Indecent proposal!-studiu de caz
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga
Ei uite de aia e bun un open marriage
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Baby,se rezolva!Stai sa iau dividentele acum pe 15 mai.Anguilla island sau Wakaya Club ne asteapta.Spune-mi in ce bancnote ii vrei!Sau merge si Paypal?

Siminaf spune:
Daca as putea eu s-o fac, as face-o, desigur! Buba mare e ca nu pot! Psihic, nu pot asa... doar de-o noapte! Si chiar ne-ar prinde bine un milion acum!
Dar cui nu i-ar prinde bine?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by vikinga
Ei uite de aia e bun un open marriage
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Baby,se rezolva!Stai sa iau dividentele acum pe 15 mai.Anguilla island sau Wakaya Club ne asteapta.Spune-mi in ce bancnote ii vrei!Sau merge si Paypal?
Life`s a bitch and then you die
quote:
Baby,se rezolva!Stai sa iau dividentele acum pe 15 mai.Los Cabos ne asteapta.Spune-mi in ce bancnote ii vrei!Sau merge si Paypal?
Dar ce-avea frate Los Cabos?

Lumy- mamica lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi
(11 Martie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
yank spune:
clara treaba,doritoare sint.Acum sa stangem banii!Care ai o imprimanta buna,ca hartie aduc eu
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Daca-n loc de Robert e Keanu,nu-i absolut nici o problema.Si pentru 1 mil$ cre'c-ar sta si sotu sa se uite!

mey, yank, la varsta mea cre' ca trebuie sa-i dau io 1 mil ca sa-si petreaca noaptea cu mine
da daca-l pune pacatu sa-mi faca o asemenea propunere, hmm, n-ash accepta decat daca-mi promite ca vine-n fiecare an
si sotzul? care-i ala mai care nu renuntza de buna-voie la o viatza de stress, doar imprumutand sotzia o noapte? doar nu-mi rupe-o mana, vorba cuiva drag mie
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Tzuni spune:
Daca accept de doua ori se dubleaza suma?
Sa-mi fac si io calculele...![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Caroline spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
... doar nu-mi rupe-o mana, vorba cuiva drag mie
... ca nu ti-o muta din loc... (vorba altcuiva, drag mie
yank spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Sa-mi fac si io calculele...
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Daca mai gasesti inca unul cu sa iti de-a $1 million,se dubleaza si suma,si activitatea din noaptea aia.Nu cred ca mai apuci sa socotesti ceva
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by Tzuni
Sa-mi fac si io calculele...
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Daca mai gasesti inca unul cu sa iti de-a $1 million,se dubleaza si suma,si activitatea din noaptea aia.Nu cred ca mai apuci sa socotesti ceva
Life`s a bitch and then you die
...de unde D-zeu doi fraieri?

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel