Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Shobo, chiar ca atunci cand vrei sa ii iei ceva din mana si iidai altceva urla. Merci pentru ideea cu "scapatul" pe jos. Drum bun, distractie placuta si asteptam povesti si poze multe de la Campina!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
oana cretu spune:
Cine vrea sa vada poze mai noi cu Seb aici: poze
Primele in care era in tricou alb sunt la concursul de masini duminica, inainte sa i se faca rau, sub cort. Sa vedeti si voi ce vesel era. Nu aveam chef de nimic, decat sa ajung la spital cat mai repede, ca poate as fi facut cateva poze si cand ii era rau sa il vedeti ce diferenta.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
ixxi spune:
La multi ani Irinelor!!
Anda sanatate multa
Liviana eu o spal pe crisu cu o nanusa de baie si cand o clatesc pe cap i/o pun pe frunte si o pun sa/mi arate becu' si dau repede cu dusul pe cap. Si eu cand a avut mucisori (o tona) i/am dat imunobaby si vibrocyl. imunobaby ii dau si acum si din decembrie nu a mai avut nimic nimic. vibrocylul nu poti sa/i pui decat o picatura/nasa de 2 ori pe zi, dar apa de mare (ploaie) poti pune la greu.
Intr/un tarziu am reusit sa o culc, adica nana (nani), asta dupa ce la masa mi/a cerut eshie (rosie) si manana (maslina)....Doamne ce/mi place perioada cuvintelor pocite.....
Poze proaspete
Acum fug la invatat sa nu cumva sa demisioneze si ultimii neuroni
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
kris spune:
MULTUMESC DIN SUFLET PT INCURAJARI! O sa incerc sa ma mai linistesc.
La multi ani! Irinuca! sa cresti mare si sa fii ascultatoare! Sanatate multa Anda!
Shobo, e chiar bun pontul cu actoria! Sa ai parte de un week placut in deplasare!
Bubu, tare iubaret mai e Vladutz! Dar si gospodar se face! Foarte nostime fotografiile voastre.
Simonica, m-ai sensibilizat si mai mult cu acest subiect! Gandesc la fel ca si Oana Cretu, e bine sa suni la protectia copilului, dar nici sa-i desparti nu e bine!E o hotarire mai dificila!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
ixxi spune:
Oana ce flacau mare si frumusel ai cu si fara aripioare.....avem si nou un parculet intre blocuri, facut proaspat, cu tobogan si balansoar identice cu ale voastre.
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
oana cretu spune:
Ixxi, mortala piersicuta cu cuvintele ei... Seb inca nu vorbeste.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
kris spune:
Oana Cretu, vaiii ce scump e Seb! M-am de el! Sunt tare dulci copiii din ziua de azi, cu mici exceptii. Sa-ti traiasca! Bia mea , ar fi facut acelasi lucru.
albume foto
kris spune:
Asa-i Ixxi, ai o piersicuta vorbareata!
Felicitari!
albume foto
PatriciaArdeleanu spune:
Mai fetelor, nu nu o mai punem de o ??numai noi, sau cu tot cu copchii, in parc, etc
Patricia si Rebecca (05.02.05)