Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

aaaaaa si sa va mai zic una care a facut-o ieri. am iesit la mare cu el sa se joace in nisip , ii place foarte tare. pe plaja era un caine care vazandu-l pe david ca mananca biscuiti, astepta si el sa primeasca. i-am aratat noi cum sa-i dam catelusului sa pape si ce a facut...catelusul a luat biscuitele si il ingropa in nisip aapoi il scotea si il manca . nu va zic ca il vad pe al meu copil cum ia un biscuite in baga in nisip , pune nisip peste el si apoi il scaote ca sa il manance. speram sa imite numai ce fac oamneii, nu si animalele

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Neatza!

si Crisu se mai tranteste pe jos, dar in fund. a renuntat sa se tranteasca pe spate....dar eu ma intorc cu spatele la ea si incep sa cant si ca prin minune renunta la circ. citeam undeva ca niciodat nu trebuie sa tipam la copil atunci cand tipa si el, nu o sa facem decat sa/l incurajam sa tipe mai tare....

la capitolul vorbit crisu a invatat si a ma (a mea) si stie cand sa o foloseasca .
si marea distractie e sa "citim" povestea cu Alba ca zapada pe care ea stie sa o arate....a papat, a facut nani, ii pupa de pitici dimineata cand plecau la serviciu, a papat un marut si o durea burtica, piticii erau suparati si plangeau, printul a venit calare pe cal si i/a dat un pup si Alba ca zapada s/a facut bine!!!!

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si eu spun ca cel mai bun lucru este sa ignori copilul atunci cand se manifesta zgomotos. Alexandra a avut o perioada cand daca ii spuneam NU, incepea sa planga. Dar ce planset mai nene, cu lacrimi mari. Insa eu ii spuneam: Vaaai ce urata esti cand plangi. Sa stii ca nu ma impresionezi deloc. O data, de doua ori...pana s-a potolit. Nu se mai da cu fundul de pamant si nici nu mai plange. Deci IGNORARE.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, multumesc, mult, mult la toate pt. sfaturi! Acum stiu ce am de facut si ma bucur ca mi-am dat seama la timp. Sper sa devina un copil ascultator, in limitele normale, ca la cat e de capos sigur vom mai avea scene de isterie.
Azi a fost un copil cuminte, s-a jucat si sotul cu el mai mult de dimineata, apoi am fost in parc si s-a jucat frumos cu copiii din gasca. Acum am prins momentul sa intru putin pt. ca doarme si am terminat si treaba prin casa.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit de curind un copil de 1 an si jumatate printre homeless-ii de linga servici (eu am serviciul la Grozavesti unde sint multi homeless-i) si imi e mila tare de el. E murdar, nu are nici macar lingura (l-am vazut bind suc direct din cutie), are un carucior rupt unde cred ca doarme, mama lui e din nou gravida cu burta mare. Mi-e mila tare de el. I-am dus niste haine si purta una din ele pe care a purtat-o si Vladut al meu..

Puteti sa imi dati idei cu ce pot sa ii cumpar de mincare? Trebuie sa fie gata preparat, nu bea lapte.. I-am dat azi suc si iaurt, dar sint in pana de idei.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc pentru gandurile frumoase si pentru sfaturi!

Crinuta, o sa iti copiez ce am scris la fetele de pe "La France" despre finuta, ca sa intelegi.

"Otilia, off, suntem toti distrusi pentru pierderea finutei...si doctorii au zis ca asa ceva nu au mai vazut, la varsta asta sa faca anevrism si sa ii inunde asa repede creierul de sange. I s-a facut rau marti seara, a zis ca o doare capul si a cazut. Au dus-o la spital si intre timp si-a revenit, dar isi mai pierdea memoria, cei de la spitalul ala i-au trimis la altul, ca lor nu le mergea tomograful. Si miercuri dimineata a cazut de tot, in coma profunda, au dus-o de urgenta la celalalt spital si de atunci nu mai reactionau nici plamanii, nici creierul, a supravietuit pana duminica dimineata numai datorita aparatelor. Parintii sunt distrusi, cred ca va dati seama, imi spunea soacra ca ieri, cand a murit era vanata si azi, cand au adus-o acasa, in cosciug era roz, parca dormea. Au imbracat-o in rochie de mireasa si e frumoasa tare. Pacat, era o fata excelenta, cuminte, invata bine, dintr-o familie foarte buna. De fapt asta nici nu mai conteaza, important e ca s-a stins un suflet de copil. Suntem terminati, mi-e frica si pentru soacra, ca are pb cu inima si e daramata. Ii purta numele lui George.:("

Voila!

Andreea, rusinica ca nu mi-ai zis ca vi pe aici!:( Oricum, ne vedeam intr-un moment neplacut.

Pupici dulci, am fost in treacat ca ma duc sa fac o ciorbita de pui si macrou la cuptor cu cartofi natur...

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, m-ai induiosat cu mesajul anterior privind copiii fara casa. Si pe mine ma cutremura cand vad cazuri de genul asta. Este destul de greu sa ii cumperi ceva din comert dar cred ca ar fi ok sa ii dai iaurt, fructe, biscuiti/pufuleti. Apreciez gestul tau de a ii da hainute. Daca ii faci lui Vladut mai multa mancare (de ex. un piure de cartofi) cred ca s-ar bucura si acel copilas sa primeasca putin intr-o cutiutza din plastic...sau ousor fiert...

Bubu, te inteleg. Si mie mi se intampla sa-mi pierd rabdarea si atunci apelez la sot (daca e acasa). Este normal sa mai clacam si noi caci nu suntem din fier si intr-adevar pe langa faptul ca suntem sotii si mamici trebuie sa mai fim si gospodine...

Fetele, cu regret va anunt ca am intrat si noi in randul mucosilor. Nu stiu din ce cauza, cert este ca am avut noapte grea pt ca Matei a tot plans. Nu putea mititelul sa respire din cauza nasucului. Sper sa fie doar o raceala normala si nu vreo viroza. Deja l-am trecut pe mai multe fructe (combinatii de portocala/lamaie/mar/miere) si vitamina C. Ii curge nasul in draci si bineineteles ca nu ma lasa sa-l sterg. Of, of. Sariti va rog cu sfaturi. Ce sa-i mai dau ca sa-l ajut? Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, ce trist...condoleante Oana pt. pierderea finutei!

Liviana, si eu sunt mucoasa si sper sa nu ia si Vlad, ca eu sigur am luat de la sot(care acum nu mai are nimic)...citrice si vitamina C e bine sa-i dai, picaturi Vibrocil in nas...poate nurofen seara, preventiv...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Liviana, aici cand e vorba de mucisori, se recomanda pus ser fiziologic de cateva ori pe zi in nas, sa i-l cureti. Si sa incerci sa ii tragi cu pompita. Florina zicea si ea la fel, apropos, Florina, de ce imi spuneai mie de mucisori ca Seb nu are acum? Si Seb a avut otita.:( Stiu cat e de nasol.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Merci Bubu...trist, intr-adevar.:(

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput