Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare la toata lumea. Vrem si noi pe listuta. Avem 5 saptamani si astazi am avut si confirmarea de la dna dr. UM 19 aprilie 2006, DPN 24 ianuarie 2007. Pupici

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

kateryna Bine ai venit intre viitoarele mamici ,,2007'' te rog spunem ce ti-a facut medicul ,ecografie sau numai test-ul de singe si ti-a confirmat sarcina?
Sarcina usoara la toate gavidutele si bebei sanatosi

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fabya, mi-a facut eco si avem si poza

Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

Luni mi am facut 2 teste de sarcina, amandoua pozitive
Nu as putea spune ca sunt f fericita de noua sarcina, caci zilele astea tocmai vroiam sa incep cautarea unui job...dar asta e, sunt sigura ca il/o voi iubi la fel de mult, caci nici cu David nu eram prea incantata, iar acu nu ma inchipui stand o zi fara el.Sotul in schimb e fericit, caci dupa spusele lui nu se simtea intreg in 3, de ceva timp ma tot batea cap

va pup, revin

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Bun venit noi
Ca o vetereana in ale greturilorpot sa va zic ca am gasit un remediu..la recomandarea altei burtici..dimineata,pana sa ma dau jos din pat,beau o ceasca de ceai cu nste crackers.
Acum...crackers-ul asta de la noi sunt niste biscuiti sarati,foarte subtiri&uscati..se aseamana ca biscuitii Tuc in tara(aia sarati) sau mai erau niste biscuiti sarati turcesti intr-un ambalaj verde,nu-mi amintesc acum numele

Adinush8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Multumesc pentru raspuns. Deabia astept sa-mi vad bebitu si sa ma conving ca totul este ok. Pe 3 e ziua sotului si atunci vom anunta pe toata lumea. Cred ca soacramea o sa ma albeasca . Aaa, stiti in ce fal poftesc la fructe? Cred ca e si din cauza ca sunt constienta ca trebuie sa mananc ptr ca inainte nu ma atingeam de ele. Chiar acum o sa dau fuguta pana la piata sa-mi fac aprovizionarea.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

Bine ati venit si vostri va uram sanatate si sarcina usoara si sa ne auzim numai cu bine..
Multe pt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Buna, sunt noua pe forum si sunt proaspata burticuta.DPN 07.02.2007
Inca nu am inceput sa dar greturi simt. Dureri de cap si nervozitate. De astea cum se scapa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Bun venit noilor mamici!

De abia v-am gasit pe pagina 4

Eu nu am fost inca la control. Saptamana viitoare am rendez-vous. Dar nu va fi si eco. Pentru eco voi avea alta programare. Ma mir si eu cat sunt de calma si nu am nici un alt simptom. Parca nici nu as fi insarcinata. Incep sa ma indoiesc de testul pe care l-am facut.
Doctorul o sa-mi confirme sau infirme

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Maria, durerile de cap si nervozitatea pot fi si de la stres. In aceasta perioada e bine sa pui deoparte problememle. Fii calma si gandeste pozitiv. Gandurile tale le simte bebele si-l vor influenta in viitor. Autosugestia face mult

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput