Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Diplodocus nu am incercat pt ca la noi in casa tot timpul a fost foarte cald si nu m-am gandit ca ii este frig pana acum cand 3 zile mi-a tot marait noaptea si nu stiam ce are, dar e de luat in considerare si un saculet
Am facut si noi album de 7 luni ca era si timpul.Admirati-ne aici

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

asta e link-ul corect

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am revenit Desenele animate sa traiasca !
Si acum noutati despre noi: am stat acasa de Pasti ,am petrecut in familie si asa am respectat programul de nani , papa si plimbare al copiilor .

Tudor a avut o saptamina in care mi-a facut mari probleme cu mincarea , in sensul ca nu accepta ce ii dadeam cu lingurita, asa ca a fost hranit cu seringa si nu din orice pozitie , ci in brate la mine , iar eu in picioare .Si are 9 kg , va dati seama ce inseamna sa il tii intr-o mina , cu cealalta sa il hranesti si sa ii dai cu seringa cam 150 ml de piure de legume sau fructe .Acum si-a mai revenit , spre norocul si fericirea mea ,ca nu mai puteam de durere de spate .

Alte performante :se ridica singur in picioare ,daca are de ce sa se tina .Patutul nu mai este acum un loc sigur pt el .In schimb nu il tenteaza mersul in 4 labe , nici "vorbitul" , singurul sunet pe care il scoate este "aki" , nu "ma", nu"ta" "da" sau "ba" .Si Mihnea la 7 luni spunea intr-una ba-ba si ta-ta , iar cind plingea scotea un maaaa.

Era cit pe ce sa mai traga o trinta de pe pat .L-am lasat dormind si am venit din intimplare in dormitor sa caut un lucru si l-am gasit atirnind cu capul la marginea patului si deja incepea sa se balangane .Ce bine ca am ajuns la timp linga el .

Mi-a venit si mie CM

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Stop-joc, schimb capitolul si revin.

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Revin, ca a adormit Luca
DIANA30-am vazut si eu ca ne-am inmatriculat la fel copiiiDiferenta e ca noi o sa-l strigam mai mult Luca, si voi mai mult Mihnea, cred, nu?( Desi mie imi place la nebunie sa-i spun Luca-Mihnea...)Tu i-ai pus Luca pt ca s-a nascut pe 18, sau iti placea dinainte?

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Am intrat sa va spun buna dimineata in pauza dintre 2 clatite! Fac la ele de la 7,30 si mi s-a luat
mai am vreoi 2-3 de facut.

Astept capitolul nou, ca eu nu stiu sa il schimb.
sarbatoritilor.
GABIARAMA, NE-AM IMPACAT, DAR PREVAD O NOUA CEARTA IN CURAND!
TONNIA- mama lui de dinte! Eu zic sa-l scoti cand o iesi!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Un noi capitol ne asteapta aici

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput