Mamici de mai-iunie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
lucia_cs spune:
Fetelor, cred ca ma apropii si eu de nastere. Am contractii f neregulate, (dar le am
) si bebe e foarte agitat.
Contractiile sunt suportabile, nu am dureri, e doar o presiune.
Irina, la tine cat de dese erau contractiile, inainte sa fie regulate? Cam cate ore au fost neregulate?
Atata sper ca asta sa fie momentul... 
Poze
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
Diana79 spune:
Lucia_cs ce spui tu acolo? Vine bebelusha??
Hai Lucia....curaj abia asteptam vestea cea buna. Doamne ajuta sa fie totul bine. Dar va fi nu are cum altfel. Yupiii o sa-ti tzie bebelusha in bratze.
Fetelor ce mai stitzi de Marrycalu? Ildy sunt bine??? Dai Aida??? Curaj fetelor...bafta multa.
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by lucia_cs
Fetelor, cred ca ma apropii si eu de nastere. Am contractii f neregulate, (dar le am) si bebe e foarte agitat.
Contractiile sunt suportabile, nu am dureri, e doar o presiune.
Irina, la tine cat de dese erau contractiile, inainte sa fie regulate? Cam cate ore au fost neregulate?
Atata sper ca asta sa fie momentul...
Poze
_
Sa nu-i uitam..
Incepem galeria?
HAI LUCIA!! NASTERE USOARA SI CIT MAI RAPIDA!!

doroti_5
38+ cu
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Roxana Claudia spune:
Ama bine ai revenit printre noi
!! Am vazut pozele cu Seby; e asa grasunel, voinic in toata regula. Si mare ...of cred ca sunteti topiti. Abia astept povestea nasterii...
Ioana, sa-ti traiasca Serghei! Sa fie cumintel si mancacios!!
Carmina - incredibil ce ti s-a intamplat. Sigur ai luat azi legatura cu doctorul buclucas
....ce argumente a adus pt ca ti-a adus imunoglobulinele nepotrivite??
Roxana
35sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
nikolett2445 spune:
Angelica in evidenta unui medic sunt de la 18 saptamani,imi pare rau ca nu ti-am raspuns data trecuta.cu cine o sa nasc nu pot inca sa ma pronunt,poate ma laud degeaba si dansul nu o sa fie acolo sau nu se stie ,vad ca bb meu a inceput sa nu ma mai asculte cand ii spun sa stea cumintel.bocane intruna si cand stau jos si nici partea staga nu prea ii place ma inteapa cu ceva sa-mi schimb pozitia in picioare nici nu pot sa am pretentii ma ia cu furnicaturi de la glezne in sus iar cand stau culcata inpinge in col...
Am citit experienta ta din spitalul judetean,dar asta a fost totusi acum 9 ani de zile si regret nespus ce ti s-a intamplat.ai dreptate infirmierele sunt rautacioase la prima vedere,chiar si femeia de serici avea de pus intrebari de parca cine stie aine era ea acolo.sper sa fac fata si totul sa fie bine.
NIKOL
lucia_cs spune:
Fetelor, mersi pt galerie, dar nu stiu daca inca e cazul (desi sper sa fie
). Daca merg la spital, sper sa am timp sa va anunt.
la toti si toate.
Poze
_
Sa nu-i uitam..
VoichiV spune:
Lucia, noi iti tinem pumnii.
Ama, bine ati revenit. Seby e scumpic foc. Cand ai timp, asteptam si povestea nasterii
Aida, cred ca deja ai nascut si a venit si la tine momentul mult asteptat in care o ai pe bebelina in brate
VoichiV
35+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
Diana79 spune:
Fetelor am citit la mamici de martie_aprilie. Aida nu a nascut. Zice ca contractiile nu sunt asa de regulate cum ar trebuie si ca mai astepata vre-o 3-4 ore (a ales sa o induca in caz ca contractziile nu vor veni)
Asa ca hai AIDA
. Tzinem pumnii...bafta multa...
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
arleena spune:
fetelor sper sa nu vina mai repede bb al meu, ca de dimineata am inceput sa am dureri ca la ciclu, dar nu pot sa-mi dau seama cat tin si din cat in cat timp sunt....ca parca ma doare in continuu plus ca ma mai doare rau si sub coaste in partea dreapta(nu prea a coborat burtica decat putin dupa mine)....am observat azi pe tamponel ceva cam gelatinos dar nu avea firicele maronii cum am citit ca ar avea dopul dar nici nu arata ca scurgerile care le am de obicei........sunt asa in dubiu....am fost azi la medicul de familie numai si mi-a spus ca am si tensiune cam maricica si ca nu e bine, plus ca i-am spus de dureri....la ginecolog am fost vineri si mi-a spus ca nu prea crede ca o sa nasc pana pe 14....dar, na, nu se stie niciodata....ce sa ma fac cu durerile astea continuue care nu prea ma lasa.....am si umbat azi un pic cu treaba prin oras si simteam o presiune f puternica in partea de jos......e asa de nasol ca mi-e sotul in deplasare
......desi vb cu ai mei pe net aproape non stop(noroc cu tehnologia....webcam,microfon, skype, yahoo, etc)si cu prietenii si nu ma simt chiar singura......dar mi-e frica.....
.....daca ma apuca noapte si nici nu stiu pe ce sa pun mana, ce sa fac, mai ales ca sunt cam rea de durere....offf....sper sa se nasca in urmatorul weekend.....doamne

Angelica_g am vazut ca ai DPN-ul pe aceeasi data cu mine doar ca noi o sa avem
Alexandru Mihai....sotul tot spera sa fie fetita si de prin prima luna deja gasise nume Sara Maria exact cum ii puneti voi....
, ar fi fost prea mare coincidenta sa avem si noi fetita, sa se nasca in aceeasi data si sa aiba acelasi nume 
38+
nikolett2445 spune:
Lucia iti suntem alaturi
sa ne dai de veste si te asteptam cu drag .Daca alarma e falsa noi continuam si maine .

AMA bine ai venit acasa.asteptam sa ne povestesti.
38+3
NIKOL