Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
adelapop spune:
lili noi am ales un patut de la graco de voiaj din panza. il poti vedea la linkul de mai jos dar trebuie sa pui tu inaintea linkuluio www.
clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010008&brid=2
se pare ca cel de lemn este mai periculos, cand se ridicq in picioare cad si se lovesc la gurita, cap etc. stiu sigur dfe la mamici care deja au copii si patuturi de lemn si au cumparat si al doilea patut din aceasta cauza.
si totusi pusesera aparatori (exista pentru marginile laterale)
28 fix
quote:
Originally posted by lili
Buna fetele,
Noi suntem bine , cu toate consultatiile saptamanale, injectiile cu Clexane si cerclajul dublu...Ieri am fost la dr. Tutunaru si bebelina e bine are cu o saptamana mai mult la eco deci 26 saptamani si 900 grame.E cu capul in jos ( dr. spune ca e bine).
Bebelina are program de inot de la 4-6 dimineata.. si desigur, dupa multe drumuri la baie.. cui ii mai arde de somn...Haideti sa facem si noi o listuta cu mamici , bebici si dimensiuni...
Bebelina noastra avea la 16 saptamani 175 grame, la 20 saptamani 385 grame, la 23 saptamani 644 grame.
Voi ce patut luati : de lemn sau din acela din panza?
madacristina spune:
Buna dimineata (sau ziua) si pup toate
si toti 
Am reusit si eu sa va mai scriu ceva....de fiecare data cand ma asez la calc sa va scriu nu apuc decat sa citesc pt ca imediat ma iau palpitatiile si ma sufoc si stari de lesin si tb sa ma asez in pat...maine ma duc la control si sa vad ce zice doc....ca de la gynipral sigur nu e,aveam asa si inainte sa-l iau si acum de cand s-au accentuat am incercat sa nu mai iau,sau mai iau cand ma simt rau doar seara,nu in timpul zilei pt ca sunt singura acasa si dc mi se face rau nu are cine sa ma ajute...
Imi pare rau sa aud de mishi....sper sa fie bine....
Eu ce sa va zic...am nervii intinsi la max insa bebe ma tine pe linia de plutire...e un dulce...ma loveste tot timpul...am inceput si eu noaptea sa nu mai pot dormi bine...in nici o pozitie nu ma odihnesc cum tb pt ca-l apas pe bebe....nici pe partea dreapta,nici pe stanga,pe spate la fel....dc stau mai ridicata ma doare coloana rau pt ca eu am pb cu coloana...asa ca toata noaptea fac rotatii....asta e...eu una voi suporta orice pt puiul meu mic,sa stiu ca e el bine....sunt topita dupa el...numai pt el mai traiesc,as face orice pt el...
Sa va spun ce am visat azi noapte:aveam 4 bebelusi...nascusem 4 bebelusi 2 baieti si 2 fete....insa in vis imi aparea ca-l infofoleam doar pe unul...asta pana sa ma trezesc...care era baietel...si semana cu cel din eco...si sa ma vedeti cu 4 in brate...cum ii tineam eu bine,ziceam ca-s ai mei si ca nu mi v-a lua nimeni si cand sa visez mai bine a sunat ceasul sotului sa plece la servici si m-am trezit...dar cu un sentiment placut....
In rest ce sa va mai zic....nu mai pot pleca singura nicaieri...mi se face rau...stari de sufocare si ameteala si senzatie de lesin,inima bate f tare....asta e...sper doar sa-si faca sotul meu timp sa mergem sa cumparam macar ce-mi tb la spital...nu am nimic si stau cu gandul ca dc ma ia brusc si nu sunt pregatita...
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si mai ne auzim....eu voi incerca sa rezist mai mult la calc ca sa va mai scriu.
Bebelusul meu la 12 saptamani
Mada 31w3d - 
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Bebe trebuie sa aiba obligatoriu ori patut, ori landou (in primele 3 luni) pentru dormit. Pentru plimbari lungi, trebuie ori carut care se lasa de tot pe spate, ori carut cu landou (landoul singur e mai greu de dus in mana - exista unul ushurel de la Farlin). Pentru plimbari scurte (maxim o ora si jumatate), se poate folosi port-bebe-ul (cel de la Chicco poate fi folosit inca de la nastere), ori cosuletul de masina. Pentru plimbarile cu masina, se folosesc cosuletul de masina sau landoul. Pentru plimbari scurte cu masina, bebe poate fi tinut in brate, pe bancheta din spate, de catre o persoana apropiata. Sper ca nu v-am zapacit de tot.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
Am patutz, port-bebe, carutz care se lasa pana jos si scaun de masina (pt dupa 3 luni). Si eu stiu ca pt plimbari scurte poate fi tinut in brate de cineva in spate, eu ziceam ca nu luam landou pt ca nu vom pleca prea mult cu masina la inceput, am parcul langa noi, asa ca nu cred ca renteaza...dar vorbeam strict pt mine
pt ca stiu mamici care i-au luat si landou si nu l-au putut cara mult in el pt ca devenise greu si se si misca pe toate partile...cate bordeie atatea obiceie, deci
Cristina +30 si
Luca
adelapop spune:
cristina_ioana port bebe eset cumva hamul acela???
daca nu pune si tu o poza te rog ca sa ma lamuresc si eu
28 fix
MissJJ spune:
Buna fetele!
Assa ms de intrebare ma simt mai bine am mai fost ametita vreo 2 zile dar in rest sunt ok. Si eu am mai avut palpitatii din cand in cand dar atunci nu se mai termina. 
Eliza bine ai revenit! 
Sabana exact asa sunt si eu pofticioasa si trebuie sa pap ca altfel ma ia cu ameteala si lesin. De dulciuri nu ma pot lasa si pace, oricat incerc sa pap cat mai putine tot trebuie sa rontai. Si legat de kg eu am 1,66 m si am acum in jur de 70-73 depinde cand ma cantaresc oricum e peste 70. Deci am pus cam 13 kg pana acum. E cam multisor cred eu pt ca deja se vad colaceii pe laterala dar ce pot face sa ma infometez? Nu pot sta fara sa pap asa ca ma voi chinui dupa sa dau jos, bebe sa fie ok si sanatos. Am incercat sa pap mai sanatos si fara grasimi si etc dar parca nu ma satur efectiv, tot foame imi e dupa.
Kehleyr are dreptate cand zice despre scaunul auto pt baby. Aici nici nu te lasa sa iesi din spital cu baby daca nu ai scaunul pus in masina. Si mai nou din mai anul asta este obligatoriu sa aiba copilul scaun auto pana la varsta de 11 ani. Si din experienta personala pot spune ca sigur e un lucru bun, eu cand aveam 7 ani mergeam la mare cu parintii mei si adormisem pe bancheta din spate la dacia noastra si un nebun a iesit cu o carutza din padure din senin, tata a pus frana si eu am zburat spre scaunele din fatza si m-am lovit la coloana in partea de sus de la gat in rotitzele alea de la scaune. Si de atunci am probleme cu spatele tot timpul si am fost si la medic dar nu au ce sa imi faca pt asta. Asa ca noi cand ne luam masina o sa luam si scaun pt copil pana cand va fi destul de mare. Mai bine previi...
Vroiam sa va intreb ce se intampla cand se intareste burtica? E de rau? De durut nu ma doare adik nu cred ca am contractiile alea care ziceti voi, dar uneori cand stau mai mult prin bucatarie si ma invart pe acolo facand papa sau dupa ce mai urc scarile mi se mai intareste burtica. E periculos?
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Amabella spune:
letitzia si alte fete care au facut masuratori de bb de curand, am constatat cu surprindere ca toti bebeii au capu' mare! n-am vazut asa ceva! si al meu avea vineri capul mai mare cu vreo 3 saptamani, fina mea zicea la fel si am o prietena care a nascut in februarie, iar in luna a 9-a era superstresata ca la eco dadea ca bb are capul mare si ii era frica sa nu aiba vreo problema. da' de unde: bebitza ei e perfect normala si proportionata.
medeea76, eu chiar am grupa 0 si sotul a2, asa ca trebuie sa imi fac aceasta analiza. dar doctorul a pus-o si pe fina mea sa o faca, desi ea are a si sotul ei b sau invers.
assa, nu am apucat sa vad prea mult din timisoara, ca am fost cu sotul pe unde avea treaba, adica prin arad, si ne-am intors in timisoara pe la 6, cand s-a pus pe ploaie. asa ca ne-am plimbat si noi putin exact prin centru (care mi-a placut foarte mult), apoi am luat-o spre gara, ca aveam tren la 10. da' mi-a promis sotu' ca o sa se revanseze si ma mai aduce, desi nu stiu cand se va intampla minunea, ca mai e putin si...depunem icrele.
adelapop, da' vad ca te tii tare de tot cu kg. bravo tie! in legatura cu hainele roccoco, incep sa cred ca ele sunt de vina, nu noi. am si eu niste pantaloni de la ei, 2 perechi, dar cred ca o sa ii arunc, ca nici la saraci nu pot sa ii dau, ca sunt de gravi. chiar ca sunt deprimanti!
apropo de vise, am visat azi-noapte ca bb se agita atat de rau in burtik, incat incepusera sa i se vada manutele si piciorusele in forma lor, cu degetele cu tot, asa de tare le infigea in burtikul meu. si mi se schimonosise tare de tot burta, ca el se zbatea pur si simplu si se vedea in toata splendoarea lui, ca si cum burta mea ar fi fost de panza.
luiza
29+ si
mic si iubit
pumpkin spune:
Referitor la sigurantza bebeilor in masina eu sunt de acord cu Kehleyr ca cel mai bine este ca bebe sa stea in scaunul de masina si nu in bratze. Eu sunt un sofer foarte bun
, nu ma laud singura dar ma lauda toata lumea
, am carnet de 14 ani si conduc aproape zilnic. Nu mi-e frica sa nu fac eu vre-o prostie dar mi-e frica de ceilalti pentru ca poti sa o patesti nevinovat fiind...De-abia acum, de 2-3 saptamani am renuntat la centura (si numai in oras, in afara o suport)pentru ca ma strange tare de burtica ! Eu innebunesc cand vad copii tinuti in bratze, mai ales pe locul din dreapta si consider ca politia ar trebui sa-i opreasca si sa le faca morala parintilor sau chiar sa le dea amenzi !
Miky
31+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
geliza spune:
Multumesc fetelor...
Si eu sunt PRO scaun auto...nici nu ma gandesc sa nu cumparam scoica pt bebe...iar pentru Mara am in permanenta scaunul in masina, dar deja ne gandim sa-i cumparam un inaltator, adaptat varstei si sa o prindem cu centura...eu recunosc ca la inceputul sarcinii cand am avut sangerari si nu aveam voie sa fac efort n-am mai pus-o pe mara in scaun fiindca nu o puteam ridica in brate, dar chiar si asa, locul ei era pe bancheta din spate, cu centura pusa...
Eliza
24+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
letitzia spune:
Cristina_Ioana am incercat sa iti fac eu tickerul pentru tine. Tu incearca sa il copiezi si sa ii dai Paste in semnatura ta :
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;2;28/st/20060708/dt/7/k/09b5/preg.png.
Daca nu merge asa, uite ce trebuie sa faci: intri in tickerfactory.com cu www in fata si acolo alegi "Pregnancy" apoi selectezi cum vrei sa arate "ticker ruler" -ul tau, dupa care selectezi cum vrei sa arate "ticker slider"-ul tau, mergi mai departe si configurezi "pregnancy ticker" (ii dai DPN-ul tau) si ajustezi timpul in conformitate cu ora Romaniei. La sfarsit iti mai ramane sa copiezi adresa si sa ii dai Paste in semnatura ta. Sper ca m-am facut inteleasa.

31+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
nicole25 spune:
buna fetelor
mishi sper ca esti bine si vei sta putin in spital si te vei intoarce acasa cat mai curand.
cristina ioana unde ai facut analiza si ce doctor ti-a dat trimitere?Medicul de fam sau ginecologul?Eu am grupa o iar sotul meu ab4.
Referitor la vise eu am visat azi noapte ca am facut hemoragie si m0am trezit plangand de s-a speriat si sotul meu ca nu stia ce am.
Eu ieri seara am avut contractii putin dureroase dar destul de multe si nu au cedat decat dupa ce am luat 3 pastile de nospa.Maine merg la doctorul si sper sa fie totul ok ca in ultima vreme am tot felul de ganduri negre.
A.cicel sanatate sotului tau.
Bulinuta noastra se pare ca s-a facut cuminte si sta acasa.Nu a mai vorbit nimeni cu ea sa stie ce face?
30+
nicholas