Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor mersulici pt pupicei de la Ana si ii intorcem si noi pupicei ,sper ca Ana nu o ia pe urmele lui Antoine cu febra ,noi ii facem multi pupcieci si tinene la curent
Inna bine ai revenit
Carmi cunoastem si noi lume multa la fel a facut si Antoine cind mi_a venit familia de craciun si botez ,plimbat din brate in brate ,bagat tot timpul in seama si a rasmas cu asta acuma mai face fite citeodata
Roxi
Ioana felicitari Mirunei
Cristina felictari pt dintisori Ancutei
Diana
Alinam poate intr- zi il gasesti in frigo
Locca Matei

fetelor noi azi ne-am luat termometru din acela smecher care ti_o ia intr-o secunda temeratura din ureche ,ca tare mult am suferit trei zile cu luatul temperaturi nu statea o clipa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Inaa, bine-ai revenit!!! Hai ca te-ai mai racorit un pic, nu? Cred ca drumul e cam nasol pentru buburuza Noa, e foarte lung si obositor; dar poate o sa doarma in masina, poate plecati noaptea si o pacaliti! Eu am fost cu autocarul in Spania, direct din Romania si e crunt drumul dar ce-i drept nu ne-am oprit nici o noapte!!! vreo 3000 de kilometri dintr-o bucata! Hehe, tinereti!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI DE IERI DEJA, NUKA IRINUKA SI TUDOR!!! Sa cresteti mari si frumosi!
Ioana, Mirunica! A mea inca nu, noi perfectionam statul in fundulet!
Jadi, bine-ai revenit!!! Ne canti si noua o manea? Ca-ti indesam buzunarele cu euroi!
In conditiile astea, va cant si eu!
Diana, !
Carmi, gata calcatul?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Noapte buna fetelor ma duc si eu la dodo ca tare nu am mai dormit de vre-o 3nopti

Tonniape unde esti ca ai nu ai aparut si nici Antocolegele mele de nopti nedormite eu va doresc o noapte cu putine treziri si mie la fel

poze

Mergi la inceput

Ruxandra, deci asa, Matei stie sa faca cozonaci!!!
Nanadana, pentru Antoine fara febra!
Roxi, mercic! cu transcrisul; fii antena, e mai simplu sa deschizi deodata 2 pagini, pe una citesti si pe alta raspunzi instant! eu asa fac ca de altfel nu tin minte nimic! Si eu vreau sa renunt la apa plata de la supa, sa raman cu apa plata doar pentru lapte! Hai ca mi-ai dat curaj!
Apropos de apa plata in supa, sotul meu e dispe de cata apa cara, ma bodogane non-stop ca nu-s normala cu apa asta, ca ce fac cu ea, pun la flori? Si eu i-am zis ca voi toate puneti apa plata, ce, vrea sa-mbolnaveasca copilul?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nanadana, somn usor!!!
Si eu

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

miflore, merci de info cu borcanesele, Hipp n-am vazut niciodata pe aici, Nestle ma gandeam io ca trebuie sa fie ca astia sunt peste tot. Bledina cred ca e danone, nu sunt sigura, oricum nu scrie nicaieri asta, e marca separata.
Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim cand venim si noi in Ro, la sfarsitul lui mai.
nanadana, "mon premier danone" i-am luat si io, la inceput s-a strambat intradevar acuma vad ca-l hapaie cu placere. Am observat ca ii plac foarte mult borcanasele cu compot de mere si gutui, intradevar sunt excelente, am gustat si io.

Ma bucur ca se facu club de bebei grasi si mancaciosi, ia s-o inscriu si io repede pe piticanie ca si noi suntem bebeloi cu greutate. La nastere a avut 4.600kg, la 6 luni are 9.600 kg. A fost alaptata pana pe la 5 luni, mai e si acum, dimineata si seara, in rest alimente solide si lapte praf. Ea bea mult lapte, ii plac si legumele si compotul dar laptele ramane de baza. Nu am reusit sa-l scot de tot de la nici una din mese, nu vrea si pace, tremura de nerabdare cand vede orice sticla, chiar aia de apa sau suc. vad ca nici la noi doctorul nu s-a ingrijorat prea tare deocamdata, vom vedea mai incolo cand incepe sa misune daca isi pastreaza bureteii

gata, noapte buna la mamici si bebici

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

mai fetelor, am niste nopti de nu mai pot functiona! Dintele ala se vede clar dar inca nu a spart gingia. In plus, are scaune mai multe si moi, fara a fi diaree dupa parerea mea. Credeti ca are legatura cu dintii?

Diplo, bine ai venit! Sa-ti traiasca voinicelul!

Nu stiu ce o sa ma fac, sunt obosita ca in primele saptamani...
mai intru eu, ma duc sa-mi fac 10 cafele mari!

Karmenutzooo, te-ai lenevit de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Neata,
Tonnia imi pare rau pt tine ,pana ieri asa eram si eu.L-am certat pe Iaris si noaptea trecuta nu s-a trezit decat pt o gurita de ceai pe la 3:30.Am ajuns la concluzia ca arunca patura de pe el si ii era frig, asa ca l-am imbracat mai bine si l-am acoperit astfel incat sa nu poata sa mai arunce tot de pe el, i-am desfundat nasul si seara, eu o faceam doar dimineata, i-am dat sa pape mai tarziu si vad ca a dat roade.Cred ca meritul este al dragutei de Miflore, ca de fiecare data cand ne transmite sa dormim, Iaris o asculta

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep !Sau mai bine spus am citit pe fuga si nu am retinut mare lucru !

Felicitari Ancutzei (Cge) si Petrei pt dintzi .Tudor ramine in cursa pt cel mai sexi bb

Hildi

Roxi bafta la impacarea cu sotul

revin...acum vrea Mihnea sa tasteze

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

neata buna, prezenta la apel si eu
A dormit si eu in muuulte reprize...
acum i-am dat para cu suc de morcov...si am pus Pampers curat
Merg sa-l culc, si mai revin...Apropo, Luca-Mihnea adoarme doar in brate la mine...Voi ati trecut de faza asta, sau pot sa stau linistita, ca pina alaptez cu preponderenta, nici nu o sa doarma altfel???
MARINELA79-ai incercat sa-i pui lui Iaris un sac de dormit( asa nu se mai poate dezveli...)
MIFLORE-are Luca o caciulita ca un dinozaur, si pe ea scrie numele acestuia...Diplodocus
O zi buna tuturor, nu mai pot scrie ca sunt cu buburuza in brate...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput