SE MERITA OARE?
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
Sigur ca merita sa mergi la sala.Daca ai timpul necesar nu te mai intreba daca merita,orice tip de miscare(gimnastica,alergat,fitness,inot,chiar si mersul pe jos)ajuta la obtinerea unui corp mai suplu,tonifiat,cu musculatura bine definita.
Singura regula este consecventa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Cristina_C spune:
Eu n-am timp de mers la sala, dar am bicicleta de camera si-mi impun sa fac 45 de minute pe zi ca sa slabesc sau sa-mi mentin greutatea- dupa caz. Si chiar rezist tentatiei de a face altceva daca tot stau acasa.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
maimutzica spune:
Este bine sa mergi la sala...insa, daca nu ai timp este buna miscarea si in casa. Eu nu am mers la sala deloc dar am facut acasa taebo (se gasesc filmulete pe DC++) si am slabit...si cu regim bineinteles.
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
mona25 spune:
Si eu zic la fel...sportul e foarte important nu numai pentru slabit ci si pentru sanatate. Eu m=am inscris la aerobic de curand si ma simt mai bine. Nu mai mananc nimic dupa ora 18 decat beau apa, in timpul zilei mananc normal doar ca am eliminat painea din alimentatie, sucurile, pastele si incerc sa mananc legume, fructe, peste...sper sa slabesc am de dat jos 5 kg
ingridnen spune:
Cristina, 45 de minute pe bicicleta zici ? Eu simt ca lesin dupa 10-15 minute, mi se face rau...si nu ajung decat la treapta 5 (din 10)
Si daca n-ar fi lenea asta ! Dupa o perioada de elan am cazut intr-una de lehamite totala..nu m-am mai urcat pe bicicleta din iarna![]()
Noroc cu dieta asta South Beach, cum mai pun 2-3 kg o iau de la faza a 2-a.... si ma mentin la o greutate rezonabila ![]()
Salutari la toate fetele
Ingrid si Cristi 3 ani si 2 luni
Luna75 spune:
Ingridnen-ai nevoie sa te mobilizezi.Daca tot ai bicicleta acasa,e pacat sa nu o folosesti.Incearca zilnic sa mergi cu cate 5 minute mai mult pana ajungi sa faci 45 de minute sau de ce nu, chiar o ora.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Cristina_C spune:
Ingrid - acum am ajuns sa fac 45 min. la viteza 8 din 8 dar la inceput faceam la viteza mai mica (4) si nu pedalam mai mult de 30 minute. E chestie de antrenament. Dar perioade cand mi-a lipsit cheful de pedalat sa stii c-am avut si eu - din primavara- martie- am reinceput, ca asta iarna n-am miscat o pedala
.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
JARMO spune:
Ingridnen, as dori si eu aceasta dieta pe care o tii tu South Beach , vreau sa scap de cateva kg in plus care mi-au ramas dupa nastere ... please !!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am folosit bicicleta de camera la inceput, cand am cumparat-o , acum sta saracuta si se odihneste ca nu prea imi lasa fiu-miu timp si pentru ea , insa cred ca o voi pune la treaba ca a venit vara si ... stiti voi !
Roxali spune:
Fetelor cochetelor,nu va lasa-ti miscarea de orice fel ajuta.Daca aveti timp nu strica.
emab spune:
Buna!
Parerea mea este ca aerobicul slabeste cel mai mult,iti modeleaza intregul corp.Fitness-ul doar tonifica muschii.Cand va duceti la aerobic alegeti o sala cu profesor si da-ti-va cu crema anticelulitica pe burta si apoi puneti folie alimentara.Transpirati mai mult si implicit slabesti mai mult.Eu dupa 10-15 min de aerobic sunt transpirata iar la fitness nu e asa.Aerobicul impreuna cu masajul si vibromasajul te ajuta sa slabesti.Eu am slabit cam 5 kg in 2 luni dar mancam tort iar in alta seara mici la 10 noaptea.Incercati sa nu mai mancati paine niciodata(mai ales franzela - nu e buna nici pt intelect), prajeli si dulciuri, sa nu mancati dupa 6 seara, sa mancati numai carne de pui (cea de porc are 30 - 40% grasime iar cea rosie de vita favorizeaza aparitia cancerului), si sa beti 2 - 3l apa plata pe zi.