SE MERITA OARE?
Buna fetelor , am si eu o intrebare la voi, care sunteti mai in tema cu sportul , se merita sa te duci la sala , ma refer la faptul daca se slabeste ,binenteles si cu un pic de dieta (adica fara paine , fara mese bogate ,fara dulciuri prea multe,fara mancat seara si muuuulta apa),asa cum am facut eu de o luna si am dat jos 6 kile
fara sport doar bb
ce ma mai alearga.......si se pare ca am ajuns la pragul de stagnare
nu mai dau inapoi deloc (si ar mai trebui vreo 5 kile).Am si acasa
de camera dar degeaba caci acasa nu am timp decat sa o sterg de praf si sa o mut dintr-o camera in alta cu gandul ca poate ma trage inima sa ma sui pe ea dar de unde caci se gaseste tot timpul altceva de facut
Poate la sala ar fi altceva si ar da rezultate mai rapide caci de mancat am vazut ca se poate si mai putin si mai de loc si nu se moare
asa cum am crezut la inceput cand am hotarat ca trebuie sa incep odata sa slabesc.

msolga
Raspunsuri
Ana-Maria21 spune:
Eu zic ca se merita sa te duci la sala dar de slabit cred ca merge mai mult la aerobic parerea mea.Eu am fost la fitnes si mi sa parut ca nu prea slabesti mai mult definesti mai bine muschii.Eu zic ca aerobicul ar fi mai bine de slabit.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
scumpi spune:
Eu am fost la fitness si am slabit vreo 6 kg, mie mi-a facut tare bine...eu nu mananc f. mult ziua, dar seara bag mai mult, ceea ce nu e bine stiu...dar cu toate astea tot am slabit...asa ca eu recomand fitness-ul...am avut si eu bicicleta acasa, dar o tineam mai mult pe post de cuier...
Aaa, am fost si la aerobic, dar nu pt. mult timp, si nu prea am vazut schimbari...
jersey3681 spune:
Eu am avut 10 saptamani de platou timp in care am fost la sport si am tinut dieta.In toata aceasta perioada cantarul imi arata +/- 1kg.De saptamana aceasta am depasit insa pragul desi nu am schimbat nimic in alimentatie sau in programul de la sala.Cred ca organismul are nevoie sa se acomodeze cu noul stil de viata.Stiu ca nu voi reusi sa dau jos in doua luni ce am pus in doi ani.Deci sfatul meu este sa mananci sanatos,nu sari peste mese,fa sport la sala sau acasa si multa multa rabdare!
mitumac spune:
Si eu trebuie sa merg la sala...dar nu prea imi vine...de maine intru la dieta...si ar trebui sa ajung si la acupunctura...asa am reusit sa slabesc acum vreo 5 ani.Dar nu stiu daca mai tine acum....avand in vedere si varsta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
mitumac spune:
Am uitat sa va spun...am avut si steper acasa....care nu a tinut nici 6 luni(s-a rupt- si nu aveam o greutate peste cea recomandata de producatori)....de atunci am zis ca nu merita sa investesti in aparate...mergi la sala si le strici pe ale lor![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
exotic spune:
Monica parerea mea este ca aerobicul este un lucru minunat ,totul este sa ai rabdare ,incearca sa bei 2 l de apa pe zi legume fructe mai putine grasimi ,la inceput o sa ti se para poate greu la aerobic sa fi in rand cu lumea ,la inceput oboseala ameteli dar dupa 3 ,4 sedinte te vei obisnui cu siguranta ,am o prietena era disperata la fel regim ,dara fara sport,i-am recomandat si aerobicul pt.ca nu neaparat ca slabesti dar ti se intareste si carnea ,ea avand aceiasi problema nu mai slabea ,dupa vreo 2 luni de aerobica a inceput sa dea cate 1kg ,dar se simte altfel d.p.d.v psihic si fizic ,rabdare si la treaba
prettysunshine spune:
Eu merg la fitness de opt luni si sunt tare multumita de felul in care arat.Toti muschii s-au tonifiat,arata super,am scapat de multi cm,in kilograme insa nu, doar vreo doua,asta fiindca nu am tinut si cura(fiindca nu pot,eu stau cate 3 ore la sala si n-as rezista) si fiindca grasimea este mai usoara decat muschii.Dar nu-mi pasa de kg,hainele imi sunt largi,talia e subtire,picioarele s-au subtiat, nimic nu mai atarna,ce mai, e super,iar la psihic face foarte bine.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
andanii spune:
JERSEY 10 saptamani de platou , la mine sunt doua si disper deja, cum ai reusit sa nu te streseze

ANDANII 

marinar spune:
Ieri am fost la a 5-a sedinta de aerobic, am adoptat si un regim sanatos, ad fara prajeli, fara grasime, multe salatem fructe, apa beau oricum ff multa. Nu m-am cantarit cand am inceput pt ca nu ma intereseaza kg ci centimetri- si dupa 2 luni se vede la haine ca am slabit, si mai bine e cand imi spune lumea.
Asa e, la aerobic e greu la inceput dar merita, ai mai multa energie, alt tonus. Peste 2 saptamani o sa incep abonament combinat : aerobic+ piscina- sper sa mearga si mai bine.
va tin la curent
marina
pozici
aramona spune:
Dupa nasterea MAysei am ramas cu cateva kile in plus...
Inca alaptam...insa m-am tinut de regimul danez de 13 zile, am dat jos 5kg...si am continuat vreo 6 luni cu sala, primele 2 combinat aerobic + fitness, urmatoarele 4 doar aerobic.
Perfect de acord cu cele spuse de Exotic...se slabeste, incet si cu rabdare. Si cred ca si psihicul este important!!! Aerobicul imi crea o stare de mult bine! Poti incerca si aerobic cu masaj...eu acum sunt insarcinata din nou, dar voi incerca sa merg pe schema aerobic + masaj + regim (Montignac, am cochetat si cu acest regim vreo 3 luni...).
Si cu siguranta vom fi acele femei frumoase de dinainte de sarcina!!!
Multa bafta!
Ramona (sapt. 20)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"