Pestisori... pestisori... (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Wow Mirela ce buna cred ca a fost praji !!!Am vazut pozele cu piticul..super!!
abia astept sa se mai incalzeasca si la noi sa stau cu Mariuca pe plaja cat mai mult.
pupici!!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

Mirela, Daniela incerc sa scriu 2 rinduri special pentru voi.Iata programul nostru:
dim ora 5.30 trezirea, cafea, machiat, pregatit pachete, hainute, pampersi, etc
7.00 iesit din casa, ne imbarcam in masina si via eu la scoala, Ilinca la gradi, Mircea la munci
15.00 terminat scoala, mers la biblioteca pina la 17.30 cind vine sotul sa ma ia
ajungem acasa pe la 18.30 cind nu stiu pe ce sa mai pun mina, baita Iliincai, papa, pregatit sandwichiuri, eu dus ...de regula adorm inaintea Ilincai...
Saptaminal am 2-3-4 examene, e jaleeee, dar in 5 saptamini termin teoria si apoi incep 2 luni stagiul in spitale.
Ilinca e bine, a crescut, vorbeste franceza amestecata cu romaneste, e o smechera mare si vrea mereu in parc sau in curte la joaca.

Va pup si mai intru pe la voi o data pe saptamina, in we, sa mai vad ce faceti, va pup si sa aveti we fain!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

EMILLY,ce dor imi era de tine...da ai un program incarcat nu gluma,5 dimineata trezirea?!...mama mama cred ca as inebunii,dar saraca Ilinca,chinuiti copilul dragul de el...dar iese mama dupa scoala si sa vezi ce de bani face,nu-i asa? din nou,bravo ca te tii,las ca trece perioada asta si ma gandesc ca va fi bine apoi,nu e asa?...si multe pt ca ai mai avut timp si de noi.

DANY,ce ai facut azi de nu ai dat pe aici?

CRIG si multam de complimente...a iesit super prajitura,ma laud singura daca nu are cine

pestisori dragi!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Emyli, ai un program super incarcat intr-adevar...Te scuzam.Dar macar asa o data pe saptamana mai da si tu un semn de viata.Bafta la examene.Ce faci , ceva legat de asistenta medicala?Cred ca e scumpa foc Ilinca vb.in amestec de limbi franco-romana. Pupici!

Mirela, am citit dar nu am avut cand sa scriu.La servici am avut treaba multa, plus ca am o colega noua si evit sa intru f. des ca e mai bine asa, iar acasa monolpolizaze nepotul calculatorul, apoi am vazut un film si gata...somn.Cred ca a fost super prajitura!Imi da-i si mie o bucatica?Ce faci, in rest? Te-ai reacomodat?

Va pup si wk-end plakut!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Gabriela, petrecere faina la Ocean!Vreme buna! Si sper ca nu ai mai uitat nimik de data asta? Glumesc !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna seara ,

La Ocean a fost bine , dar pe plaja eram imbracati nu gluma !Erau unii ce faceau baie :erau 15 grade dar cu vant !

Daniela, acum chiar nu am uitat nimic , in schimb , sotul si-a uit acolo papucii. Bagajele erau in masina , el s-a incaltat , dar papucii i-a lasat !Mu-i bai ca ne mai ducem ...Va trebui , cum vor veni zilele frumoase sa avem multe chestii in dublu acolo !

Mirela , cred ca a fost super prajitura cu asa bunatati inauntru !!Maine fac si eu una , caci mi-e pofta!Am vazut o reteta pe forum si ma tenteaza.

Dar de acum gata plimbarea , maine scoala , gradinita...

Va sarut pe toate !

Mergi la inceput

Buna seara pestisori !

Din pacate nu am rezistat tentaiei si am fumat.Am fost prea fericita, sincer...dar le-amn rarit, mai ales ca s-au scumpit.
Am facut si eu asta seara placinta cu iaurt, super buna.

Gabita, ma bucur ca v-ati distrat bine la ocean.Sa fie sanatoase printesele tale.

Va pup !

Dany

Mergi la inceput

Crig92, am revazut pozele cu Mariuca ta , are niste ochi albastri superbi!Sa iti traiasca !

Si eu vreau o fetitaaaaaaaaaaaaaa!

Dany

Mergi la inceput

Neatza!
Vad ca vb singura pe aici. Buna , Dany! Ce faci? Bine. Bantui pe aici prin acvariu....

Hai , desteptarea! La apel va rog!Acum cat va rog, ca de nu pun bata pe voi.

Horoscop pt pesti azi 9.05.2006:Daca ai facut o greseala in dragoste, este bine sa o indrepti in cel mai scurt timp cu putiinta. Unul dintre parinti ti-ar putea reprosa ca nu-ti faci suficient timp si pentru familie sau ca tratati problemele casnice cu prea multa superficialitate. Diplomatia este cuvantul cheie al acestei zile.

Va urez o zi calda!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai mai Dany ca raspund prezent la apel... Multumim pentru horoscop
Eu sunt prinsa cu lucrarile mele ale mele ... plus una bucata cupil neastamparat... asa ca ma'ntelegi...

Hai... care e urmatorul la apel?

de la noi si sa aveti o zi frumoasa.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput