Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)
Raspunsuri - Pagina 13
Witchie spune:
Patricia vreau si eu dieta aia de 13 zile pls.
Eu oricum sunt acum la dieta fortata ca m-am pricopsit cu o angina (am stat ca bleaga in curent) si nici sa deschid gura nu mai pot. De 4 zile traiesc cu supa si lapte in care pun miez de paine.... Mi-au dat un antibiotic scarbos si am nist arsuri de numa... Partea haioasa e ca nu prea pot vorbi. Si trebuie sa ma inteleg cu irina prin semne. Ieri i-am spus ca mama are buba si plange ca o doare.... Azi noapte i-au spart 2 maselute gingiile si imi tot spunea ca are buba si plange ca o doare (evident prin semne: manuta lipita de falca si apoi de frunte - semn ca doare si plange). Deh... e adevarat ca ei inteleg tot ce le spui! Zilele trecute (pe cand inca mai puteam vorbi) i-am zis: da-mi forma galbena. Fara sa precizez: aia de acolo sau barcuta. si mi-a dat-o pe cea galbena! Asa ca aveti grija ce vorbiti in preajma puilor:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Cum am devenit nemuritoare
PatriciaArdeleanu spune:
Anda, spor la slabit.
Ce este angina?? multa sanatate.
ASa este, intleg tot puiutzii nostri. si eu m-am convins de asta
Regim slabit: cum sa nu te ingrasi timp de 2 ani.
Daca se respecta indicatiile punct cu punct, fara nici o abatere de la regim, se poate pierde toata greutatea de prisos, (de la 7-20 kg). Dieta trebuie urmata timp de 13 zile, nici mai mult, nici mai putin. Daca in acest timp se bea o bere, un pahar de vin, se maninca o bomboana, o guma de mestecat sau orice alta mincare dieta isi pierde efectul.
Daca dupa un timp devii foarte infometata, bea apa, cel putin 2 l. Precizari:
- salata din timpul dietei este salata verde proaspata
- codul se poate inlocui cu pastrav sau calcan
- bea cit mai multa apa (plata)
- cafeaua nu trebuie inlocuita cu ceai si trebuie mincat un cub de zahar asa cum este precizat.
- Iaurtul natural este iaurt fara fructe/zahar
Ziua 1. Md: 1 cafea+ 1 cub zahar
P: 2 oua fierte tari+ spanac + o rosie
C: 200 gr friptura vaca + salata (putin ulei, zeama lamaie)
Ziua 2: Md: 1 cafea + 1 cub zahar
P: ½ cutie sunca (sau 4-5 felii) + 1 iaurt natural
C: 200 gr friptura vaca+ salata (ulei, z. lamaie)
Ziua 3: Md: 1 cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P: o felie sunca+ 2 oua fierte tari + salata
C: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat
Ziua 4: Md: 1 cafea + 1 cub zahar + 1 felie paine prajita
P: 1 pahar suc portocale (natural) + 1 iaurt natural
C: 1 ou tare, 1 morcov mare ras + 1 cutie brinza vaci
Ziua 5: Md: 1 morcov mare ras + zeama lamaie
P: 200 gr cod fierd cu lamaie + 1 lingurita unt
C: 200 gr friptura vaca + salata de telina
Ziua 6: Md: 1 cafea = zahar + 1 felie paine prajita
P: 2 oua tari + 1 morcov mare ras+ lamaie
C: ½ pui + salata verde
Ziua 7: Md: cafea+ zahar
P: NIMIC #61516; Apa multa plata
C: 200 gr cotlet miel + 1 mar
Ziua 8: Md: cafea + zahar
P: 2 oua tari + spanac + 1 rosie
C: 1 friptura vaca + salata verde
Ziua 9: Md: cafea+ zahar
P: ½ cutie sunca+ iaurt natural
C: friptura vaca + salata verde
Ziua 10: Md: cafea + zahar + paine prajita
P: 2 oua tari + sunca+ salata
C: o telina fiarta + o rosie + 1 fruct proaspat
Ziua 11: Md: cafea+ zahar + 1 fruct proaspat
P: 1 pahar suc portocale + 1 iaurt natural
C: 1 ou tare + 1 morcov ras + brinza vaci
Ziua 12 Md: 1 morcov ras
P: 200 gr cod fiert + lamaie + 1 lingurita unt
C: 1 friptura vaca+ salata telina
Ziua 13 Md: cafea+ zahar + 1 felie paine prajita
P: 2 oua tari+ 1 morcov ras + zeama lamaie
C: 250 gr pui + salata verde
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Va rog sa imi trimiteti si mie carticica aia cu diversificarea, cine o mai are prin comp. O prietena incepe cu bebelusa ei de 6 luni acum si i-am promis ca i-o gasesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Witchie spune:
merci Patricia.
Angina e un soi de amigdalita mai pacatoasa doar ca ti se umfla toata fata si dor toate: gat dinti ureche..
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
ixxi spune:
vai bubule ce nazdravan ai!!! si ce iubaret!
patricia dupa dieta am mancat echilibrat, fara paine si alte "produse interzise", dar mi/ar mai trebui o dieta ca sa/mi mai dea un impuls.
si eu sunt tare sensibile, ma impresioneaza foarte tare copii astia amarati si batranii, inainte de sarcina nu era chiar asa, dar acum....mi se rupe inima cand vad ca unii rod o coaja de paine uscata si zic ca au mancat.... (dar sa va povestesc ce am patit cu o tipa din blocul de vis/a/vis, fata tanara la al doilea copil cu al doilea barbat, amarati....vai de ei ....i/am trimis prin fetita mai mare laptele bebelac pe care/l luam si cateva hainute de la crisu, hainute noi, iar ea, mama, nici o data nu mi/a spus un multumesc, cand ma vede, trece pe trotuarul celalalt si merge cu nasul pe sus.......asta/i viata!! nu vroiam decat un simplu multumesc....)
Megg si crisu e slabuta are doar 9,5kg, dar e armonios dezvoltata si nu sta o clipa
lbelciug spune:
Buna fetele,
va scriu rapid si imi cer scuze ca nu pot raspunde fiecareia.
Matei e mai bine. Am inceput sa-i dau Calpol la 6 ore, iar seara la culcare il ung cu Pulmax si ii pun o pastila de Karvol langa pat. Se cunoaste categoric diferenta pt ca azi noapte a dormit neclintit pana la ora 6 cand i s-a facut foame. Nasul inca ii curge, dar starea generala e buna.
Kris, nu am rezolvat inca probl cu baita. Nu are cine sa-i tina mana streasina ca sa-l fereasca de apa (il spala bona singura), asa ca tot mai plange. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste sensibilitatea... Culmea e ca acum mi se par dragalasi cand zambesc pana si puii de tigani pe care ii vad in tramvaie... Nu-ti face griji pt pasii lui Bia. Incearca sa o stimulezi cumva, sa-i arati jucarii pt ca ea sa vina singurica dupa ele, etc. Asa a invatat si Matei. Primii pasi i-a facut fara sa-i constientizeze prea bine...
Bubu ce baiat gospodar ai! Ii place deja sa dea cu matura!
Merci pt reply, Tomasa! Nu i-am dat Imunobaby pana acum, astept sa vad daca ii trece cu Calpol (si la mine are efect paracetamolul la raceala.) Cum a reusit Tudor sa-si sparga buza? Multa sanatate va doresc!
Anda, si tie mami, sanatate multa!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape
sirimie spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am scris aici ce mi s-a intimplat azi cu copilul ala:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74917&whichpage=2
Nu stiu ce sa fac, ma simt ca nu pot sa fac nimic si imi pare rau tare de copil.
Intru si eu in clubul plingaciosilor fara motiv dupa sarcina.
Tomasa, eu cred ca ar avea nevoie de haine. De mincare pare ca are, nici nu stiu. E la Grozavesti linga statia de metrou, are un carucior negru care se vede de departe.
Atunci trebuie sa spun La Multi Ani! Irinelor? La Multi Ani!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Shobo spune:
sanatate multa bolnaviorilor!
Bubu, eu am mai spus: cind Codrin se da cu fundul de pamint sau face figuri prea mari, incep sa rid TARE (chiar imi vine ) si il ignor (cit pot)... si tine faza pe moment, mai incolo vedem. si mai face o faza: dc am apucat sa-i spun macar o data ca NU e voie undeva exact aia face si asta uitindu-se FIX in ochii mei sa vada ce reactie am ... mi se pare atit de elocvent atunci ca degeaba as ridica tonul ca ar face si mai urit, incit in acel moment nu ma uit la el sa vada ca nu l-am vazut si ca poate nu mai e asa de interzis acel lucru... si asa am vazut ca nu-l mai atrage sa faca chestia aceea. sau dc de exp a pus mina pe un cutit si vreau sa i-l iau si sa-i dau altceva, ma fac ca scap pe jos sau pun putin la indemina lui obiectul inlocuitor si sa vezi ce interesat e SA-L IA!!! dc i-l dau direct in mina desigur ca va plinge dupa cutit mult si bine... ACTORIE CURATA, pe bune facem noi cu copiii astia!
Magga, dc nu ai citit acum vreo citeva topicuri eu te-am strigat si am spus ca mi-e dor de postarile tale
noi plecam azi la munte la Campina si va pupam dulce, va povestim la intoarcere cum a fost!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
oana cretu spune:
La multi ani Irinelor!!!!! Hihi, stiam ca e Sf. Irina azi, ca si soa mea poarta acest nume.
Merci Tomasa. Si Seb are crizele lui de personalitate, cu maraieli, tavaleli si tot tacamul. Si eu sper sa treaca mai repede perioada asta. Culmea e ca, daca nu e cu noi e mielusel, cum aparem noi la orizont, devine un dracusor.:p
Florina, nu-i nici o problema ca m-ai confundat, dar nu intelegeam de ce mi-ai zis mie.
Anda, sanatate scumpa! Stiu cum e sa ai angina, eu am de cel putin doua ori pe an. Nici nu poti inghiti, vorbi...Sa sti ca incep sa inteleaga mult din ce vorbim acum. Dau si eu cateva exemple: acum vreo saptamana un prieten de-al nostru i-a cerut biberonul cu suc care il avea in mana, cred ca i-a zis de 10 ori, dupa care i-a zis George "Da mie mi-l dai?" si i l-a dat. In alta zi vorbeam cu o prietena despre combina, a stat la ea si imi povestea cum isi da drumul la muzica la combina, iar el a auzit si s-a dus la ea si se intindea si chiuia sa ii dam drumul (ca nu ajungea la ea, o mutase pe masa, ca cu el...), cand ii zic sa isi stearga gurita o sterge, cand termina biberonul ori mi-l aduce ori il lasa in pat si cand il lasa in pat ii zic sa mi-l aduca sa-l spal si mi-l aduce si multe altele.
Liviana, ma bucur ca Mateiut e mai bine.
Megg, nici Seb nu e prea gras sa sti. Acum o luna avea 10,4 kg, si cand l-am dus duminica la urgenta avea 10,130kg. Si pun pariu ca acum are vreo 9,800, ca nu a mancat mai nimic trei zile. Stai linistita, ca nu e slabuta, tine la silueta.
Simona, off, e grea situatia. Nici nu stiu ce sa zic. As tinde sa zic sa suni "Protectia copilului", ca astea nus- conditii de trait, se poate imbolnavi oricand, dar parca m-ar durea sa il separi de parinti. Nu stiu, poate iti mai raspund fete pe forum si iei o decizie buna. Bafta oricum!
Pupici!