temperatura 40 rectal la copil e de la dinti?

temperatura 40 rectal la copil e de la dinti? | Autor: fairy_adina

Link direct la acest mesaj

Copilul meu cel mic are aproape 9 luni. Acum doua zile i-am dat sa manance o lingurita de smantana. Ii cresc si dintisorii (doi intr-o zi) . Si mi-a facut temperatura. Noaptea este mai mare (40 rectal) Ziua 38 cu 3 rectal. Am chemat medicul s-a uitat in gat, l-a ascultat la plamani. Nu are nimic. Nu i-am dat antibiotice inca. Doar paracetamol supozitor. Acum doarme. Ma gandesc cu groaza ce o sa ma fac la noapte. Caci deja sunt doua nopti de cand a facut temperatura. Asta ar fi a treia. Credeti ca ar trebui sa ma pregatesc sa il duc la spital? Mi-e groaza de spitalul din Constanta (nu mi-o luati in nume de rau).Cine stie cunoaste...

Multumesc anticipat pentru orice sfat.

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Adina, in primul rand te intreb cu ce fel de termometru ai luat temperatura? Cele digitale pot arata mai mare. Incearca sa iei cu unul clasic, si daca tot asa arata, nu mai sta pe ganduri, bebe poate face convulsii febrile! O mamica de iulie august 2005, de la noi, tocmai a patit asa ceva, si e din Constanta...pana la urma a plecat la Medgidia...

Uite si link-ul, daca vrei sa citesti:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74660&whichpage=6

Mamica este Giana.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

E termometru clasic. Mersi mult pentru raspuns. si pentru link. Stau cu ochii pe copil acum vad ca nu a mai facut temperatura. Ma pregatesc de un drum in noaptea asta spre medgidia cred. Paza buna trece primejdia rea... OOOF

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Temperatura 40 categoric nu poate fi de la dinti...e prea mare.La noi in oras unii medici ,si chiar din spital ,sunt convinsi ca bb-ii nu fac temperatura cand le ies dintii(ei cred ca altul e motivul pt care copilul are febra)

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Nu poate fi de la diinti. Sau e viroza/boala infectioasa si dupa trei zile sau se opreste sau apare eruptia.... Sau e ceva la plamani (noi am patit asa).

Du-te la spital... cere analize de sange.. sa vada numarul de globule albe si sa deduca sau nu prezenta unei infectii bacteriene si deci antibiotice chiar daca n-au descoperit focarul.

Andreea ex-Acushor, actual Aburel Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Poate face o boala a copilariei - rujeola sau varicela, de exemplu. Ambele debuteaza in general cu febra si peste cateva zile apare si eruptia. Sau poate-i altceva, dar de la dinti copilul meu n-a facut niciodata febra, nici macar mica. Orice-ar fi, are nevoie de multe lichide. Asigura-te ca bea destul.

Multa sanatate!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Du-te cu el la alt pediatru.Poate fi orice , de exemplu chiar si otita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

A venit doctorita iar, chiar acum a plecat. S-a uitat in gatul lui, are amigdalele inflamate si rosii. Deci se pare ca asta e cauza. Fac iar noapte alba , are iar temperatura. Azi nu a mai avut deloc, pana pe la 6 30 cand a inceput sa creasca.

Multumesc mult pentru raspunsuri. Ati avut dreptate. Cu cel mare nu am patit chestia asta decat la vaccin. OOF. Lasa ca ne facem noi mari !

Sanatate si inca o data multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

insanatosire grabnica si sa ii dai multe lichide, bebe meu cand a avut febra 39 si am fost la spital cu enterocolita nu a vrut nimic nici macar ceai 48 ore
saraca a stat numai in perfuzii.

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput