La France (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ai dreptate Oana ma duc si eu sa iau peste ,ma gindesc la ceva "in papilliotte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Ai dreptate Oana ma duc si eu sa iau peste ,ma gindesc la ceva "in papilliotte"

In papillote vroiam sa fac si eu, ca aveam niste filé in congelator, dar am vazut macroul proaspat azi la magazin si mi s-a facut pofta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

AB cum vad ca esti in domeniu care e diferenta intre master recherche si master professional?Dupa parerea mea cel recherche te indrepti spre doctorat si alte povesti din astea.La Aix la facultatea de economie ai idee daca se da vreun test pentru a te accepta in master sau crezi ca, cu un DEA in Romania ma accepta macar la Master1?
O seara buna tuturor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Cait nu-s in stiinte umaniste. Regulile de pe web sunt:

Admission en première année

* L'admission est directe pour les étudiants ayant validé 180 crédits ou trois années d'études après le baccalauréat dans le domaine de formation des sciences économiques et de management ayant de bonnes connaissances en économie et en mathématiques.
* Des admissions par équivalence sont possibles pour les étudiants issus d’autres domaines de formation.

> Admission en seconde année
L'admission en seconde année se fait sur dossier. Les conditions d'admission dépendent de chaque spécialités.

> Coûts de la formation

* En première année : droits nationaux + contribution pédagogique de 300 Euros
* En seconde année : droits nationaux + contribution pédagogique de 990 Euros

Nu exista test pentru Master conform legii dosar si interviu general maxim (adica nu test oral, c mai mult sa clarifici puncte neclare din cv). Si da parerea mea e ca te accepta daca ai note bunicele in jur de 8-9.

DEA-ul te duce spre cercetare sau il faci ca sa-ti adaugi ani la BAC+.. si DESS-ul are stagiu in industrie. Teoretic e calea de a ajunge semi-inginer pe calea facultatii. Practic nu vei fi niciodata socotita in aceeasi clasa, dar e ok.

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Am si eu o propunere. Sib a aflat ce sex are bebe si nu vrea sa zica. Ce-ar fi sa ne dam cu presupusul la ce ar avea ea in burtica, poate asa spune?:p Eu zic ca are baietel. Voi ce credeti?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Lu si eu ti-am vazut printisoara. Tare scumpi au mai fost. I-a dat pe la inceputul emisiunii. Am venit apoi si vi-am studiat pozele si am admirat-o ce mare si frumoasa s-a facut.
Vroiam sa te intreb cite din fetele de prin poze sunt ale tale?

Cait pina iti raspunde AB incerc sa iti raspund eu sper sa nu spun prostii.

Dupa cum a mai spus AB Master profesional este de fapt DESS si Master recherche DEA.

Nu stiu de cind le-au schimbat denumirile eu abia acum m-am lamurit ca nu mai exista maîtrise sau DEUG. Ca primii doi ani de facultate care mina acum se chemau DEUG acum sunt Licence1, Licence2, apoi e Licence apoi in loc de maîtrise e Master1 iar in loc de DEA(DESS) Master2

... anul III romanesc -> Licence in Fr
anul IV romanesc -> Master1 in Fr
DSA(Diploma de studii aprofundata) sau Master romanesc -> Master2 in Fr

La DESS (master profesional) te duci daca vrei sa urmezi calea profesionala, trebuie sa faci stagiu in intreprindere in timpul DESS-ului si apoi sa te angajezi in domeniu. La DEA (master recherche) te duci daca vrei sa continui apoi cu o teza de doctorat. Dupa mine, profesional nu obti mai nimic in plus daca ai un DEA fata de varianta in care ai ramine doar cu un maîtrise. Dupa mine DEA-ul il faci ca sa continui apoi cu teza ca apoi sa lucrezi in domeniul universitar.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Fetitza:):)

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mama cite am scris in acelasi timp!

Subscriu la ce a zis AB : Fetita!

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Deci e 2-1 pt fetita.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dia_codat

Mama cite am scris in acelasi timp!

Dia

Printesele lu mama

Chiar ca...:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput