Concediu la mare... caut coleg camera
Caut coleg camera pentru socrul meu, la Mamaia, hotel Sulina (2*), in perioada 31 mai - 12 iunie 2006. Hotelul este renovat anul acesta, are mobilier si instalatii sanitare noi, TV in camera, vedere la mare pe ambele parti. Doritorul trebuie sa fie nefumator si sa nu sforaie
Biletele le-am luat prin relatii, dar a trebuit cumparata toata camera dubla, drept pentru care a ramas un loc liber. Pret total: 250 RON.
Raspunsuri
Guestus spune:
quote:
Initial creeata de SDream
Caut coleg camera pentru socrul meu, la Mamaia, hotel Sulina (2*), in perioada 31 mai - 12 iunie 2006. Hotelul este renovat anul acesta, are mobilier si instalatii sanitare noi, TV in camera, vedere la mare pe ambele parti. Doritorul trebuie sa fie nefumator si sa nu sforaie
Biletele le-am luat prin relatii, dar a trebuit cumparata toata camera dubla, drept pentru care a ramas un loc liber. Pret total: 250 RON.
daca vrea sa-si refaca viata socrul tau este bine ca pune conditii de la inceput...nefumator si sa nu sforaie
SDream spune:
Ha ha ha...
Am ras, banuiesc ca asta era scopul raspunsului tau.
Asa e romanul, are prea mult timp liber si isi da cu parerea chiar daca nu il intereseaza subiectul... Nu e nici o problema, ca pentru cat costa, poate sa stea si singur in camera. Mai bine singur decat cu un fumator.
Daca are cineva vreun raspuns serios, inca mai asteptam.
Guestus spune:
Intreb si eu doar..nu trebuie sa o iei personal...de ce neaparat vrei un domn manierat pentru socrul tau si nu cauti o doamna manierata?
SDream spune:
N-am zis manierat, am zis doar sa nu fumeze. In plus, socrul meu are nevoie sa poata dormi noaptea. Mi se par 2 conditii de bun simt. In rest, colegul poate sa faca ce vrea.
Am cautat un coleg de camera si nu o doamna, pentru ca e om serios, nu se preteaza la cautat femei pe net. Daca vrea sa-si gaseasca pe cineva, o va face singur, insa acum vrem doar sa ne odihnim toti.
Anuntul pentru doamne ar fi sunat putin modificat, enumerand calitatile socrului meu, inclusiv titlul ar fi fost: 2 saptamani gratis la mare
Guestus spune:
Ok...dar sa spui ca vrei 1 doamna cocheta pentru al tau socru....si 1 conditia este ca el sa fie lasat sa doarma noaptea...iar suna aiurea.
Ce lupte se vor da seara pe telecomanda de la televizor intre cei 2 colegi de camera poate colegul le bea, manelist...trage rachete noaptea.....mai bine ii cauti o doamna.
nushulica spune:
imi cer scuze ca imi bag nasul fara ca sa ma intereseze subiectul dar guestus este pur si simplu rautacios(ca sa nu spun altfel)
de ce tot dai raspunsuri zeflemiste peste tot???care este scopul tau pe acest forum??sa enervezi toata lumea pur si simplu??
vorba doamnei care a deschis subiectul cred ca ai prea mult timp liber si raspunzi si tu asa intr-o doara....
URAT!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by nushulica
imi cer scuze ca imi bag nasul fara ca sa ma intereseze subiectul dar guestus este pur si simplu rautacios(ca sa nu spun altfel)
Daca imi pasa de cineva inseamna ca sint rautacios?
Tu crezi ca socrul vrea sa plece la mare cu un alt nene sau cu 1 doamna?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Daca imi pasa de cineva inseamna ca sint rautacios?
Tu crezi ca socrul vrea sa plece la mare cu un alt nene sau cu 1 doamna?
asta e problema domnului cu cine vrea sa se duca la mare ....si sincer nu cred ca iti pasa tie de el
Guestus spune:
quote:
asta e problema domnului cu cine vrea sa se duca la mare ....si sincer nu cred ca iti pasa tie de el
din ce ai scris tu ca... "asta e problema domnului cu cine vrea sa se duca la mare" ...rezulta clar o lipsa de interes.
Eu incerc sa ajut. Tu?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
din ce ai scris tu ca... "asta e problema domnului cu cine vrea sa se duca la mare" ...rezulta clar o lipsa de interes.
Eu incerc sa ajut. Tu?
dragul meu daca nu ai bagat de seama pana acum eu am scris de la inceput ca "imi bag nasul fara sa ma intereseze subiectul" tu nici macar acum nu vrei sa recunosti ca nu te intereseaza ...pentru ca hai sa fim seriosi ce spui tu aici nu inseamna ca ajuti