Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

buna fetelor! intru pe acest forum de un an de zile, dar am stat in umbra. mi-am scris in mare parte povestea mea la "aspirante din Rm.Valcea", dar am o intrebare de inceput:inainte ca dr. sa-mi prescrie medicam.pt stimulare, n-ar fi trebuit sa-mi faca niste analize hormonale? eu n-am fost niciodata racita, n-am avut dureri,CM la 30-32 zile. i-am cerut sa-mi faca HSG, dar mi-a zis k nu e cazul, k nu vede de ce mi s-ar fi infundat trompele. voi ce parere aveti?
va !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleee io am rabdare de fier..asa ca astept!!!

Avaloaneee numai asa te pot obliga sa o faci...da stie je ca poate numai e cazuuuu!!!..sa fie cu noroc!!!!cu mult noroc!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

apropo valorile poti sa ni le spui si noua????
daca vrei binenteles!!!aaaaaaa si cu cine ai facut'o??
adica la cine...pardon!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,vorba lui liana,sa fie cu noroc,cu mare noroc si mersi si eu de urare

bubule,inca o data concediu placut si relaxare totala,a, si nu te gandi la bebe ci savuraza-ti sotiorul(ca ai si de ce) si iubit-va ca pt prima oara

Ei eu merg la nani caci pic de somnic;somnic usor si noapte buna dragele mele

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: noapte buna!!! ingerashii sa te pupe si sotul sa te iubeasca!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubule concediu placut si multa dragoste!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: vreau sa te gasesc cu cele doua liniute cand ma intorc!! si sa fii acolo pe listuta la mamici de ian-feb 2007

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubuleana sper din tot sufletul sa nu te dezamagesc.
sper ca eu sa fiu acolo si tu sa vi fuguta dupa mine

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,

Sunt si eu o aspiranta (de Valcea) ca si voi, de veo 2 ani am dat 'verde' pt bebe. Toata lumea zice ca suntem OK, ciclul regulat la 28 de zile (=/-1zi), fara dureri, spermograma sotului OK (dar o sa o repete la alt laborator sapt viitoare). De doua luni fac si polidin, am luat si branca ursului dar imi scadea nasol tensiunea (eu si asa o am mica). Ce sa zic...am fost la ecograf de cateva ori pt ca pe mine ma apuca o durere in zona ovarului stang imediat dupa ciclu, si mereu mi-era teama sa nu fi racit sau poate vreun chist. Nu era nici un chist, era folicul, care la mine in ziua 8 este de 20mm cu endometru de 7.6. In ziua 11 foliculul creste la 25 mm, in ziua 13-14 se sparge. Nu stiu cum am facut, ca niciodata n-am reusit sa ajung in ziua 13-14 sa vad la cat ajunge. Luna asta ajung...

Fetelor cu experienta in monitorizari ecografice, credeti ca e OK sa creasca asa de mult fara absolut nici un medicament? Mie mi-e sa nu creasca aiurea si sa nu se sparga la timp iar cand se sparge totusi, produsul sa nu fie viabil. Credeti ca e posibil asa ceva?

Ma scuzati pt mesajul lung, un raspuns m-ar ajuta. Si scuzati eventuala ignoranta
O zi buna cu multe bucurii
Arina

Mergi la inceput

'neatza!!!
Mishuleeeeeeeeeeeeeeeeee..."La multi ani !!! sotzului tau!!!!sa fiti fericiti!!!!"

Arina21 io zic ca e bineee!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput