Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pentru detinatorii de dacie, care circula prin bucuresti, eveniment din seria "ia aminte"...
vecina mea tocmai a ramas fara talon, ca au luat-o la puricat in piata constitutiei cu <atelierul mobil>. cum masina era proaspat scoasa din service, perfect in regula, in final i-au oprit talonul pt extinctor si trusa medicala lipsa, +noxe...

acum nu ca ar avea cineva in masina, cum nici io n-am si-s tot cu dacia, si pe deasupra am si un "noroc" de nu se poate... de unde se face rost de prostiile alea doua??? sau... vinde cineva "cutie omologata de trusa"??? ca asa, trusa medicala am la mine de cate ori plec, juma de farmacie...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

MAMICI ,CIND MAI FACETI VREO ,,INTILNIRE'' CEVA ?CA AS VREA SI EU SA VA CUNOSC SI MA SI PLICTISESC DE MOR ....

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Am mai intrebat o data in pagina 7 daca a mai avut cineva probleme cu Milumil 2 dar nu mi-a raspuns nimeni ,pleaseee .Bebe al meu nu l-a vrut deloc si ne-am dat pe Humana 2 ....
Umplu pagina cu mesaje ,ca bebe a facut baitza ,a papat si acu' nani pui ,iar eu libera ,normal ,va stresez cu mesaje

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Madutza, referitor la milu 2, eu nu stiu daca chiar avem probleme. Depinde la ce te referi. Bebele tau vomita dupa ce papa? Leeloo a papat foarte bine vreo 2 saptamani (4 mese a cate 200 ml) dar de vreo saptamana a inceput sa nu mai manance cum trebuie. Adica ajunsese la 4 mese a cate 100 ml. Intr-o dimineata a mancat DOAR 30 ml. Mai am un pic si ma urc pe pereti. Acum ii amestec Milu 2 cu Lactovit (3 M2 + 2 masuri Lactovit + 1 sau 2 masuri cereale). Am reusit sa-i fac iarasi 5 mese, dar tot putin mananca (~120ml). Acum nu stiu ce sa cred. Ii ies dintii si nu stiu daca din cauza asta nu mananca sau ca nu-i place M2. Dar sa stii ca am cunostinte care au folosit Milu 1 iar cand au trecut la Milu 2 copiii au refuzat. Sincer, mie mi se pare gretos de dulce si parca miroase a vamnilie. Iar Lactovitul e si mai urat mirositor (dizolvat). Incearca sa-i schimbi laptele. Intreaba pediatrul (daca ai unul in care ai incredere, ca al meu mi-a zis sa-i bag o masa de lapte de vaca!)

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor hai ca va intreb si eu de Milu 2..Bia mea vomita des dupa masa, dar parca de 4 zile de cind am trecut pe Milu 2 vomita si mai mult si nu maninca decit f. putin..azi de ex am avut mese de 60 si 90...in total vreo 450 si s-a culcat si a varsat jet mare la unele din ele...sa insemne astea ca nu-i prieste Milu 2? Ea si cu unul varsa multicel, dar macar papa cit de cit...acum nici nu papa decit putin!

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

madutza -eu am raspuns cu milu2 sorry nu am timp acum sa rasp,dar si a mea papa putin,vezi rasp meu

dariuca iar a facut diareeee

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy cu pasaportul: Virgil isi face pasaport nou. Ca sa o treaca si pe Nati ii trebuie 2 poze, cert de nastere (cred ca si xerox) si declaratie la notar ca eu sunt de acord sa o treaca el pe pasaport. C sa nu ma duc sa stau la coada si eu.

Ca sa treci copilul pe pasaport existent deja trebuie sa te duci cu copilul in persoana iar in Bucuresti trebuie sa te duci la un unic anume sediu de politie, in str N Iorga. Unde e coada cozilor si trebuie sa stai cu pruncul la coada. In Dej s-ar putea sa fie alta treaba.

De-asta eu am trecut-o pe Silvia anul trecut, cand mi-am schimbat oricum pasaportul si Virgil pe Natalia, anul asta, la fel.

Feli si Dordia si noi, la prima intanire, in Cismigiu, ne miram cum de am venit numai 4!

catutza imi pare tare rau ca ati ajuns la spital.
Ela daca febra e de la burtica plus kk pute nu-i a buna, s-ar putea sa aiba o bacterie naspa in intestin (toxiinfectie alimentara). I-ai facut o coprocultura? Amoxicilina luata la plezneala nu mi se pare cea mai buna idee. Vezi si tu, poate ajungi si la dr Stanciu pana la urma.

-------------------
Mai, si eu ma cam simt exclusa din gasca mai nou, ca voi va tot conferentiati (si uneori vorbiti aici ceva inceput in alta parte) dar pur si simplu nu imi permit sa intru si in conferinte. Ca daca m-as apuca si de asta, mi-ar da dependenta. Asa ca asta e, m-am impacat cu ideea. Intru si eu aici cand pot si am dispozitia necesara.
Si ma bucur ca m-am mai desprins un pic de forum, ca prea mult postam.

Oricum mai nou stam mult pe afara, iar diversificarea ne mananca la toate timpul.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Acum am vazut Ela, cu diareea. Diaree+febra minus rosu in gat - e toxiinfectie alimentara zic eu, cel mai bine ar fi sa mergi la V Babes la spital, daca te interneaza nu-i nici un bai, macar se rezolva problema. Eu am fost cu Silviuca, am povestit aici pe forum ce si cum si a fost bine ca am fost. V Babes e spital de boli infectioase si au un etaj special de diarei la copii. E curat si personalul se poarta frumos si nu sunt spagare.

Diaree+febra nu-i a buna, zau!

Aveti grija. Pupici. Fug la baita Silviei.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Mamici ,bebe al meu a mincat la inceput adica acum o luna cam 70-100 ml cind am trecut doar pe milumil 2 ,maxim 130ml ,foarte putin in comparatie cu milu 1 ,care minca 180ml ,apoi a inceput sa vomite intr-o veselie ,dr. mi-a zis sa-l scot si sa-i dau Humana SL fara lactoza ,pe asta l-a mincat foarte bine (180ml) ,cu toate ca are un gust naspa rau ,e de soia ...Dupa o saptamina mi-a spus sa-i introduc progresiv milumil 2 ,cind am ajuns la final ,deci numai milumil 2 ,iar varsaturi ,diaree ...Am mai facut o data figura cu Humana SL ,biotics si enterol ,mi-a spus clar ca este intoleranta la milu 2 si multi copii patesc la fel !
Acum sintem inca pe Humana SL si progresiv Humana 2 ,incerc cu asta ,sa vedem ce se intimpla ...,imi este tare frica sa nu aiba intoletanta la lactoza ca astazi mi-a varsat un pic ,asta de cind am inceput sa-i introduc humana cu lactoza ...
Stie cineva cum se manifesta intoleranta la lactoza ?Si sa nu uit ,in aceste 2 saptamini ,de cind ne tot chinuim cu lapte fara lactoza nu a luat deloc in greutate

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor,ma apuca dorul de voi,ca pe mess nu prea va mai vad.Asa ca mai si eu cite o tura pe aici,ce-i drept cam rar.Si asta doar din cauza faptului ca imi merge netul ca si cu manivela si se incarca iiiingrozitoooor de greu orice pagina.
Noi sintem bine dar ne da batai de cap constipatia.Tudor a crescut frumos.Apropo,nici datele pt 4 luni nu le-am trimis.CRIS daca te mai ocupi de asta: la 4 luni T avea 8200 gr si 74 de cm.
Azi am facut vaccinul.A plins o juma de ora inainte si 5 minute dupa.Bineinteles cu nelipsitul spasm al hohotului de plins,apoi a dormit vreo 4 ore.

Mai intru sa vad ce mai faceti.Pina ne reauzim va pup dulce pe toate si pe bebelaci.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput