Mamici de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Multumesc fetelor...
Si eu sunt PRO scaun auto...nici nu ma gandesc sa nu cumparam scoica pt bebe...iar pentru Mara am in permanenta scaunul in masina, dar deja ne gandim sa-i cumparam un inaltator, adaptat varstei si sa o prindem cu centura...eu recunosc ca la inceputul sarcinii cand am avut sangerari si nu aveam voie sa fac efort n-am mai pus-o pe mara in scaun fiindca nu o puteam ridica in brate, dar chiar si asa, locul ei era pe bancheta din spate, cu centura pusa...

Eliza 24+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Kehleyr, vin pe 19 mai, am luat deja bilete (pentru mine si Cristi, sotul meu nu poate veni inca), trebuie sa ma urnesc sa-mi fac bagajele.
Este si aici obligatoriu scaunelul pentru masina, din mai este obligatoriu pana la 11 ani, asa ca deja ma uit dupa un scaunel pentru Cristi pentru varste mai maricele, de la 3-4 ani incolo si trebuie sa iau si pentru bb unul ca nu am dintr-asta pentru nou-nascut (pe al lui Cristi l-am dat). Sa vad cum o sa stau eu intre doua scaunele in spate ca nu stiu de ce nu-mi prea vine sa ma mut pe scaunul din fata.

Claudia (24+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, Pumpkin, Eliza si Adela, cred ca nu m-am facut inteleasa, si eu sunt pro scaun de masina, normal ca e safe asa, eu ziceam ca nu mai luam landou (cosuletul ala) care e si greu de tinut in mana si incomod, daca e si bebe mai maricel chiar iti rupe mainile. Scaunul nostru de masina l-am luat 3luni+ pt ca se pune pe carut si e foarte misto si comod si ziceam ca eu personal nu o sa am nevoie in prima faza de altul. Scoica nu stiu care e, poate ma lamuriti voi. Nu aruncati cu rosii ca nu sunt inconstienta
Leti, sarumanusitzele de ticker. Pup mare la fata
Nicole, eu mi-am facut toate analizele la CMU Nerva Traian si am avut trimitere de la medicul ginec.

Cristina +30 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;2;28/st/20060708/dt/7/k/09b5/preg.png.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Kehleyr si Medeea super explicatiile
Cristina-Ioanaeu ziceam de landou este un carut sau partea care se ataseaza la carut pentru ca bebele sa stea perfect intins in primele 6 luni, pt ca la carutul meu era avertisment clar ca nu e bun, asa ca am sunat in Ungaria si merg sa-l schimb sau iau altceva.Eu credeam ca bebeii ii faci si gata dar de atitea zile imi sparg capul ce trebuie sa iau pe net prin cataloage adevarul e ca nici nu am alta ocupatie.Daca vreti fetele intrati la www.bebeconfort.com e un ghid acolo super misto cu carucioare in functie de virsta si calatorii.
Assa, eu ii sperii pe indragostiti prin parcul botanic, da-mi in PM cind vrei sa vii.
Acicelbine ai revenit, pune-ti sotul la ingrasat si ia-ti revansa sa te rasfete la maxim ca parca ai uitat ca esti gravi la cite probleme ai avut.Acuma sa te gidile pe pantofi daca tu ai cgef, numai asa de toane.
Ma duc sa mai citesc pe la mamici de mai iunie ca asa imi plac cum vin bebeii acolo, ca pe banda.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Am vb cu Mishi, este inca in spital, sub perfuzii cu Gynipral, va sta si maine probabil, mai are contractii dar mai putine.

Leti, io am 29w+4d, acolo la ticker scrie 30w+4d ....ma modifici pls pls? Vezi ce inseamna sa intinzi un deget? Ti se ia toata mana

Cristina +30 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;2;28/st/20060708/dt/7/k/09b5/preg.png.

Mergi la inceput

Leti, iote ca am reusit singurica sa modific tickeru'

Cristina +30 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060715/dt/8/k/3d7d/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Dupa mult timp in care am citit mesajele, chiar daca nu am scris nimic, va pun si eu o intrebare.

Mie mi se intareste destul de des burtica, fara sa ma doara, de mai multe ori intr-o ora. Isi revine daca imi schimb putin pozitia sau chiar de la sine. Aveti idee ce inseamna asta?

Merci

Eugenia

Mergi la inceput
Mergi la inceput