La France (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

cum asa Sibylle, pai de ce nu vrei sa ne spui? e vreo superstitie legata de asta? io am mai auzit pe aici pe la colegi ca nu trebuie sa spui numele, dar nici sexul? hai spune cu litere mici ca nu citim
altfel, avand in vedere ca in 2005 la frantzuzoaice au aparut 2 baietei (de la Oana si didita) si 2 fetite (io si cu nadine) inseamna ca ... tot nu avem nici un indiciu
Hai sa zic si io ca e baietel...
Doar nu ne tii in suspans pana in octombrie?!

Aurelia, nu prea stiu ce sa-i zic prietenei tale decat sa aiba si un pic de rabdare, e doar de cateva luni aici, are timp sa invete sa se descurce in hatisul administrativ. In cazurile astea io am doar un singur sfat: daca e posibil sa se mute intr-un oras mare, acolo oportunitatile sunt mult mai numeroase.
Iar despre echivalare, am mai spus cred, eu n-am echivalat absolut nimic, nici nu am facut alta scoala aici (doar un curs intensiv cand mi-am schimbat cariera), am trimis CV-urile cu scoala din Romania si am gasit 'employeur-i' care s-o accepte si care sa-mi echivaleze (la salariu) Bac+5 din Ro cu un Bac+5 aici. Asta doar ca info ca se poate si asa.

Gata, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hihi, 2-2.:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mey daca era baietel, era sigura de ce are si ne spunea ea.... dar daca-i fetitza i-or fi zis ca poate fi si baietel da sa nu se vada inca. Dau si io cu presupusu.

Dia le-au introdus de acum doi ani oficial Master-urile. Se armonizeaza toata Europa pe ideea Bac+2, Bac +4/5 Bac+5/6 ca sa poti schimba diplomele simplu. Dar este o varzaaaaaaa de Bruxelles situatia actuala.

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci de raspunsuri m-am lamurit acum.Cum nu prea vreau pentru moment nici un doctorat sau sa intru in cercetare cu toate ca daca te uiti la salariile la care au ajuns rectorii , decanii, etc prin Romania (cel putin la ASE)se cam merita.Eu imi voi depunde dosarul si pentru Master 1 si Master2 acum om vedea in care se milostivesc sa ma primeasca.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

presupuneri..........noua ne-a zis de la inceput ca e baietel, dar sotul meu tot era Toma Necredinciosul si zicea ca poate e fetita si de fapt are mana prin zona si se vede un degetel. Sib .........eu am tot slabit in prima faza, dar am recuperat in luna a 6-a: 7 kg dintr-un foc, ca m-au trimis imediat sa-mi fac testul glicemic si la dieteticiana. Cum nu am mai luat apoi decat cate 1.5 kg / luna nu faceam altceva decat sa stau la povesti cu dieteticiana , asa ca pot sa te asigur ca nu e nici o pb ca ai slabit ca doar am descusut-o pe tanti aia pe toate partile si cica se intampla destul de des chestia asta.

Cait-alege un master profesional, daca pe parcurs te apuca pofta de doctorat poti sa o cotesti oricand spre cercetare......vei avea nevoie doar de hartie de la resp masterului cum ca e de acord cu dr tau, etc.

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Pestele l-am facut pe gratar pina la urma ca prea i-mi era pofta ,
Pentru Sibylle zic si io tot ;FETITA asta-mi zice presimtirea mea
aia experta !!
In rest ce va mai spun ,facui un rêve asa de frumos ca nu-mi venea sa ma trezesc la realitate de dimineata !!
Sa ma apuc de invatat nici atita nu-mi arde asteptam vacanta asta de o vesnicie ,m-am amuzat teribil aseara m-am uitat la un film din 1971 cu TOMA CARAGIU "BD In actiune" ce nostalgie .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

baiat :D

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Apropo de nostalgie. Stiti ce film tocmai mi-am luat de pe net?

"Maria Mirabela" o sa le pun la fetitele mele sper sa le placa. Mie mi-a placut tare mult cind am fost mica.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am luat veronicaaaa!!!! :)) Ba motanu chiar a invatat sa fredoneze melodia :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Haideti mey fetelor ca m-ati lasat masca VREAU SI EU ,ca sotul meu e indragostit de Medeea Marinescu ,sa-i arat baiatului "cum era cind era fata"

De unde le-ati luat ???Pleaseee!!

cautai pe net da nimic und es apoti sa incarci ,pling

Mergi la inceput