Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Hop si eu
Da surioara draga, aseara am aterizat si eu pe la casuta mea. si azi, cam multa trebusoara.
Nu am stiut ca e ziua sotului tau. Va doresc tot ce e mai frumos pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batranete si sa va bucurati cat mai curand de un bebe.

Amely, imi pare rau de diagnostic, dar ma bucur ca ai rezolvat (cel putin temporar) si ca esti hotarata sa mergi mai departe.

Am vazut si eu poze frumoase de la intalnire. Ce minunate sunteti.

Catalina, sa stii ca nu am dat drumul la pumi, ii tin stransi si te astept cu vestile.

Andicu, tin pumnii la fata sa iasa asa cum iti doresti. BAFTA!

Motzunica si eu te pup dulce, dulce.

Fetili, eu azi ziua 5, din ziua 3 am inceput a doua luna de stimulare si deseara ma duc la prima echo.

Sa nu uit sa spun si eu bun venit si sedere scurta celor noi.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi, va multumesc din tot sufletul ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii dar cred ca mi-a luat fericirea mintile. Nu azi merg la doctor, scuze ca v-am indus in oroare. Azi repet analiza, ceea ce am si facut. Luni abia merg la dr. Cum vin hop pe net.
Analiza de azi a iesit asa:
BHcg - 2013mlU/ml
Progesteron - 29,8 mg/ml

Dra de la serviciu zice ca e cu burta sigur. Hai ca va tin la curent si intre timp sa va ajute Dumnezeu pe toate cu tot ce aveti nevoie.

Va pup dulce si va doresc un weekend linistit (ceea ce imi doresc si mie)

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catalinaa esti -dutza fara nici un dubiu! La asa valoare eu nu mai am indoieli! Pai de la 53 (sau 56,scuze,nu mai stiu exact) a ajuns la 2013 intr-o saptamana? E minunat! Bravo,sper sa fie bine si luni la echo,ma bucur pentru tine ca pentru o sora! . Doamne-ajuta! De data asta va fi bine,ai sa vezi!
Tu cum te simti,esti ok? (fizic,ma refer daca ai ceva simptome...)
Surioara draga,bine ai venit acasa! Multumim pentru urari,sa dea Dumnezeu la toate fericirea de a fi

De Madana nu stie nimeni nimic? oare ce-o fi facand?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Motzunica ti-am expediat informatia pe privat/daca cumva nu a ajuns cred m-am cascat si nu am expediat cum trebuie /

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gravidutelor, Ingeras, Mirona, Madana si Catalina, va doresc sa aveti sarcini super-usoare si bebei sanatosi si frumosi!

Amely si Motzunica, nu stiu de unde stiati ca voi face laparo, pt ca nu am avut aceasta intentie si nici medicii nu mi-au sugerat (pana acum)... eu HSG tot 'trag' sa fac de cateva luni si o voi face luna viitoare... Va multumesc ca va ganditi la mine si va pup ca sunteti niste dragute

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Alionushca, multumesc mult pt informatii!
Ti-am raspuns la PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mirona, multa sanatate si tie si lui bb!
Andicu, tin pumnii stransi tare!
Avalon, pai atat ai fugit de HSG, care este destul de usor de suportat, ca am crezut ca de fapt fugi de laparo!
Mishulina, Iepurila si toate fetele .
Se pare ca Lachi a fermecat toate fetele pe care le-a cunoscut, iar acum cand vreau s-o vad si eu in carne si oase, a disparut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata dragele mele si un sfarsit de saptamana minunat

Catalina,felicitarii si sarcina usoara;esti gravidutza 100%;sanatate maxima si multa bafta la echo.

Miro,ai grija de tine si de samburel si fa-te bine repede(esti o gravidutza de taoata frumusetea)

Gabitzuleeeeee,mi-e tare dor de tineeee;inca nici o veste?

Va pup pe toate cu mult drag

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele va multumesc pentru bucuria voastra. Totul ar fi bine si frumos daca as dormi noaptea. Cine a mai ramas, vi se intampla asa ceva? Sa aveti insomnii? Pe mine ma termina. Mai ales ca la 5 suna ceasul sa ma trezesc pt serviciu.
E adevarat ca sunt si cam crizata cu noptile pentru ca tot ce mi s-a intamplat rau mi s-a intamplat noaptea si fara sa simt absolut nimic dar ... nu e doar asta.
Acum sunt putin ingrijorata pentru ca de aseara m-am dus la toaleta mai des decat de obicei, senzatia de vezica plina e constanta aproape. Ma tem sa nu fi racit ...
Bineinteles ca sunt deschisa la orice sfaturi.
Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Catalina,tot ce simti tu este absolut normal;nici eu nu putem sa dorm nopatea si era groaznic si aveam abonament la toaleta;insa din fericire aceste neplaceri vor disaprea incurand;incearca sa te relaxezi si sa faci plimbari zilnice pe jos circa 20 de minute;vei constata rapid ca te simti mult mai bine si vei dormi ff bine noaptea

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput