Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 8
cristina1974 spune:
Felicitari la toate
. Si eu sunt tot
,dar de noimbrie-dec.
Dana, si aici e cam tot ca in germania. Nu iti da mentinere de sarcina, iar daca pierzi, pierzi, si cu asta basta.Asa a fost la mine, anul trecut, cand s-a dus bebe la 11 saptamani, iar ei nu au facut nimic sa evite pierderea de sarcina. Ma rog.....
Aici, in sistemul de stat, absolut totul este gratuit,inclusiv triplul test, testele pt listeria si toxoplasmoza;ai dreptul tot la 3 ecografii,insa daca esti cu sarcina cu risc ridicat, ca mine, cica iti mai fac si altele.Nu stiu cum vine asta, ca eu am programare la prima ecografie pe 22 mai, cand voi fi in a 14a saptamana.Eu m-am inscris si la o clinica particulara de aici, din Londra, chiar si pt nastere, asa ca stiu ca, macar astia de la particulara, chiar daca te usuca de bani, isi fac meseria ca lumea si nu te lasa cu nici o dilema.
Pana una, alta, sanatate la toate burticile de ian-feb 2007,asi aveti grija de voi.E bine ca in primul trim. sa aveti grija cu sportul, barem pana se fixeaza bine samburelul,ca eu nu am avut anul trecut, si cine stie, daca nu asta o fi fost motivul avortului meu. Mai bine inotati lejer, daca aveti posibilitatea, si plimbati-va mult,ca si asta e o forma de miscare, si nu dauneaza lui bebica.
la toate burticutele
11+
cristina
Daconst spune:
M-am intors si eu de la sala si vreu sa spun ca ma simt f bine.Sa nu va imaginati ca sar sau fac exercitii complicate.E un fel de gimnastica pentru spate si se fac exercitii usoare.Am vorbit si cu antrenoarea si mi-a mai aratat ea ce trebe si ce nu, sa fac.Sunt multumita daca evoluez asa.Mai ales ca aici peste tot unde citesc spun sa te misti cit mai mult.
Bun venit la gravidutele noi si le doresc sarcina usoara si bb-i sanatosi!
Dinamizzi,beau si eu ceai verde zinic cite o cana si nu mi-a interzis doctorul.Chiar si cafeaua spunea ca 2-3 cani pe zi se accepta,dar nu mai mult.Asa ca o cana de ceai verde e super,mai ales daca iti face asa bine.
Analizele inca nu m-am hotarat ce fac dar pe 29 cind merg iar vorbesc cu de si voi face si eu cam tot ce e important pt bb.
Durerile de ovare mi-au cam trecut si pot spune ca rar mai simt ceva.Sanii s-au marit dar nu sunt tari si nici nu ma dor.Sper sa fiu tot asa ca parca nu-mi vine sa cred ca ,a simt asa bine.
Pofte n-am,deci sper sa ma mentin inca in kg.
Pupici la burtici si va astept sa mai scrieti prin ce treceti!
Dana
a_deju spune:
Ce fac burticile? Nimeni nu mai zice nimic?? Noi (eu si mihai, sotul) am fost la "intepat" azi, analizele de baza, aflam luni daca totul e in regula, cu exceptia HIVului care dureaza vreo 10 zile, nu ca am avea emotii in aceasta privinta, dar e mai bine sa fie toate facute...In rest, toate bune si frumoase, mi-e somn de mor in continuu, dar n-am ce face, programul e program si trebuie respectat, e drept ca mai trag chiulul cateodata dimineata cand chiar n-am chef sa ma dau jos din patut de la caldurica...
Pupici si sper ca sunteti si voi bine!!! Mai povestiti si voi ce mai faceti, ce v-au mai zis doctorii, chestii de-astea, de-ale noastre, burticile... ![]()
Deea si bebe
madaluta spune:
a_deju: de ce nu treci in lista noastra de burtici dc DPN este 25 dec? ce cauti la mamici de ian -febr?
Madalina
9+
Daconst spune:
Vad ca e slaba miscarea aici la noi...cred ca somnul e de vina.
Eu am tras ieri o sperietura mare,dar acum sunt ok.
Am venit de la sala si m-am apucat sa spal scarile,apoi m-am pus in pat si nu stiu cum m-am rasucit de am simtit o impunsatura tare in partea dreapta.Asa tare m-a durut de mi-au dat lacrimile.A trecut apoi dar sperietura a ramas.
Azi am stat cumintica in pat si vad ca e mai bine.
Voua cum va mai merge?Ce noutati aveti?
Pupici si un we placut!
Dana
dolphin9913 spune:
Buna fetele
Felicitari tuturor noilor mamici si bebei sanatosi, sant si eu o mamica cu o fetita de aproape 4 ani si un nou bebita UM pe 8 aprilie DPN 13 ianuarie.
Inca nu am fost la doct , am sa ma duc sapt viitoare si am sa vin cu noutati.
Va pupic si sa ne auzim de bine 
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA
Denisam spune:
FELICITARI ADINUSH SI RESTUUL GRVVIDUtELOR!!
SARCINI USOARE si sa avetzi o companie cat mai numeroasa aici!
Se implineste 1 an decand am facut testul si avem acuma o minune de fettza care vorbeste si canta si rade si face aerobica intr-una, si vreau sa va spun ca nimic nu se compara cu aceasta minune-asaca trecetzi peste toate.
Eu am facut miscare,e f.importanta si mincatzi sanatos-profitatzi de legume si fructe si a fost totul ok, am spaat geamuri si facut curat pina in ziua in care a venit pe lume Ducineea-Emma Andrea!
Va pupam si bebei sanatosi!

Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
biadamin spune:
Buna numele meu este Bianca si ma alatur si eu viitoarelor mamici ian. feb. 2007. am aflat acum 3 zile si sunt super fericita
bia
tcelen spune:
felicitari adinush,si celorlate noi gravidute aparute aici,sarcina usoara si bebei sanatosi care sa se nasca cat mai aproape de termen!!
cand am citit m-au luat melancoliile,apar noi si noi gravidute,noi ne-am mutat la scutece si aici apar alte generatii,sper sa va adunati cat mai multe sa veti parte numai de bucurii si sa ramaneti prietene si unite asa cum suntem noi la bebei de martie -aprilie2006,acum bebei de martie -aprilie 2006,care defapt sunt si de ian,de feb si chiar de mai!
va pup
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998