Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Sabana, m-am mai linistit
...auzi la ea, bezeleeee, mor aici 
Noroc ca la mine in bucatarie sunt numai cutii cu bucati de gresie si alte materiale de constructii, ca cine stie ce ma apuca si pe mine?
Oricum, esti mortala! ![]()
Io tb sa incerc sa dorm putin, ca m-a luat cu rau de la oboseala, sunt ca o carpa uda ![]()
![]()
Cristina +30 si
Luca
cristina_ana spune:
Vai de mine, Sabana, tu chiar crezi ca pisicile simt cind trebuie sa nastem? Ca si a mea nu stiu ce a avut azi, dar nu m-a lasat in pace deloc. Nu vroia sa stea decit intinsa pe burta mea. De cind m-am trezit am avut show cu ea. Eu o dadeam la o parte si ea venea inapoi si se urca pe burta mea. Am luat-o cu frumosul, cu uritul, am mangaiat-o si i-am explicat ca nu se poate sa stea acolo, apoi am tipat la ea, si nimic. Si la wc a venit dupa mine si mi s-a urcat in brate. Si deobicei nu era asa cu mine, numai cu sotul. Pana la urma am lasat-o sa stea pe burta, dar s-a enervat bebele ca probabil era prea grea si a inceput sa o loveasca cu picioarele. Ei, si intr-un final daca a vazut ea ca nu e dorita s-a hotarit sa ma lase in pace si a plecat suparata in sufragerie. Este in mod evident suparata, dar n-am ce-i face!
Ideea e ca sper ca asta nu-i un semn ca nasc!!!!!! Ca nu am bagajul pregatit. Adica e aproape totul cumparat, dar nu e pus in geanta. Chiar in momentul asta ma duc sa-l pregatesc, ca sa stau eu linistita.
Fetelor, eu am intrat in luna a 8-a!!!!!
Cristina, 31+
Cristina_Ioana spune:
Iote ca a aparut si Iulenca acush cu cremele ei de zahar ars si nuca
Fetelor voi ma omorati pe mine
, o sa ma aveti pe constiintza 
Refuz sa mai citesc, ca ati devenit periculoase
ma duc sa fac nani, cine stie ce torturi cu bezea mai visez 
Cristina +30 si
Luca
Sabana spune:
Cristina nu stiu daca e adevarat. Eu asa m-am gandit de la mine putere, nu am citit nicaieri despre asta. Dar si eu m-am socat, cum a dormit ea toata noaptea lipita de burta mea. Nu m-a slabit nici o secunda. Peste zi m-a lasat in pace. Nici eu nu am bagajul de spital in plus ar fi cam devreme sa nasc, maine abia intru in 30 de saptamani. Deci eu zic sa ne venim in fire.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
Ioana somn usor.
Mada sa stapaniti sanatosi carutul. Si eu am scari destul de inguste, numai ca eu nu sunt stresata de ele, mai mult cei din jurul meu. E un pic cam greu sa le urc. E scara din aceea ingusta de casa. Si pana la etajul 2 am ceva de munca. Partea buna e ca am auzit si eu la unii si la altii ca cele care urca scari vor naste usor. Acum nu stiu cat este de adevarat. Sunt pareri si pareri. Hai ca eu vin cu tot felul de teorii care mai de care. 
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Amabella spune:
sanziana, analiza privind anticorpii de grup arata daca mama a dezvoltat anticorpi fata de fat, in cazul in care are grupul de sange diferit de al fatului. e oarecum la fel ca anticorpii de rh. eu am inteles ca se face in trimestrul 3 si se recomanda mamicilor care au grupul de sange diferit de al taticilor, deoarece este posibil ca bb sa aiba grupul de sange al tatalui. mie mi s-a spus si asta chiar o cred, nu am panici de genul asta, ca sunt extrem de rare cazurile cand mama ar face astfel de anticorpi, dar am zis ca e mai bine sa o fac, pentru orice eventualitate. oricum, daca ai astfel de anticorpi, nu e nici o problema, ca se face o injectie ca si la rh-ul negativ al mamei si se rezolva. dar e mai bine sa stii.
cristina_ana, mi s-a facut mila de pisicutza ta! parca o vad lipindu-se de tine. cred ca era supersimpatica.
si felicitari pentru intrarea in luna a 8-a! las' ca venim si noi tare din urma!
sabana, sa stii ca si eu am auzit ca urcatul de scari usureaza nasterea, dar eu nu imi permit asta, ca stau tocmai la etajul 11. bine, e adevarat ca as putea sa urc pe jos pana pe la 4, apoi sa iau liftul, dar marturisesc ca mi-e cam lene. ![]()
luiza
29+ si
mic si iubit
chiara.2005 spune:
Sunteti sigure ca e vorba de faptul ca urcatul scarilor usureaza nasterea? Eu auzisem ca de fapt se recomanda urcatul scarilor in momentul in care vrei sa provoci nasterea....poate nu stiu eu bine...
Cristina_Ioana spune:
M-am intors 
Fimiu'a avut alte planuri, asa ca nu am mai facut nani, avea chef sa il mangaie mami si sa ii vorbeasca, asa ca mi-a trecut de dormit si ne-am alintat putintel..ma topesc toata cand reactioneaza daca mangai burta si ii vorbesc 
Sabana, ma amuz tare cand imi zici Ioana, ca nimeni nu imi zice asa si de multe ori stau sa ma gandesc daca vb cu mine sau cu Ioana81 
Amabella, saru'mana ca ai explicat treaba cu anticorpii de grup, ca mi-a dat si mie dr sa fac analiza asta si nu mai stiam exact cu ce se mananca si pt ce este...
Cristina +30 si
Luca
miti2004 spune:
dragelor,
Amabella, si mie mi se pare ca am burtica mai mica decat a multor fete, dar sper sa il masoare iar pe bebe la urmatoare eco, adica pe 12 mai, sa vad daca e si el in grafic.
Si eu am inceput sa dorm prost noaptea, pana adorm e un chin, ma foiesc pe toate partile si nu-mi gasesc locul.
Am si contractii, adica mi se intareste burta si se umfla cand se intareste, pt cateva secunde, apoi scade iar si tot asa de cateva ori pe zi, mai ales seara cand ma culc. De durut nu doare insa.
va pup,
miti 26+
Cristina_Ioana spune:
Cristinica_Ana si Sabana, cred ca sunt mortale pisicutzele voastre, poate sunt geloase mai, cum sunt copiii aia mici cand mai apare un membru in familie...![]()
Cristinico, felicitari pt luna 8-a!!!
Mai am si io o sapt...doamne cum trece timpul, iti vine sa crezi?
Sabana si Mada, si eu stiam ca nu e ok treaba cu urcatul scarilor, dar daca le aveti acasa si nu aveti incotro macar urcati-le incet-incet si evitati drumurile multe
Cristina +30 si
Luca