteptam sa creasca Carla, ca sa faci cu ea ?
mariussimiuc iote ca eu n-am s-o intarc, nu rezist fara mingiierile ei, si cum se muta de la o tzitza la alta si se uita la amindoua si le mingiie, si... si o s-o intarc cind o marit
mmiha, n-am priceput de ce vorbea de jos cu Maria la balcon, ce n-avea loc in casa ?! Ufff, sint unii barbatzi care nu trebuie sa le stergi pantofii, ci trebuie sa le bagi la timp, mintile in cap
Dispar, apar mai tirziu, ma duc sa rezolv ceva prin bucatarie... adica sa construiesc ceva pentru prinz...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Uitai:)

Miha felicitari pt intarcat, i-ai dat ceva titi feciorului:) Eu am terminat cu Sara cand avea 1 an, dar mi-a prins foarte bine ca i-am dat si atata.

mmiha imi pare tare rau ca treci prin asta:( Zici ca nu sunteti inca divortati, oare nu exista nici o cale de impacare? Ma gandesc la Maria, cred ca ar fi in culmea fericirii, scumpa de ea.
N-as vrea sa iti fie greu cand citesti despre noi, despre familiile noastre, pt ca si la noi apar tot felul de probleme, chiar daca nu asa grave ca si la voi, dar nu exista familie perfecta.

Danelutza pai ce faci, vrei so mariti deja?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:

dana d la ce telenoviala te uiti asa tarziu?:)

La "Stapana destinului", de la 11:30 la 12:30. Deci am gresit, ma culc la 12:30 sau mai tarziu.
In general ma uit numai la telenovele braziliene, si cum astea sunt mai rare... nu prea ma uit. Ma mai uit si la Sectretul Mariei, dar mai pe sarite.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

......am revenit, sper ca nu am sarit pe nimeni sau daca da le dau un si le trece.
Acum vreau sa ma concentrez pe ziua de nastere a Mariei sa fie ceva simplu si frumos, apoi in septembrie grdinita si trebuie sa-mi gasesc un serviciu mai bun pentru ca eu pot mult mai mult decat ceea ce fac acum.
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase, sa am putere de muca si parintii mei sa fie sanatosi ca ne suporta

Flavia ...cu atatea probleme am uitat sa zic ca am fost la meci Steaua - Rapid cu Maria si cu cativa prieteni, partea nasoala a fost ca am stat in galeria stelei si nu am putut sa ma bucur de cele 2 goluri asa cum meritau baietiica ma lichidau...si mai dezamagita sunt ca nu am reusit sa-l fotografiez pe gelatu'-frezatu' meu drag (R Lucescu- asta daca nu era evident) ....ap meu foto nu are un zoooom asa de mare incat sa-mi faca poza ca si cum ar fi la 3 m de mine......trebuie sa achizitionez altu' ca asta si-a facut datoria pana acum multumitor'. Din cauza ca net-ul nu merge acasa si stau si ma rog de fratele meu sa-l repare (frateeeeeee' ce-o fi asa de greu sa inlocuiesti un cablu....ca nu mai suport fara net acasa si cred ca ma apuc eu sa-l schimb...si asa cand eram cu colegu', uitai sa va spui, eram si electrician si instalator in casa[;D] deci sunt comoara la casa omului)....cum spuneam, din cauza de net nu pot avea pozele pe pc-ul asta de la serv...da pana ala urma le pun pe un cd sa vedeti ce atmosfere frumoasa a fost si ce misto' a dormit Maria tot meciul...ca tot ne laudam cu somnorosii nostrii.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Flavia, uite chiar acuma sotul ii trimitea un mesaj la seful lui ca ii da eroare intr-o aplicatie, la care seful ii spune sa incerce x solutie. Sotul ii spune ca a incercat-o!!!(si nu merge). Seful zice sa i-a trimita lui sa rezolve, dar acuma am primit raspuns ca ii da de cap, fiindca de fapt nu Marcel(sotul), era de vina ci ideile lui extra experte care nu sunt bine implmentate si normal ca dau erori...
saracul a muncit ieri toata ziua pana la ora 12 noaptea, numai cu 2 pauze de masa, iti dai seama ca m-am enervat...
Am vrea sa ne mutam la Timisoara, ti-am mai spus dar nu luam pe apartamentul asta cat sa ne permitem altul in Tm., macar la periferia orasului. Nici nu putem sa ne imprumutam in banca deoarece eu am indemnizatia asta pt. ingrijirea copilului si nu se accepat imprumuturi, iar sotul nu poate caci are scris pe cartea de munca salariul minim pe economie, chiar daca in mana ii da sase milioane.
Concluzia e ca nu avem de unde ne imprumuta, si am acceptat situatia... asteptam sa faca o minune Dumnezeu si sa deschida o usa si pentru noi, ... sa facem undeva, nu stiu unde un imprumut, ca de dat normal ca ne permitem sa il dam nu asta e problema, problema e ca nu ne imprumuta nici o banca!!!

Ps: Nu mai vreau sa il vad pe Marcel(sotul), cum lucreaza in stres(desi lucreaza acasa), ii da munca ca pentru un programator avansat, el se streseaza sa faca, nici nu mananca de multe ori, numai ca il fortez eu... si salariul e dat ca pentru un incepator...
Dar ce sa facem ca in Deva nu isi gaseste altceva...
Ne punem nadejdea in Dumnezeu, alta cale nu avem decat sa speram!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput