Pestisori... pestisori... (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!
Patricia - bafta in ce v-ati propus
Daniela - merci de horoscop, altfel nu prea reusesc sa-l citesc.
Chiar imi doresc o zi calda dar nu cred ca asa va fi...A fost frig tot weekend-ul si a tot plouat. Unde este soarele si caldura de care povestiti...Dar ma uit la pozele voastre(Crismir) si ma mai incalzesc..

Daca tot vorbim de placinte si prajituri hai sa ma laud si eu cu una cu fructe de padure. A fost grozava , ne-a cam batut pe ea. Din pacate nu pot sa spun ca am facut-o eu..am cumparat-o, semipreparata, eu doar am pus-o la copt.

In rest, ce sa mai spun , am mult de lucru si de aceea nu prea scriu dar intru pe forum sa mai aflu noutati.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

urmatoarea eu...
dany vrei fetita?iti doresc s-o ai cat mai repede!!si daca se poate si cu ochi albastrica tot ti-au placut asa de multsper sa-mi fac timp sa mai pun niste poze.
criss chiar vroiam sa te intreb de unde fructe de padure?...hihi..
si la noi ieri a fost urat dar in weekend a fost placut.Am stat pe plaja si am facut praji si tortulete de nisip..hihi
Emilly succes mami si spor ca vad ca esti super aglomerata!Cum e la gradinita?
gabgabriela si la noi teribilismul e in floare.pe multi i-am vazut facand baie si noi tremuram uitandu-ne la ei..Si apa chiar e foarte rece.
crismir la voi e de facut baie pe caldura aia.ca sa te racoresc si eu un pic.
Felis ce mai faceti voi?
va pup si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

In sfarsit ati aparut!
Crig , musai fetita...si daca o sa afie si cu ochii albastri si par cret, negru, ma declar implinita...dar important este sa fie sanatoasa si daca e sa fie baiat e bun venit....acum tre sa mai conving posibilul tatic...care il vreau....hai ca am luat-o razna, nu? Dar daca nu speri ce mai iti ramane ...

Aici e cald, soare !

Va dau si voua celor care nu aveti...

Va pup si sa mai treceti pe aici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

salutare tuturor pestoaicelor! ma primit si pe mine in clubul vostru? sunt nascuta pe 03.03.1980, un "peste" veritabil, inconjurata numai de leutzi (sotu' si baiatu'). Stiam de combinatia leu-peste ca nu prea e grozava, dar se pare ca noi suntem exceptie... . va pup.

Mergi la inceput

Alina, bine ai venit in acvariu!Asa tanara si sot si baietel.Sa iti traiasca...dupa cum vezi pe aici e cam liniste....inoata cine pe stie unde pestii...dar mai scot ei capul afara sa ia o gura de aer...
Iar in ceea ce privesc "potrivelele " de zodii, stii ca nu sunt la fel al toata lumea....poate ca voi sunteti exceptia care confirma regula. Mai spune-ne despre tine.

Mirela, unde esti? Ce faci?
Maruta, Felis, Nalyy....si celelate unde sunteti dragutelor? Chiar asa macar un semn mic da-ti.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabratu2000 spune:

Mersi pt primire daniela_daneza. Cat despre mine, nu sunt multe de zis. Sunt familista convinsa (d'aia m-am si casatorit asa repde) si, evident, imi plac mult copii. De altfel, imi doream o alta cariera (educatoare, profesoara, etc) insa m-am gandit la partea financiara si m-am linistit. Acum stau acasa in post-natal si ma distrez de minune cu Mihnea (pustiul meu de apoape 9 lunutze).
Am gasit relativ tarziu topicul asta (era cam pe a treia pagina din subiect). va pup si va doresc ape calde si linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare pestisori!
DANY sunt aici...doar ca zilele astea am tot umblat cu Cosmin ca a fost liber,l-am plimbat pe gandacel...azi e ziua lui si saptamana asta am sa fac ceva cumparaturi si prajituri,duminica cred,ca luni isi serbeaza ziua,vom avea vreo 20 de oaspeti,facem gratar la piscina,sper sa fie fain .

Multumesc tuturor fetelor de aprecieri la adresa puiutului si a vremii...e foarte cald aici,dar din 24-26 iunie incepe perioada uraganelor..speram sa nu fie prea multe pe la noi ...desii s-au anuntat 6 majore in Florida,e cam nasol...dar cum o vrea Dumnezeu,nu?!

Bun venit ALINA si spune-ne mai multe despre tine!

Va dragutelor pe toate ,fug ca am treaba,pe maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Mirela! Faci cinste? Sa iti traiasca !

Alina , sa iti triasca bebitul.Sa creasca mare si sanatos.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Sigur DANY,fac cinste,am uitat sa-ti zic ca face 30 dragutul meu,a imbatranit si el... si multam fain de urare!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Bun venit Alina!
"La multi ani!"pentru sotul tau Mirela.30?hehe sunteti tineri.Sanatate si multe bucurii!!
niste poze de mai cu noi
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=85354&Show=Y
va pup!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput