Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
emiliapop spune:
vai fetelor ce viteza aveti!!!
hai sa ma vaiet si eu:
- ma doare si pe mine spatele daca stau mai mult in picioare in oras, mai ales ca imi place la cumparaturi si sotul imi face toate poftele, tot ce imi trazneste mie prin cap imi cumpara.
- ma mai arde ?!?
o coasta in stanga sub san, doar nu oi avea si eu vreo coasta rupta ca Bulinuta?
- de dormit dorm foarte bine, mai simt din cand in cand noaptea burtica cum atarna cand ma intorc de pe o parte pe alta.
- bebe ma scoala de dimineata sa pap ca ii e foame si el bine merci dupa ce mananc se culca la loc (doar el) 
- este destul de activ, stiu cand doarme si cand e treaz ![]()
- creste si burtica, sotu' zice ca e mare 
- a...ma lauda mereu sotu' ca fac papa mult mai bun de cand sunt gravida
si se uita mirat la mine ce mult pap
- doctora cica m-a pus la regim ca am luat 15 Kg, asa ca fara orez, paste, cartof, o singura banana pe zi ca ingrasa si fara sare.....
asta cu sarea nu prea ma prinde si mi se umfla gleznele fac asa un fel de colacel in jur seara si de cateva zile si mainile 

- ma mai prinde si ameteala din cand in cand si am observat ca atunci cand stau la calculator asa ca intru mai rar pe net.
- ma doare si capul dar face sotu' masaj si trece....![]()
- si eu ma chinui cu incaltatul, ca nu ma pot apleca prea mult asa ca ma ajuta sotu cand e acasa, cand nu e am tot felul de pozitii de contorsionare caraghioase.....![]()
Mammmmaaaaa ce m-am intins......
Emilia 26+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
chiara.2005 spune:
Mi-a spus medicul de familie ca in saptamana 27 trebuie facut vaccin antitetanus. Voi l-ati facut?....ca nu imi amintesc sa fi citit de asa ceva...
Cristina_Ioana spune:
Emilia esti mortala 
Marge, tocmai ce am facut o noapte alba din motive de bebe agitat care da in coaste si vezica si toate alea...
Cristina +30 si
Luca
Sabana spune:
Ioana s-a intarit demult si e aproape gata rezolvata. Acum lucrez la un platou de bezele, tocmai scos din cuptor.
Si eu ma leg pe lateral. Mie nu imi place sa ma ajute ca ma simt inutila si usor handicapata. Cand nu oi mai putea nu o sa mai pot si gata. Dar pana atunci vreau sa ma descurc singura.
Si la mine e nasol cu somnul. Mi s-au redus orele de somn simtitor. Nu mai pot dormi 8-10 ore pe noapte. De ex azi noapte m-am culcat la 2.30 si la 9.30 eram in picioare. Sunt cam chiauna: dar daca ma pun in pat tot nu pot dormi. In schimb imi simt inima la propriu cum bate cat pentru doi cand am stari de oboseala. E cam nasol. Si burta ma mai doare cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat. Si eu stau cu o perna sub burta. Azi noapte mata mea a dormit toata noaptea lipita de bebelina. Ma gandeam ca cine stie ce mai simte si o fi vremea sa nasc.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Amabella spune:
chiara, am auzit si eu ceva de vaccinul asta, dar am auzit ca in saptamana 32. o sa il intreb pe medic.
apropo de analize, eu mi le-am refacut saptamana trecuta pe toate, asa cum va spuneam: hemoleucograma si secretie. plus mult doritul tusheu vaginal. am zis ca mai fac si eu analiza aia de anticorpi de grup, dar mi-e tare lene sa ma duc sa imi ia sange. cred ca o sa intreb maine, la euroclinic, cand ma duc sa imi iau rezultatele la analize, cat costa si poate o fac acolo.
luiza
29+ si
mic si iubit
Amabella spune:
eu nici in legatura cu somnul nu am probleme speciale, dorm ca si inainte de a fi insarcinata. adica nu mi-e nici foarte tare somn, nici insomnii nu am mai mult decat aveam inainte. adica se mai intampla sa nu pot sa dorm, dar nu mai mult ca inainte de bb. in rest, dorm ca de obicei, 7-8 ore pe noapte, cu bonus in weekend. e adevarat ca am inceput sa cam simt cand ma intorc de pe o parte pe alta si mi-am dat seama ca nu mai dorm pe spate (nu mi-am propus asta, cred ca o fac instinctiv, ca sa nu ma sufoc), ca mereu cand ma trezesc sunt pe o parte.
luiza
29+ si
mic si iubit
Sabana spune:
apropo de coaste. pe mine nu ma dor, dar in schimb e jale cu oasele bazinului. impinge bebelina ceva de speriat.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
iulenca spune:
Hello fetele.
Multumesc din suflet de urari. Eu m-am intors aseara de la munte si de dimineata tot muncesc nu am avut timp liber deloc pana acum.
A fost foarte frumos si relaxant mi-au pregatit prietenii mei o surpriza, au aparut cand nu ma asteptam cu un tort frumooooosss - care cred ca a fost greu de adus pana in creierul muntilor. Am primit cadoutze frumoase si m-am distrat super bine. Au fost cu noi la munte si bebicele nasei mele si surorii ei care au cam 8-9 luni si sunt cele mai dulci fetitze pe care le stiu eu. M-am jucat cu ele tot timpul desi au o energie si sunt super obositoare. Seara picam lata de oboseala mai ales ca m-am si plimbat un pic incet asa pe jos pana la o cascada. Mie plimbarea mi s-a parut super usoara dar dimineatza am avut o febra mama-mama. Oricum mi-a prins tare bine weekendul asta.
Amabella linisteste-te fata ca nu conteaza marimea burtii ci a bebelui. Mie burta imi creste in etape. Are cate o luna de stationare si apoi explodeaza. Bebica mea oricum sta ghemuita ca o mingiuta undeva sub buric aproape culcata cu caputzul un pic ridicat. Restul burtii - cea de deasupra buricului cred ca e stomacul meu care a urcat in sus pentru ca altfel nu imi explic. Oricum miscarile lui bebe le simt doar jos sub buric. Voi ziceti ca va da la coaste hehe, pai la mine mai are de mancat pana sa ajunga la coaste. Eu daca stau pe spate dimineata si ma chinui un pic chiat imi si simt coastele pe sub piele :)). Cool nu??
De durut nu ma doare nimic sunt o fericita. Cand alerg tre sa imi tin burta ca mi se pare ca se balangane in toate partile. ( Acu sa nu va inchipuiti ca alerg la maraton)Cu kg nu stiu cum mai stau - cred ca am vreo 10 + dar sunt inca in stationare si sper sa raman asa macar 2 sapt. De incaltzat, descaltzat, imbaiat si pedichiura inca ma pot ocupa singurica slava domnului.
Apropos de dulce aseara am facut crema de zahar ars yami pt ca aveam foarte multe oua si apoi zahar ars cu nuca - o nebunie. De-abia astept sa ajung akasika.
Angelli fata am zis ca mor de ras cand am citit povestea nasterii tipei din Elvetia. L-am pus pe sotz sa citeasca si i se facu rau. I-am zis ca aia a fost o nastere super civilizata si ca daca ar fi citit el alte nasteri s-ar fi ingrozit. fricosi mai sunt barbatii astia.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
sanziana spune:
Amabella la ce se refera analiza aceea de anticorpi de grup si trebuie sa o faca toate gravidutele?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png