Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt sfaturi, Bubu si Oana.
Din pacate "viezurele' meu nu sta nici la curatat cu pompita si nici la pus ser fiziologic. O sa incerc insa macar de cateva ori pe zi sa fac asta. Deci in afara de vitamine nu prea am ce sa-i dau, nu? Oricum antibiotic nu vreau sa-i administrez fara recomandarea medicului...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Liviana, sa nu crezi ca fi-miu e un exemplar rar si sta la curatat nasul, dar nu avem ce face cand trebuie, plange si ii trece dupa. Legat de antibiotice, te sfatuiesc sa nu ii dai inainte sa il vada medicul, cum bine ai zis, ca antibioticele se dau cand e o infectie, nu oricand.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna fetelor...intru pe fuga, n-am apucat sa citesc mare lucru dar revin mai pe seara.
Liviana, eu lui Andrei ii dadeam Osccilococinum (o doza pe saptamana) si s-a nimerit de vreo 2 ori sa-i dau doza in zile cand incepuse sa-i curga putin nasul, pana a doua zi nu mai avea nici o problema...oricum daca raceala este instalata se recomanda 3 doze /zi (asa i-am dat si eu cand a fost racit in februarie, timp de 3 zile si gata)...eu tot cu asta anihilez si raceala la noi, cum e homeopat il prefer oricarui alt medicament.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Of, ce trist...condoleante Oana.

Simoma frumos din partea ta, dar sa te asiguri ca mancarica o va manca cel mic. parerea mea este sa/i duci in cantitati mici, ca de nu sa vezi ce ospat or sa incinga, cei mari, cu mancarea ta.

acum noutati!!! am reusit sa intru intr/un costum pe care cu mare drag il imbracam inainte de sarcina......
dupa minunata cura de slabire a la Patricia am mai slabit un kg si nu am mai adaugat nimic!!!!! eu as mai vrea sa dau jos cate ceva, dar nu mai reusesc sa ma adun.....asa ca astept partenere de dieta!!!!

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Merci ixxi.
Felicitari pentru greutate si succes in continuare!!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, eu cu dieta aia am slabit 3 kg si am intrat in niste pantaloni care-mi plac, dar nu ii pot purta ca sunt prea ficsi. Si eu as mai tine o dieta, ceva...dar nu prea am tragere de inima. Pana una-alta merg la aerobic de 3-4 ori pe saptamana si astept sa dea rezultate. Azi trebuia sa ma duc, dar mi-au venit "musafirii" si am amanat pt. sambata si duminica.

Simona, ce pacat ca sunt copii nevinovati care traiesc asa...si maica-sa mai aduce inca un amarat pe lume! Oameni inconstienti si fara educatie...asta e! Ii poti duce banane, mere sau putina mancare de la Vladut...

Liviana, daca are mucisori multi e f. buna pompita aia minune...pt. noi a functionat super! ii puneam ser, apoi trageam cu pompita atasata la aspirator, apoi puneam Vibrocil si dormea bine noaptea.

Noi am fost la tara, aici langa Bucuresti la o prietena pt. prima data si Vlad era tare uimit de pui, gaini si porci; a alergat si s-a jucat in curte, a fost super in cele 2 ore cat am stat acolo!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Noi am fost la tara, aici langa Bucuresti la o prietena pt. prima data si Vlad era tare uimit de pui, gaini si porci; a alergat si s-a jucat in curte, a fost super in cele 2 ore cat am stat acolo!

Poze cu Vladutz

Poze, ceva?

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Ixxi, la aerobic e 800.000 abonamentul cu 12 sedinte a cate o ora, eu ma duc de 3-4 ori pe saptamana, la o sala de langa mine, e pe Emil Racovita, in Berceni si-imi place ca sunt 3 profesoare, prin rotatie, si o ora nu stai o secunda, iar exercitiile sunt pt. tot(abdomen, fese, picioare, etc.)

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dragele mele!

Eu sunt dezamagita ca Bia mea nu mai vrea sa faca pasi. Cei mai multi i-a facut pe 1 mai, si de atunci, din ce in ce mai rar.
Ce sa mai zic, sunt singura mamica a carei fetita nu vrea sa mearga... Nu asta ar fi problema, ci faptul ca fetita mea nu merge la 1 an, 3luni si 8 zile.

Oana(bubu), ma bucur pt voi, ca a-ti iesit un pic din Bucuresti. Era normal ca Vladutz sa raman uimit la animalute, puisori si alte alea.

Sanatate tuturor copilasilor bolnavioari!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Megga ,bine ai revenit!

Simona, si pe mine m-a impresionat gestul tau si faptul ca exista asemenea situatii. E un gest nobil! Eu de cand sunt mama, plang, oriunde m-as afla( metrou, strada) cand vad un copilas care plange , sufera, si cu persoane "apropiate lui" in jur, care il ignora, sau profita de aceasta situatie. Am capatat o sensibilitate ..

Liviana, cum se mai comporta Matei la baita? Ai reusit sa schimbi ceva?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput