La France (53)
Raspunsuri - Pagina 8
oana cretu spune:
Andreea, nu vrea sa zica pur si simplu ce e Sib a noastra.
scor: 3-3 :D
Am luat si eu " Veronica" si tare i-a placut lui Seb (si el fredona de-acum), dar l-am sters din greseala din calc inainte sa il trag.
Auras, eu l-am luat de pe DC++.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
gabgabriela spune:
Buna fetelor,
Dar vorbarete ati fost aseara !!Am citit eu ultimele mesaje pe la 23h si acum....deja doua pag umplute !
Intru sa va spun ce am patit eu cu Veronica.Mi-l aduce mama inregistrat din Romania ,si ne instalam cu toatele in fata TV-ului !Ei bine , cea mare , desi vorbeste curent rom; ma intreba des ce inseamna asta ...dar asta ? Rezultat : a renuntat destul de repede.Ce sa va spun ca nici "traistuta" din cantecel nu stia ce inseamna.Asa ca m-am uitat eu si mai venea si ea din cand in cand.Asta a fost anul trecut.O sa mai incerc anul acesta, cine stie !!
Dar filmele acestea romanesti ptr copii imi fac mie mai ales placere! Imi aduc aminte de...acasa !
Week-end placut tuturor !
Iar ptr Sib eu zic baietel !
oana cretu spune:
Gabriela, mai incearca sa le pui "Veronica" si alta data, cine stie...Lui Seb, fiind prea mic, ii place tot ce misca si canta. Si mie imi plac ca ma fac nostalgica, imi aduc aminte de copilarie.
4-3 in favoarea baietelului:p
Cine vrea sa vada poze mai noi cu Seb aici: poze
Primele in care era in tricou alb sunt la concursul de masini duminica, inainte sa i se faca rau, sub cort. Sa vedeti si voi ce vesel era.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
Corina spune:
Cucu fetele!!Profit ca am calculatorul socrilor ca sa va citesc!!!
Eu am luat Veronica si MariaMirabela de pe net (emule),problema e ca calculatorul mi s-a stricat si nu stiu daca o sa pot recupera filmele!Pot sa va spun ca Annei ii place Maria Mirabela,Veronica nu o intereseaza deloc!
Sibylle,eu zic ca-i fetita!!
Pupici
oana cretu spune:
Bine ai revenit Corina! Sper sa iti faci calculatorul repede! Pupici Annei!
Mirunda, chiar mi-ar place sa aiba gemeni!:p Dar tu sti cumva ce e?:D
4-4 scorul + 1 vot gemeni (baiat si fata)
Cine mai zice ce? Sib, tu nu zici nimic?:p
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
Chuny spune:
Haaaaa ! Imi place cānd ma baga lumea in seama ... Mirunda stie, caci ea mi-a facut cadou ecografia la ea in spital ... altfel as fi aflat abea in iunie.
Deeeeeci :
Nu uit sa multumesc celor care mi-au scris pe mail, cadoul incepe sa se contureze. Va pup !
oana cretu spune:
Deci........am avut dreptate!!!!! Felicitari Sib!!!! Sa fie sanatos!!!!!!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
Aurelia spune:
Sibylle scuza-mi timpenia dar eu tot n-am inteles ce este !!
Oana si fetele mi-am pus pe amindoua si DC++ si e-mule am gasit filmul pe e-mule dar s epare ca lista de asteptare pentru incarcat este destul de mare ,trebuie sa las calculatorul deschis ???? si programul in executie ca s a se incarce?
Dar firewalle -ul trebuie sa-l dezactivez????
lu.more spune:
"Baiat" era sa zic si io ! (dupa razboi, multi viteji se-arata).
Acum sa ne gandim ce nume sa-i punem...
E baiat, Aurelia, fiindca Sibylle a pus caruciorul albastru (nu roz).
A + les filles, ma duc sa vad cine ce-a mai scris, cine cu cine s-a mai certat..
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo