sarcina pierduta

sarcina pierduta | Autor: aditatoarba

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,cine poate sa-mi spuna si mie cam la cat timp pot sa raman insarcinata dupa o pieredere de sarcina la 5 luni?
mie mi sa interzis timp de 6 luni sa nu raman.credeti ca am vreo posibilitate sa raman mai devreme si sa nu am probleme?va multumesc pt raspuns si pt ajutor.va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adita eu am pierdut la 5 luni jumate si tot atat am asteptat si eu..pare mult..dar trebuie...!!!
trebuie sa astepti totusi 6 luni pentru a oferi posibilitatea mucoasei uterine sa se refaca pentru o noua implantare a ovulului fecundat.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

si parerea mea sa faci si tratament si medicamentos si naturist. eu asa fac si sper sa aiba rezultate.
IULIA
ne mai auzim cu vesti din ce in ce mai bune. nu dispera, fara sperante nu faci nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Este f. important sa astepti 6 luni , daca incerci mai repede risti , Doamne fereste, sa patesti din nou o nenorocire.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

BUNA,fetelor!Eu am pierdut sarcina la 26 saptamani.Operatie mica cezariana in urma careia 6 luni nu trebuie sa raman insarcinata.Este greu dar trebuie rabdare si credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GildaT spune:

Buna fetelor!
Eu am pierdut sarcina la 20 de saptamani si mi-au spus 6 luni sa nu raman insarcinata. Dar dupa ce au trecut 3 luni si am tot facut diverse investigatii, mi-a spus doctorul ca sunt in regula si pot sa raman insarcinata daca sunt in stare psihic.
Va pup,
Gilda

Mergi la inceput