Am dori sa plecam sa vizitam manastirile din Moldova, sa ajungem pana la Voronet si sa ne intoarcem prin Ardeal.
Intrebarea este: gasim pensiuni in zona Piatra Neamt si in nordul Moldovei si trebuie facuta rezervare din timp sau nu? Mentionez ca vom pleca prin iunie, inceputul lui iulie.
Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
in jud suceava pot spune sigur ca gasitzi pensiuni. si in vorontez si la moldovitza si in toate zonele acestea f vizitate. mai mult, putetzi locui chiar in cadrul manastirilor.
despre rezervare....nu cerd ca trebuie facuta din timp, pt ca nu va fi chiar varful sezonului. daca nu depasitzi jumatatea lui iulie, eu zic ca e ok si fara rezervare. puteti totusi pt linistea voastra sa va faceti rezervari anticipate
sejur palcut si relaxant!
roxi foto
Si noi am fost tot in iunie si am gasit locuri libere peste tot .Aveam niste adrese dar la fata locului am gasit pensiuni mai frumoase .In zona Moldovita _ Sucevita e cel mai frumos ,noi n-am stiut si deja eram spre sfirsitul sejurului si am trecut in graba .La intoarcere poate va opriti o zi si in Sighisoara ,e tare frumos.