Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc fetelor. Toti copiii sunt frumosi, intr-adevar. E frumos sa fi copil.

Ixxi, ma bucur cand aud ca fac si la noi parculete din astea, e ceva extraordinar pt copii.

Kris, pupici si de la Seb pt Bia!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Am o problema cu Seb. Acum cateva zile l-am prins rozandu-si unghiile. Asta e obiceiul meu de mica (prost obicei) de care nu ma pot dezvata si George a zis ca din cauza mea, ca m-a vazut pe mine. Poate asta e cauza, nu stiu. Cert e ca atunci am crezut ca s-a intamplat o data, si nu se va mai repeta. Isi rosese o unghiuta din carne. Azi, se uita la desene si iar l-am prins, isi rosese trei unghiute. Ca si mine, cand ma uit la filme, cand sunt concntrata la ceva. M-am speriat, am sunat-o pe mama si mi-a zis :"Vezi, acum nu sti ce sa faci?! Cand iti spuneam eu ca de-abia astept sa aveti si voi copii si sa nu stiti ce sa faceti cand nu va asculta?..." Si mai mi-a zis ca a aflat mai tarziu (prea tarziu pt mine) ca din cauza lipsei de calciu copiii isi rod unghiile. Dar Seb bea lapte si ii dau si in fiecare zi vitamina D pt fixarea calciului. Nu stiu ce sa ii fac, ii dau peste manuta, dar tot la gura o duce. Cred ca o sa ii dau de fiecare data cand il prind, poate intelege pana la urma ca nu e bine. Mi se pare cam micut pt a isi roade unghiile.:(

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor! Eu sunt racita cobza, am robinet la nas…si mi-e teama sa nu-I dau si lui Vladut…of, of, of! Va multumesc pt. aprecierile la adresa lui Vladut, intr-adevar ii place sa stearga praful sa dea cu aspiratorul, sa spele cu mopul, ma imita in toate.

La Multi Ani, Irinutelor si mari si mici ! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii !

Anda, multa sanatate si tie, poate bolim impreuna pe msg mai tarziu !

Ixxi, mai dar ce vorbareata e piersicuta, bravo ei si e si dulce foc pe deasupra !

Oana, si Seb e f. frumos si ce mai papa el ciocolata ! Nu stiu ce sa zic despre rosul unghiilor, ca n-am mai auzit la pitici asa mici ! Poate ca te-a vazut pe tine si de-aia face si el...poate daca stai cu gura pe el nu le mai roade, dar nu stiu ce sa zic !

Patricia, er fi buna o intalneala cu copiii, sa se joace impreuna, poate intr-un parc, dar sa ne nimerim la orele de somn. Oricum pe la 5 dupa-masa cred ca ar putea mai toti si le dam sa pape in parc masa de dupa-masa.

Magga, bine ai revenit !

Shobo, buna ideea cu scapatul, cea cu rasul nu tine la el cand se tavaleste pe jos, cel putin cand e singur cu mine. Drum bun si distractie placuta la Campina !

Tomasa, spor la invatat si tie, eu sincer nici nu m-am uitat cand incep sesiunea si nici cursuri nu am fost sa-mi iau...mereu o las pe ultima suta de metri.

Florina, multumesc de sfaturi ! iti dai seama ca ii explic de ce nu are voie sa faca aia sau ailalta, dar el face numai prostii, numai ce nu e voie si imi mai ies si eu din fire. Va d ca de doua zile s-a cumintit putin, dar fazele cu aruncatul pe burta au ramas, ba mai mult bate si cu picioarele cand e pe burta, de nervi, si tipa ! Eu il ignor pana-i trece, dar daca il tine prea mult incerc sa-i distrag atentia.

Crinuta, voi ce faceti?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, sanatate multa si sper sa nu ia si Vladut! Si eu ma miram ca asa mic isi roade unghiile, si acum 10 minute mi-a spus sora mea pe net ca i-a zis mama ca si eu am inceput tot la varsta care o are el sa mi le rod.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi mult, Oana, ma ustura si nasul de cat l-am suflat...of, ce rau e sa fii bolnav! Si Vlad nu a vrut sa bea azi ceaiul cu vitamina C, maine o sa-i pun si putina miere in el, poate il bea.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput
Mergi la inceput