Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata dragele mele!
Catalina ieri m-am gandit la tine toata seara si azi m-am trezit cu tine in gand! Ma bucur asa de mult pentru tine...Nu-ti mai face ganduri si inceraca sa te bucuri de perioada asta minunata la maxim...Ai sa vezi ca va fi bine,cum am zis...Deocamdata tot ce ti se intampla e foarte normal iar pentru insomnii urmeaza "sfatul medicului" (Melu esti o dragutza)....

Va doresc la toate in week-end minunat!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mishule,o zi minunata itit doresc cu multa dragoste

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Dragele mele, suntem ok. Am fost aseara la dr. si am un samburel de 5 mm, pozitionat bine. Dupa calculele dr. ar trebui sa fie mai bine de 7 saptamani (7 saptamani si 2 zile ieri). Am vazut si inimioara (se vedea un punctulet care se aprindea si se stingea) nu-mi venea sa cred. Are 174 batai pe minut. Oricum mi-a luat greata cu mana aseara, am putut sa manac si eu supica. Mi-a zis dr. ca sa-mi prind un carlig de rufe de nas, si sa mestec de vreo 60 de ori .

Greturi inca mai am, mai ales dimineata, dar sunt asa fericita ca l-am vazut pe bb ca parca le suport mai bine acum.

Week-end placut fetelor, eu plec intr-o mica plimbare si mai vin abia maine seara.

Va pup pe toate

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Catalina, felicitari! ma bucur mult pentru tine ca ai reusit iar! de data asta o sa fii o mamica fericita, ai sa vezi! nu-ti mai face probleme ca tot ce ti se intampla e normal in perioada asta de inceput! incearca sa nu-ti mai faci griji din orice si relaxeaza-te!

Madana, ma bucur ca punctuletzul tau se vede bine si-i bate inimioara! sarcina usoara si multa sanatate! o sa scapi si de greturi!

Eu azi mi-am facut singura injectiile de stimulare. Cred ca la prima am strans prea tare pliul de grasime cand am bagat acul, ca sunt un pic iritata in zona; sper sa nu fie nimic.
Va pe toate!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Madana ma bucur din tot sufletul ca sunteti ok,tu si samburelul tau "inimos" . Ieri toata ziua m-am fatzait pe langa PC in asteptarea vestilor de la tine....Week-end placut si ai grija de tine (adica de voi )!

Bravo fetelor,mi-ati facut ziua mai frumoasa cu asa vesti!
Catalina ,cand am deschis capitolul asta,dupa foarte multa vreme in care nu mai facusem asa ceva am sperat din tot sufletul sa-mi faca onoarea de a fi "gravidutze de cap 124" cat mai multe fete dar nu mi-am inchipuit ca voi avea parte de o asa mare bucurie ca tocmai tu,o veche prietena si "colega" de "Endometru"....sa "dansezi pe valsul meu" cum ziceam la inceputul capitolului...Asa ca iti multumesc din suflet ca m-ai facut asa fericita! Si am incredere in Dumnezeu ca de data asta va fi bine! Doamne-ajuta!

Andicutz esti o curajoasa! Auzi la ea: sa-si faca singuta injectiile! Brrr... Iti tin pumnii sa fie bine ca tare meriti...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishule, acum putin timp si eu am facut la fel si am zis ca n-am eu vana sa ma intep singura, avand in vedere ca la analize de sange intorceam capul sa nu vad cand inteapa, da am facut-o si pe-asta! fetele care au trecut prin FIV, toate si-au facut singure injectiile astea si mi-am zis ca daca ele pot, pot si eu !
Iti trebuie un pic de incredere si vointa aia mare, pe care toate o avem aici, sa ne atingem scopul !

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Dragelor,incheind capitolul intr-o nota optimista va astept sa mergem mai departe la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75166" target="_blank">cap. 154! Va astept...

Ina

Mergi la inceput