In Italia ( 12 bis- inainte de a sari la 14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Crista, prego, ajuta-ma si pe mine cu ceva informatii. Mai la sfarsitul lui iulie avem drum pe langa Cinque Terre, unde as vrea sa stam o noapte. Spune-mi, te rog, in care din cele 5 orasele merita mai mult sa stam, unde e mai bine, mai frumos, cu ceva plaja, aproape de mare...eventual stii sa-mi recomanzi un hotel nu prea scump ? Ca am dat un ochi pe net, dar nu ma pot hotari, iar preturile la hotel sunt foarte mari...
Multumesc anticipat.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata....sau buna seara.....ca e 1,30. Asadar....abia scriu ca am o besica in dosul palmei....de la curs.... Cum v-am spus ieri am fost la curs. Foarte interesant. Practic am facut palestra. Reanimare cardio pulmonara. De la cat masaj am facut la bietele manechine am facut o besica in dosul palmei. Cursul s-a terminat la 18,00. Am trecut pana la cumnata ca sa vad ce mai face...am pupacit bine nepoata...( care apropo ENN are 2 ani si o luna....deci asta e diferenta), am fost pana la Esselunga sa-mi iau un tort, ca la oboseala care-o aveam in oase nu puteam manca nimic consistent.....am ajuns acasa, am mancat juma de tort si m-am culcat. De la ora 19,00. Si am dormit pana acum....la 1,00 cand m-am trezit sa beau apa. Si am zis sa dau un ochi pe-aici.
Cat despre gelozie....intre mine si sora mare sunt 4 ani de diferenta...si m-a acceptat ca atare. Fara probleme. Intre mine si sora cealalta( a 2-a) sunt 1 an si 2 luni diferenta. Si din prima zi cand am ajuns acasa ai mei imi povesteau ca n-o lasa pe mama sa-mi dea san. Spuneau ca ma impingea de la san sa manance ea. Dar nu m-a batut. Intre mine si fratele meu(mai mic decat mine) a fost o adevarata aventura.....pot spune ca eu am fost fratele pentru el.Este o diferenta de 1 an si 9 luni. Uhhh ce amintiri ma navalesc....cate cazerme de armata mai faceam si cat ne mai luptam cu "inamicul", cate lupte greco romane mai faceam....cate pahare cu "tuica" (apa chioara) mai beam noi ca oamenii mari...cel mai mult ne placea sa ne jucam de-a razboiul. Intr-un adevarat regiment se transforma camera noastra. Mai greu era cand trebuia sa punem totul la loc. Gata nu va mai plictisesc....a fost frumoasa copilaria din acest punct de vedere........ca din altele a fost un schiffo.

As fi vrut azi Duminica sa ma duc la mare dar cine stie cu vremea asta....pa week-end placut tuturor si din partea mea.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Laura ... eu n.am dormit acolo deci nu iti pot spune preturi ... insa mergind pe acolo am vazut ca mai peste tot erau afise ... ca inchiriaza camere ... deci nu la hotel ci la particulari ( evident ei nu inchiriza la negru .. asta e afacerea lor ... platesc taxe .. sunt verificati .. )deci eu zic ca e ok ...
Pt plaja mare cu nisip ... e indicat Montèrosso al mare ... insa dupa parerea mea ca si satulet e cel mai urit .. Deci vei lua bilet de 3 euroi / pers .. si te vei duce pe jos pe "sentiero azzurro" intre Montèrosso - Vernazza- Corniglia - Manarola si Riomaggiore ... intre astea 2 ultime se cheama " Via del Amore " si vei mai gasi plaje dar micute si in dreptul celorlalte sate . La intoarcere iei trenul ... daca sunteti obositi. Cred ca trece unul la 30-40 minute .. parca ..
Uite aici 2 paginute interesante ... poti vedea poze , plaja , excursii ce se pot face si eventual cum si unde te poti caza ...
deci www.cinqueterre.it/italiano/index.asp" target="_blank"> aici e una si www.5terre.com/FrameSet.php?LeftPriMenu=001&LeftSecMenu=001&LeftFile=index.php" target="_blank"> aici gasesti hoteluri, affitacamere, BB ....

Vezi ca pe sentiero azzurro te poti opri din loc in loc caci sunt niste portite si scari sa cobori jos pe pietre daca nu iti e frica ... ( cred ca e granit ... ) si deci sa faci plaja si baie .... Sa ai in picioare sandalute d-alea de plastic pt cind te bagi in apa de pe bolovani ca sa nu te intepi in ceva ... sau sa nu aluneci pe pietrele alea .. .

Angi ce veselie era la voi in casa pt ca erati multi ... daca te suparai cu un frate sau sora te jucai cu altu' .. eu dupa ce ma bateam cu al meu frate ma jucam cu vecinele ca nu ami aveam altu' de unde sa aleg . Deci tu ai fost pe post de frate mai mare pt fratiorul tau .. la noi era invers era el pe post de sora mai mica .. ne jucam impreuna cu papusile , apoi ne jucam impreuna cu fetele din bloc ... deci el sarmanul era iar pe post de fetita ... numai cu vecinul de vis a vis ( ca la noi erau numai 2 apartamente pe palier ... ) si care era mai micut se juca "ca baietii" caci vecinul meu era crescut ca un adevarat mini-barbat si nici nu ma lasa sa ma ating de jucariile lui ca "erau NUMAI pentru baieti " ...

La noi e un cer noros .... e tare intunecat ... dar e cald in acelasi timp... ciudata vreme ... oricum nu aveam de gind sa ies nicaieri deci nu imi pasa prea tare ...

WEEK END placut !!! si soare celor care merg la mare sau in mini vacante !!

LA MULTI ANI !! daca aveti Elena, Constantin sau Constantina in familie ...

Gabitza ( daca citesti cumva ) LA MULTI ANI pt Elenuca !!!

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Mama mea ar fi plinit azi 68 de ani, in plus numele ei era Elena, iar al tatalui meu, Constantin. O zi cu adevarat speciala in familia mea de altadata...
La Multi Ani, iubiti parinti.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRI La multi ani parintilor tai.......dar ei nu mai sunt? Imi pare rau.....

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Off mai Iri ... ce pacat ... dar chiar ca era zi mare la voi in casa.

Va doresc o sapatmina placuta .. la noi sta sa iasa soarele un pic si se prefigureaza o zi calduroasa ( cu sau fara soare ... zapuseala tot a sosit !!).

Eu am o durere infioaratoare de spate, la mijloc .. chiar pe coloana vertebrala .. in mijlocul rinichilor- dar nu sunt ei sarmanii- care fie vorba intre noi e cam strimba, adica acolo e curbata spre interior .. Am inteles ca e asa din cauza ca obisnuiesc sa dorm pe burta ... ce sa zic obisnuiesc ca am dormit toata viata numai pe burta ... si de aici mi se trage. Acum incerc eu cind ma asez in patutz sa stau pe lateral sau pe spate dar cind adorm nu ma pot controla .. ce sa fac ?? ar trebui sa ma leg de pat . Asa ca m-am trezit cu durerea asta infioaratoare .. parca vad ca ma voi "tavali" cu spinarea pe gresie prin casa toata ziua .. offffffff

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Scuzati-ma, nu vroiam sa va intristez vorbind despre parintii mei, era doar un mod de a-i aminti.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Buna dimineata

Aici e deja zapuseala mare, imaginati-va ca la ora 7.30 eu dadusem drumul la aerul conditionat in masina. Nu vreau sa ma gandesc la ce va fi pe la pranz...

Cri, si eu tot pe burta dorm de cele mai multe ori, cateodata mai reusesc si pe o parte, dar rar.
Stii ceva? Nu mi-ai spus daca ai terminat cartea si daca ti-a placut...

Mai tarziu ies sa imi cumpar pantofi/sandale.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Danangie, s-a nascut deja mititica? Sa ne tii la curent!
Capotul mi se pare o idee buna, are si Morcoveata unul tare simpatic, galben, cu gluga sub forma unui cap de ratusca. Un cadou pe care l-am mai apreciat noi la nasterea lui a fost un pachet mare de Pampers Newborn legat cu funda rosie
Desi cred ca cel mai apreciat cadou e faptul ca-i ajuti si le stai la dispozitie. Eu chiar ma gîndeam ca va trebui sa merg probabil singura la spital....
A, si înca ceva: Ia-i neaparat ceva si surioarei mai mari, ca sa nu fie geloasa.

E.

Mergi la inceput
Mergi la inceput