Mamici casnice (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna dimineataaaa! sau "Buduniatza" cum zice Ilinca.
Vad ca sunteti matinale, bravo, eu inainte de 9 nu prea deschid ochii. Asta pentru ca ma culc tarziu, cel putin la 11:30 cand se termina telenovela mea, daca nu cumva mai gasesc si dupa aia cate ceva de vazut.
Mai, cu firefoxul, eu bifez mereu casuta aia cu "retine parola", sa mai fie vreo setare la setup-ul firefox-ului? Oricum sunt plina de virusi asa ca nu ma mir de nimic. Si cum va spuneam ca Firefox are antivirus, de cate ori il deschid imi apare ferestra aia cu eroare si butoanele"send" si "don't send" stiti voi, dar la fiecare pagina imi apare. Daca apas "don't send" imi dispare tot, si pagina deschisa poate si alte pagini deschise in Firefox. M-am prins eu dupa cateva zile ca asta inseamna ca mi-a descoperit virusi si de asta ma tot anunta. Astept pe un prieten sa ma deviruseze si daca o avea timp, sa-mi mai seteze cate ceva pe aici ca m-a zapacit.
Mai, mi-ar trebui si mie sorturi din alea cu lenjerie sexi, macar asa sa ma mai vada si pe mine sotul in lenjerie sexi ca numai in bucatarie stau. La noi... pasiunea a murit demult, de cand am pus eu 20kg si si-a facut el firma.
Cami, unde in Cocor au, stii cat e de mare.... Eu nu am vazut sit-ul, mai puneti adresa cu sorturile..
Si... Cami, poate iti aduc eu mama sorturile, dar dai o fuga pana in Toronto, ca pana la Montreal nu cred ca ajung. Sora-mea lucreaza de la 10 la 18 , si o sa umblu mai mult singura sau cu prietenul ei cand e el liber (altul care nu stie romana, iar cu engleza mea... o sa ne intelegem din doi in doi).
Va pup!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Tu, Flavia serios ca m-am gandit la tine, dar numai dupa ce am inchis calculatorul, stii ce mi-am zis?
"Na, ca o uitai pe Flavia, dar ea nu se supara!!!"
Draga mea azi iti acord atentie maxima, ca sa ma revansez!!! Abia astept sa vad poze noi cu Sara!!!
Ziceai ca nu prea ti s-a raspuns la intrebari? Oare te refereai si la mine? Nu de alta dar crede-ma ca am citit tot ce ati scris, stiu ca tu, pe prima pagina ai scris un mesaj "considerabil", de iti era "teama" ca nu o sa fie citit. Altceva, in alte mesaje nu mai imi aduc aminte sa imi fi adresat ca sa iti pot raspunde...daca nue asa atunci spune-mi!!!
Va pup, gata ca a venit sotul la calculator!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Mai ,eu nu pot sa va raspund la toate ,ca sunteti prea multe si ati scris prea mult.
So! Ii raspund mariei2mami.MMiha e normal sa-ti fie frica sa incepi o noua relatie ,si mie mi-ar fi ,dar cred ca trebuie sa-ti continui viata.Imi pare tare rau ca fetita ta sufera , asta e marea nenorocire a divorturilor,ca sufera copii.
Altceva nu stiu ce sa-ti spun,doar ca suntem alaturi de tine si orice pb ai vino si descarca-te aici.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

buna dimineatza,
Adriana multzmesc de cafea
Cami eu fac minciunele cu aluat de turte, nu fac nici un aluat special, dar stiu sa le imbirlig cum spui tu
Flavia asteptam poze cu somnorica ta. Intrebare, intrebare, nu-mi amintesc, uita baba, dar cred ca-i vorba de intilneala de la vara, de loc si data. Nu-s daca vin, si nici nu stiu deocamdata cind vin in tzara
Svetlana, trimite-mi si mie ceva din caldutzul de la tine, ca la mine tare-i umed si urittt
Porumbel unde ai zburat ?
Iote ce ma bag in seama, unde-s fetele astea care nu sint si mai ales care nu au copil de o saptamina, doua, ca Tina si Corina ?
Dispar, ca nu ma lasa Isabella sa mai scriu, vrea la calcalator

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai oameni buni, iaca o fata care nu e... io mi-s
Ma zapacrati asa ca nu mai stiu ce am citit....
printe picaturi ac ma striga dsoara.....
Alina sanatate sotiorului si sa mearga super operatia si refacerea
Tina si Corina chiar asa vrem poze noi!
Nu mai zic nimic fiindca chiar nu mai stiu ce vroiam... sunteti toate niste scumpe, ma gandesc cat de diferite personalitati avem si cum trebuie sa le mulam una dupa cealalta si atunci inteleg de ce cateodata ne simtim mai aiurea decat ar fi perfect...... hai ca aberez, opriti-ma.
Am auzit de niscai sortulete sexoase? heeh
Ooops fug ca vine mama paaaaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,in wk ma duc la Cocorul sa-ti caut sortulete sexi.Daca gasesc imi cumpar si eu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

dar Tina unde e? ne-a parasit???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neata!
Carla inca mai doarme si sybille mestereste ceva pe la ea prin camera..asa ca v-am citit(la repezeala e adevarat,dar nu am sarit pe vre-una).in capitolul trecut am vazt ca treaba cu nebagatul in seama se incinsese nu gluma...e de la vreme.ma bucur ca s-a rezolvat si lumea are iar toane bune!
asa deci,
fla,intraevar de invidiat ca ai o memorie asa buna...si ca ne tii minte pe toate cand postezi!.am zis si aseara la repezeala,noi nu cred ca venim in tara anul acesta..si daca o sa reusim,al meu are concediu la sf lui august!asa ca sunt pe dinafara cu planurile de intalnire,din pacate!.
mmiha,imi pare rau ca puiuta ta sufera iar pe tati nu il doare deloc.capul sus,ca vine soarele si pe strada voastra!
ange,ce sa faci maica..ca sotul a dat bir cu fugitii aseara si ramasera fetele cu mami. la Carla ii place la mami in brate cu nasul la titi si sybille tre sa fie obligatoriu prin preajma!
porumbel,cred ca ti-am mai zis...tot respectul pt mamele de trei ori,ca io chiar nu stiu pe unde mi-as scoate camasa!...ca io sunt impartita,jumate la syb jumate la Carla,tati la fel..apoi la al treilea ce mai ramane?!
pana nu uit:La multi ani Denizel!

Alina,suntem alaturi de tine azi,sa ne aduci vesti bune!
geani,am vrut sa-ti zic ceva si am uitat....asa ca raman numai pt daria!
daneluta,ati reparat gardul?
daniela,ce-ti face papagalul?
Mirela,cum v-ati obisnuit in noua tara?
Andora,ti-am mai zis io c acusi iti doresc sa vina soacra....ca tare des mai scriai pe vremea cand era soacra la voi.si ca sa-ti raspund la intrebare:io nu stiu nimic de Ralucuta!
nici cu Tina nu am mai vb demult,ne-am trimis noi un smylei pe mesenger,io cu Carla agatata la tatza..probabil si ea cu David in brate!
acu v-am scris pt toata saptamana

ps:am vazt poza Amaliei care doarme in fund si pe fotoliu!.am si eu una cu sybille care a adormit in dulap(s-a ascuns de tati sa il sperie si a luat-o somnul)si una in care doarme pe burta si cu mana intr-un sertar!
suntem niste norocoase ca ne adorm fetele pe unde apuca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

oricat m-am straduit tot am uitat pe cineva..svetlana
ce-ti face burtica?v-ati gandit deja la un nume?cum i-a priit puiului la munte?
vb lui Cami,si io te-as lua..de soacra sau de ce o fi,ca io urasc calcatu,de gatit imi place dar la placinte/prajituri sunt pe dinfara total!

acu ma uit la poze,ca nu am mai trecut demult pe acolo:
dana,mai dat gata cu sticla de tamaioasa langa maglavaisul de ciuperci!
micuta isabela cu bascuta ei e o dulce si jumatate!
mai continui altadata cu uitatul la poze ca mi s-o trezit galagia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

quote:
Originally posted by adinell

Miha zi ca acuma ma simt... si te bag in seama, asa ca te rog profita!!!

Adinella,pot sa profit acu?Ieri am lipsit motivat din cauze de net!

quote:
Originally posted by diadaniela

Pai mai Geani ,nu sti ca noi suntem toate niste dragute?

Eu sunt una dintre ele!!

Dana,ai rezolvat Martini-ul ala si nu te-ai gandit si la musafiri! Ntz...ntz...

Mihaela,multa bafta in razboiul contra pampersului.Si eu ma chinui,dar deocamdata doar il stresez cu pusul pe oala,cu toate ca spune cand face,dar dupa! Fara pampers nu-l prea las ca la noi in casa e destul de rece.Asteptam vara,daca nu reusim cu oala pana atunci.

Svetlana,da,am venit cu bateriile incarcate de la Putna.A fost foarte frumos,copilul a fost super linistit,ma gandeam ca o sa-mi dea batai de cap la drum...Deocamdata nu am reusit sa descarc decat cateva poze.Sper cat de curand sa le vedeti si voi.

Flavia,eu am vazut inainte de Pasti intr-un magazin specializat,iepurasi si catei.Erau atat de fruuuumosi,ca am vrut sa-i iau acasa,dar nu m-a lasat sotul. M-a readus cu picioarele pe pamant,ca abia ma descurc cu Robert...Acum stau si ma intreb:oare cu un porcusor de Guineea cum m-as descurca? Dar mai bine mai astept sa creasca Robert si sa se descurce el...

Moamaaa....Cami,dar pe cine vrei sa bagi in boala cu sortul ala? Ce m-am distrat cand mi te-am inchipuit cu sortul asta in fata facand gogosi imbarligate. La noi le spune Minciunele si se fac din aluat de gogosi.

quote:
Originally posted by Anculina

Buna !

Cu Grecia...ce sa mai zic...numaram zilele...am platit jumatate din bilete, ne-am scos pasapoartele, inainte cu o luna mai platim si a doua transa, ne facem si asigurarile de sanatate, cartea verde...si...la drum!

Cam cat a costat toata "afacerea"? Si noi ne gandeam sa mergem la vara,prin septembrie,dar cand ma gandesc cat avem de umblat dupa pasapoarte si asigurari si toate alea...

LA MULTI ANI pentru Denizel,scuze pentru intarziere!

Mmiha,m-am emotionat tare cand am citit mesajul tau,dar nu stiu daca poate vreuna din noi sa-ti dea sfaturi.astea sunt foarte usor de dat,dar tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci,pentru tine si printesa ta.

Am inceput sa scriu mesajul asta de dimineata,m-am intins cat o zi de post si iaca n-am mai apucat sa cer si io o cafea.Asa ca ma duc sa-mi fac singurica.
De ieri am incheiat capitolul intarcare.Am renuntat si la suptul,la tandreturile de dimineata... Atat de mult a plans si m-a implorat din priviri... si mie mi s-a rupt sufletul in doua.Atat de rau imi pare,de parca am pierdut ceva de foarte mare pret... Dar asta este...trebuia sa ma intarc si io odata si odata de copil,nu?

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput