In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata

Dana, imi imaginez cat de greu este sa lucrezi zi de zi inconjurata de dureri, de oameni bolnavi si suferinzi. Trebuie sa fii tare, dar nu cred ca-i usor. O prietena de-a mea care sta tot la Messina face acum scoala aceasta pt asistenti medicali si ori de cate ori merge la practica in spital se intoarce ravasita, saracuta, mai ales ca nu este obisnuita... Deci Dana (pe aceasta prietena o cheama ca pe tine ), ai toata admiratia mea.

Cri, sa recapitulam: de maine ne parasesti? Si pana cand?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neatza fetitzelor-dragutzelor ...

Uite ca iar mi-a luat Iri inainte si eu care sunt aici de cu noaptea in cap...

Pina miercuri ... pe urma revin la ocupatia de baza " taiatu' frunzei la ciini pe net" . Da poate mai apuc sa bag nasul pe aici, insa nu promit caci in camera asta o sa stea el si deci nu e frumos din partea mea. Poate insa cind o sa descarc pozele ( ca doar vom face si poze ), atunci o sa profit.

Dar azi tot mai vin din cind in cind sa mai vad ce se scrie pe aici .

Mey imi explicati si mie cind e ziua mamei ?? ca eu am crezut ca e duminica trecuta si i-am zis lui Fabio sa o sune pe coana mare sa o felicite. Asta mai fraier ca mine a sunat-o si nu era duminica ( macar eu am scuza .. la noi e pe 8 martie si gata .. dar el de peste juma' de secol tot sarbatoreste si habar n'are .. ce rusine!! ) Concluzia finala a fost: ca tot cu mine s-a luat in clontz , adica eu eram vinovata ca l-am intrebat si cica l-am "impins sa sune " ... nu ca el habar n-are .... Deci mamicilor ( mai mult Iri ca la Enn nu stiu cind se sarbatoreste ... ) cind e ziua asta ?? Joi adica miine sau duminica ?? Nu are zi fixa deci tb sa fie ceva legat de a 2 sapt in mai ( cred?!?!?). Oricum acum ma va durea fix in ... si nu o sa ii mai amintesc nimic . Gata sa ii sune el cind vrea si evident cind isi aduce aminte ( de obicei seara ... sau a 2 a zi .. ). Cu ocazia asta or sa vada si neamurile lui cit de mult ii pasa lui de ei . Adica isi vor aminti ca inainte de 2003 pt vreo 12 ani asta isi amintea mereu tirziu de "chestiunile importante ale familiei".. abia astept ..

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Este duminica pe 14.
Si eu credeam ca e duminica trecuta, numai ca dat fiind ca Ale sambata de la gradi nu a venit nici cu poezie pt mama, nici cu cadouas (cum se intampla de regula)am dedus ca e pe 14.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, aceeasi problema o am si eu cu ziua mamei. Mama mea sustine ca e īn prima duminica din mai, dar aici se sarbatoreste in a doua. Eu pina la urma īi trimit un pachetel si daca nu soseste in timp, e vina postei

Danangie, trista povestea cu pacientul tau. O prietena buna din Cluj vroia sa se lase de medicina tot pentru ca avea impresia ca se chinuie īn zadar, ca-i veneau pacientii bauti la cabinet, nu urmau tratamentul etc. , si sa-si deschida un cabinet de cosmetica. Familia ei a fost scandalizata, asa ca pīna la urma s-a reprofilat ca medic de laborator, īnsa tot mai viseaza la salonul de cosmetica, mai ales ca de curīnd au adoptat īmpreuna cu sotul ei un baietel si nu-i prea permite programul sa petreaca atīta timp cu el, cīt si-ar dori....

Va doresc tuturor o zi minunata!
E.

Mergi la inceput

Nu vreau sa va intristez, dar...

http://www.jurnalul.ro/articol_52317/auschwitz_de_romania.html

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

salutare fetelor!!!
sper ca nu m-ati uitat, ca sa stiti ca pe zi ce trece ma apropii tot mai mult de voi!
pe 19 iunie aterizam in italia!
Danaangi vad ca esti asistenta medicala, sa stii ca suntem colege! si eu tot asistenta medicala sunt, ortopedie -traumatologie, la sala de op. la anestezie. sper sa-mi gasesc si eu ceva de lucru pe acolo, ce zici? poate ma mai ajuti tu cu niste sfaturi, da mai incolo, mai vorbim oricum!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

M-am trezit si eu.....de fapt mi-am pus ceasul sa sune. Ca cica vroiam sa ajung la farmacie sa-mi cumpar ceva. Dar am uitat ca la amiaza se inchid farmaciile pentru cateva ore. Asa pe soarele asta, m-am dus degeaba la farmacie. Aici la mine azi noapte a plouat cu "galeata"! Si a tunat si fulgerat in veselie!! Mi-era si frica. Toti pacientii au fost agitati. Acum e soare si cald. Eu nu mai inteleg vremea asta.

IRI multumesc mult de apreciere. Foarte dragut din partea ta. Sa-ti spun: cat lucram in cardiologie, chirurgie plastica..........nu era asa drastica situatia..........in sensul ca tratam totul cu mare tragere de inima. Aici........in cardiologie...........ma gandesc incontinuu la saracul bunicul meu( care a murit anul trecut de infarct), ma gandesc la riscurile care sunt pentru cei care fumeaza.....care sunt grasi......care sunt sedentari(mai lenesi, far miscare). Cum mama si tatal meu fumeaza..........cum tata e cam grasut el.....si cam sedentar.......ma gandesc mult la aceste lucruri. Si aici in cardiologie vezi mult mai multe urgentza si suferintze si vieti atarnate de un fir de ata. De fapt, am cam 2 saptamani de cand ma gandesc serios sa schimb spitalul..........cardiologia non fa per me....

CRI am pierdut firul...........unde pleci pana Miercuri?

ENN si eu am avut momente cand vroiam sa las totul balta. Sa-ti spun un secret: eu inca mai visez sa fac translator..

Apropo de acest lucru......oare aici ce-ar trebui sa fac daca as vrea sa urmez faculatatea de limbi straine?

MARY eu cred ca am scapat capitolul cand ai mai intrat tu.........ca am un flash....nu-mi aduc aminte......vacantza placuta cand vei veni aici. Cat stai? Unde vei veni? In care oras?
Si eu am lucrat in ortopedie dar nu traumatologie. Si am si fost in sala. De fapt, acolo mi-a ramas inima. La sala operatorie. Cum ziceam mai sus...........vreau sa schimb spitalul si as vrea in sala ortopedie sau chirurgie plastica. Cat despre faptul ca ai vrea sa vii aici..........cu sfaturi iti stau la dispozitie cand vrei tu.

Sambata ma duc sa-mi scot verighetele si abia astept.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nu plec nicaieri doar ca am musafiri si deci nu mai pot sta pe net catarata asa in disperare de dimineata pina seara. O sa mai iesim sa ne si plimbm , sa mai vada si varul meu una alta si normal ca profit si eu ... asa ca am pus in planul de vizite Pisa , pt ca eu inca n-am fost, Fabio zicea mereu ca e aici aproape deci putem merge oricind hahahah si uite asa ma amina.. Acum profit de ocazie . Si o sa vin si la Milano sa imi scot pasaportul ca cica e gata ... asa ca iar profit : eu la coada la ambasada ( zic fetele si baietii ca nu stai la coada ca sa ridici pasap.. iese nenea portarul din cind in cind si intreaba .. dar tot stai acolo pina iese , pina una alta ... ) asa .. si deci eu la " poarta raiului " si ei la plimbare prin oras .. sau daca merge repede la mine poate ma duc si eu la plimbare . Chiar daca nu prea mai stiu ce ar tb sa vad in Milano ( inafara de Scala, Duomo , galeriile ..ca pe astea le stiu pe dinafara ) ??

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Dana, ce trebuie sa faci? Te inscrii la facultate si gata.

Aici e vara!

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Danangie, pt. certificatul de traducator (nu translator) e si mai simplu: te interesezi la Min. Culturii cīnd se dau examene, te inscrii, te duci la Buc. si dai examen din lb. pe care ai ales-o. Eu asa am facut, e drept ca prin 92-93. Pe vremea aceea examenul era simplu, doar o proba practica, la care aveai voie sa consulti dictionarul. Tin minte c-am mers cu trenul de noapte de la Cluj si a doua zi m-am si īntors.
De altfel am o versioara, care dupa ce a terminat Liceul Sanitar si a lucrat cītiva ani ca asistenta, s-a saturat s-o tot bata matusa-mea la cap, cum ca Spitalul Militar nu e locul potrivit unde sa-si petreaca noptile o fata tīnara, fie ea si asistenta de garda, si a dat admitere la Limbi moderne aplicate (asa se numea pe-atunci sectia respectiva la filo). Acum lucreaza la o firma multinationala si e multumita.
Succes!
Cri, minivacanta placuta!
Mary, deci īti lustruiesti ochelarii de soare! De-ai stii ce te invidiez....

E.

Mergi la inceput