SE MERITA OARE?
Raspunsuri - Pagina 3
daniella4 spune:
Eu zic ca merita sa te duci la sala in primul rand pt refacerea moralului, scapi de endorfine si dupa vreo 2 saptamani (dupa ce scapi de febra musculara) te vei duce cu placere.
Daniella, mama lu'Alexis
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by emab
Buna!
Parerea mea este ca aerobicul slabeste cel mai mult,iti modeleaza intregul corp.Fitness-ul doar tonifica muschii.Cand va duceti la aerobic alegeti o sala cu profesor si da-ti-va cu crema anticelulitica pe burta si apoi puneti folie alimentara.Transpirati mai mult si implicit slabesti mai mult.Eu dupa 10-15 min de aerobic sunt transpirata iar la fitness nu e asa.Aerobicul impreuna cu masajul si vibromasajul te ajuta sa slabesti.Eu am slabit cam 5 kg in 2 luni dar mancam tort iar in alta seara mici la 10 noaptea.Incercati sa nu mai mancati paine niciodata(mai ales franzela - nu e buna nici pt intelect), prajeli si dulciuri, sa nu mancati dupa 6 seara, sa mancati numai carne de pui (cea de porc are 30 - 40% grasime iar cea rosie de vita favorizeaza aparitia cancerului), si sa beti 2 - 3l apa plata pe zi.
Cred ca chestia cu transpiratul difera de la persoana la persoana.Eu,de exemplu,nu transpir la aerobic nici pe departe cum transpir la fitness.Eu am inceput cu aerobic si intentia mea a fost la inceput sa le combin,dar dupa prima sedinta de fitness,cand am vazut cat de "muncita" am plecat de acolo,am optat pentru fitness.Eu incep sa transpir dupa primele 15 minute la bicicleta,iar dupa 3 ore sunt leoarca,tricoul de pe mine poate fi stors.la aerobic se duc kilogramele,dar muschii nu se intaresc decat dupa multa vreme.la fitness se duc insa cm si se intaresc muschii frumos.Ideal ar fi combinarea celor doua,daca este posibil sau aerobic cu regim alimentar.La fitness e foarte greu de tinut si regim,dupa o sedinta de fitness esti pur si simplu franta de oboseala,daca esti si nemancata sigur lesini.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.