Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaa spune:
Felicitari tuturor viitoarelor mamici! Si eu am avut UM pe 4 aprilie. Incep de maine analizele si consultatiile. Nu am greturi, pofte ci imi da tarcoale somnul. Cu apetitul stau bine, mananc mai des dar nu cantitati mari si destul de variat, simt nevoia de mai multe fructe.
Eu am 31 de ani si mai am un baietel de 2 ani si 4 luni.
Va tin la curent si ne mai auzim in urmatoarele zile!
Sarcina usoara tuturor!

poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
luy spune:
Buna fetelor !
Buna, Cristinna, bine ai venit alaturi de noi ! 
FELICITARI ! 
Sa ai o sarcina usoara si un
sanatos !
Am observat multe asemanari intre noi - varsta noastra este aceeasi (eu sunt nascuta pe 5 iunie 1974),
-le noastre au si ele cam aceeasi varsta ( la mine 6 saptamani si 2 zile ) asa ca sper ca pe parcursul acestor luni sa ne sprijinim reciproc, sa invatam impreuna cum sa avem grija de
, apoi de
, sa ne bucuram impreuna de momentele speciale care urmeaza sa vina...
Eu astazi am fost la echograf si am auzit inimioara lui BB !!!!
Ce sa va spun ?.... Este ceva... care nu poate fi descris...acum abia incep sa realizez ca acolo, in burtica, se petrece o minune... ca acolo este puiul meu...
Doctorul mi-a zis ca BB este exact asa cum trebuie sa fie la "varsta" lui si ca DPN este 5 ianuarie. Pe 7 este ziua mea de nume, asa ca... il primesc cadou 
Va doresc tuturor sarcina usoara !
Va pup , 

!!!
sim spune:
Bun gasit!
Mai este loc pentru inca o mamica fericita in clubul vostru?
Dupa ce am trecut prin 3 zile de simptome clare de sarcina, azi dimineatza la ora 5 faceam testul care a iesit slab pozitiv. Mi-am luat inima in dinti si am mai prestat unul: foarte clar pozitiv! Atunci mi-am sunat dr. si i-am dat vestea cea mare. La ora 11 deja eram la ecografie si am aflat ca totul este in ordine.
La mine datele ar fi: UM 20 aprilie 2006, DPN 25 ianuarie 2007
Cat despre mine: am 32 de ani, o mandrete de fetita de 4 ani si 5 luni si incerc de mai bine de 2 ani sa am al doilea puiut. Acum Dumnezeu a vrut sa vina si randul meu si ii multumesc din suflet.
Simptomele mele nu difera cu nimic de cele pe care deja le-ati numit: ceva crampe, foarte usoara tensiune prin burtica, iar azi a inceput sa-mi fie somn...da' somn rau de tot. ![]()
Va pup si va doresc sa avem impreuna sarcina usoara, nastere fara probleme si mai ales puiuti sanatosi. 
geendory spune:
buna fetelor!ma bucur ca vom fi toate mamici si de maine voi bea si eu lapte chiar daca nu imi place ,sper sa aveti o sarcina usoara cum sper sa am si eu.
Eu vineri ma duc la ginecolog si miercurea viitoare la analize.
Va pupic pe toate si va urez sarcina usoara.

dolphin9913 spune:
BUNA FETELE
FELICITARI noilor mamici si bine ati venit in clubul nostru.
Acum sa mai spun cateva despre mine , sant nascuta pe 15 iunie si in curand fac 26 de ani, am o fetita pe nume YULIA de aproape 4 ani.
Am fost ieri la doc si am 4 sapt si 2 zile la eco sa vazut doar sacul embrional, data viitoare ma mai duc pe 6 iunie, in rest somn ,dar somn nu gluma .
la prima sarcina m-am ingrasat 15 kg acum sant curioasa cat voi pune pe mine , mereu se lua doct de mine sa nu mai mananc mult si sa fac miscari multe, dar ce vroia sa tin dieta
daca nu mancam imi era rau de tot asa ca in toata sarcina daca am vomat de 10 ori .
hai ca m-am intins va pupic si asteptam noi mamici 
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA
sim spune:
Dolphin sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si o sarcina usoara! Dupa cum spuneam, si eu am o fetita de 4 ani (si cateva luni), iar ieri am aflat ca sunt mamica
de bebe2. Si eu sunt tot in 4 saptamani, asa ca avem date DPN apropiate dupa cate se pare. Mergem de manutza.
Am vazut pozele Yuliei
ai o fetita tare frumoasa. Sa-ti traiasca! Acum vreo 10 ani am vizitat si eu Japonia intr-o excursie de vreo 10 zile. Trebuie sa recunosc, am amintiri unice de acolo si oricand as reveni cu drag sa revad acele locuri. Poate dupa ce o creste si bebe 2 ne incumetam la o noua excursie cu tot familionul...ca este asa departeee!
Astazi merg la dr. sa-mi dea trimitere pentru analize, iar maine o sa rezolv si treaba asta. ![]()
Va doresc o zi frumoasa!
Giova spune:
Vad ca s-au inmultit
.
Felicitari tuturor, sarcini usoare in continuare.
pe 12 mai anul trecut am aflat ca sunt insarcinata si tot atunci am zis ca voi face un
.
acum este langa mine, minunea vietii mele.
Va doresc sa ajungeti ca , la anul sa intrati si voi sa felicitati viitoarele mamici de ian.- feb. 2008.
Numai bine la toate!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Daconst spune:
Bun venit gravidutele noi!
Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe!
Ramona,se pare ca vom naste amandoua de manuta,adica si eu am UM 4 aprilie.Si eu am 31 de ani,dar la mine e primul bb,asa ca sunt un pic mai speriata.
La mine vad ca semnele au cam disparut,desi ieri am avut o tentativa de greturi.Azi simt doar sanii tensionati,in rest sunt ok.
Cum stati cu kg si burticile?Eu desi am aceleasi kg,am probleme cu pantalonii ca ma starng la burtica.Ma balonez foarte tare si nu stiu cum sa rezolv problema asta ca probabil e de la fructe.
Pupici!
Dana 6+
mirela73 spune:
Dragele mele,
as vrea sa ma adaugati si pe mine la lista.
Data nasterii 03.04.1973, data ultimei menstruatii 06.03.2006, DPN 02.01.2007 Dr Dumitrescu Ruxandra Sp. Cantacuzino
Pe scurt povestea mea cam lunga ce-i drept: o sarcina oprita in evolutie in 2004 la 7-8 sapt
. De vreun an de zile am inceput sa investighez problemele de infertilitate datorate in mare parte dereglarilor hormonale ale mele (ciclu f neregulat). Intre timp facut dozari, tratament clomifen si monitorizare
, in februarie tratament puregon si inseminare (fara rezultat) iar in martie am facut monitorizare si in ziua 14 nici un folicul dominant, deci am lasat-o balta
; urma ca dupa menstruatie sa fac un drilling ovarian pentru ovare micropolichistice. Dar pe 26 aprilie fac totusi un test de sarcina si stupoare clar pozitiv. M-am programat la eco si am eliminat varianta de sarcina extrauterina care nu imi dadea pace (asta pt. ca am tendinta sa ma gandesc la ce e mai rau). Urmeaza psihoza datorata scurgerilor roz si maronii si iarasi zile si nopti bantuite pe net. Control ecografic acum 2 zile si sarcina e ok 7w 3d si tratament utrogestan, gravibinon si MULTAAAA gandire pozitiva. Apropos la ultima eco s-a descoperit un chist de corp galben (asteptam sa vedem cum evolueaza).
In rest, nu mai am cu ce sa ma imbrac (din cauza taliei in principal), nu mi-e rau DELOC!!, nu fac pipi des, ma dor sanii destul de tare si astept sa treaca timpul (primele 3 luni dupa care riscul de avort mai scade ).
Mirela
+7
Mirela73
Catalina spune:
Va pup fetelor! Am tot stat pe ganduri daca sa intru sau nu .. pana la urma, daca am vazut-o si pe amica mea de la "Asteptand un ingeras ..." Cristinna, am decis sa intru si eu.
Eu sunt Catalina, nascuta la 6 aprilie 1977. UM 31 martie 2006 si sigur am facut minunea pe 17 aprilie (cu stimulare).
Zic ca am ezitat sa intru pentru ca inca nu cred ce mi se intampla si ca visul meu se implineste. Incercam de 7 ani si anul trecut am avut sarcina gemelara prin inseminare. Tot asa, ma inscrisesem la mamici si tot si ... i-am pierdut (unul la 4 saptamani si unul la 7). Desi imi e frica rau si de data asta ... acum nu am decat unul si i-am vazut deja inimioara ... sper ca Dumnezeu ma va ajuta.
Acum iau de o luna doua duphaston una dim si una seara si acid folic. No-spa cand ma apuca pandaliile. Cam asta e.
Asa ca ... va pup!
Catalina