Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Merci Liana de raspuns, sper si eu sa fie bine pana la urma.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Buna dimineata fetelor.

Ieri a fost supeeer la intalnire. Compania a fost fff placuta Mishu f delicata, Felicia mi-a facut impresia unei persoane f sensibile, pe Lachi parca as fi cunoscut-o de-o viata, iar Miro este o gravidutza frumoasa, vesela si vioaie care are o burticutza de 3 luni de toata frumusetea. Miro s-a tinut de cuvant si a adus pahare de unica folosinta din care am baut intai noi, gravidutzele, si apoi Mishu, Felcia si Lachi. S-au facut si poze, fetele o sa le puna pe forum.

utocatalina si Bia ne-am gandit la voi

Amely si la tine ne-am gandit.

Fetelor recunosc ca mi-am incarcat bateriile si m-am simtit extraordinar in compania unor femei minunate, si mi-as dori sa ne mai intalnim, cat de curand. Iar data viitoare sa fim mai multe.

O zi buna

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Neatza!!!
Mishule, Madana imi pare tare rau ca nu am venit!
Misuuuule, sa-ti traiasca sotziorul si sa-i faci curand cel mai de pret cadou: bb mik!
Utocata, sanatate la ciresica!
Bubule, profita de concediu, asa, ca mineee!

Eu martea trebuie sa-mi fac gravibinonul si doare ca dracu', da' suportam, na, ca asta este. De obicei il fac la mama cumnatului meu, care are o mana usoara si mi-l face incet de tot...dar ieri, daca am plecat tarziu de a serv, nu am mai avut timp sa ajung si m-am oprit la Giulesti. Mi l-a facut o tanti in 2 sec. Am zis: mamaaa, ce marfa, ce putin dureaza. Si nu m-a durut deloc. Fetelor, dar am ajuns acasa, mi-am dat pantalonii jos si ma rupea fundul de durere...ca o intepatura de viespe continua, asa, nici nu stiu cum sa va explic:(. Mi-a facut al meu masajel la funduletz...pana a trecut durerea:)

Pupa maa pe toate si haideti la mamici!

Ingeras 6+

Mergi la inceput

ysa26 cred ca intr-adevar dr. tau ar fi trebuit sa-ti faci niste dozari hormonala inainte. De fapt astea sunt primele care se fac. Si ai grija ca stimularea se face numai cu monitorizare. Eu iti urez bafta.

Arina21 si eu cred ca e ok.

5+

Mergi la inceput

Ingerash dragalash data viitoare cand va fi o intalnire vom fi cu sigurantza doua burticoase fericite.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor ma bucur mult ca v-ati simtit f. bine ieri...din pacate Bia a facut febra 37.5, aseara, dar dupa ce i-am dat eferalgan azi este bine...va pupam pe toate si data viitoareb nu vom mai lipsi! Astept pozici!

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza tuturor!

Liana multumesc pentru urari ,sa dea Domnul sa ti se intoarca inzecit ca meriti la cat suflet pui in toate!

Cat despre intalneala noastra,a fost superb! M-am simtit asa bine de parca le-as fi cunoscut pe fete de cand lumea! Aseara eram cam obosita si infrigurata dar azi dimineata imi parea asa rau ca nu am stat mai mult....
Madana si Felicia sunt tare dragute si deosebite,mi-ar place mult sa ne mai vedem cat de curand!
Lachi & Lachi sunt o pereche pe cinste,sunt tare draguti impreuna.Acum dupa ce i-am cunoscut "pe viu" n-as rata nicio intalnire cu ei,pentru nimic in lume
Miro e asa cum mi-am inchipuit,o dragutza,a venit cu sotzul ei -Dani - si cu o prietena din Ploiesti cu fetitza -o papusica superba si tare dragalasha care ne-a incantat si "topit" pe toate cu zambetele ei.
Asa ca ne-am simtit asa bine ca abia astept urmatoarea intalnire!

Megbeng,imi pare rau ca nu ai putut veni,sper ca te simti mai bine.Ai grija de tine sa nu faci ceva (vreo anexita) tocmai acum!
Utocata si Bianca ne-ati lipsit,sper ca ciresica e mai bine azi si nu mai varsa tot ce papa!

Ma gandesc cu drag la Amely,sper sa vina acasa cat de curand...Din cate am inteles vestile nu-s asa bune dar sper ca ea e cat de cat ok.Amely,abia astept sa vorbim,trebuie sa vorbim. Te pe burtica sa treaca "gaurelele" mai repede...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna dimineata!
Imi pare asa de rau ca nu am putut veni, dar eu ieri am avut mult de alergat.
Amely tocmai s-a externat, pleaca deja spre casa. E mereu cu gandul la voi si va pupa pe toate.
Va pup si eu si sper sa pot veni la urmatoarea intalneala

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Melule ma bucur tare mult ca-ti place si ti se potriveste noul job,stiu prea bine cat e de important sa-ti placa ce faci si sa castigi cel putin decent de pe urma lui (adica de la bine spre foarte bine in sus).Of Doamne,n-oi avea si eu norocul asta?
Bubuleana iti urez si eu "Concediu placut" si..sa veniti 3!
Ingerasule tare ne-ai lipsit ieri,ne era cam ciuda pe scarbiciul ala al tau ce te tine departe de noi! Dar lasa,ca la cat a fost de bine precis mai punem la cale o intalneala si atunci nu mai scapi de noi... Multumesc pentru urari,cat despre "cadoul" acela special...of,sper sa vina cat de curand!
Cata nu te necaji,ne vedem data viitoare! Multa sanatate ciresicii!
Bubule data viitoare te asteptam cu drag,de fapt sper sa fim cat mai multe (si cat mai multe dintre noi )
Si eu ma gandesc la Amely cu drag,ma bucur ca vine acasa...Abia astept s-o vad iar printre noi!

A! V-am promis niste poze...Sunt "pe teava" dar tare greu se mai incarca azi pe net,de dimineatza tot stau pe langa ele...

Uf! gata,s-au incarcat si pozele!Abia astept sa le vad si pe celelalte de la fete! Enjoy !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Merci Madana si tie pt raspuns. Vad ca lumea zice ca e OK cu valorile mele, n-am decat sa ma bucur.
Stie careva uterul ce marime trebuie sa aiba? Mie mi-a scris pe buletin 35mm.

Mergi la inceput