Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Referitor la soti..si eu ma cert cu el..si eu il refuz sistematic cand sunt prea obosita sau pur si simplu nu am chef.

Codruta sa stii ca asa e...chiar daca fac si lucruri bune noi le retinem mai mult pe alea proaste si tot nemultumite suntem .
Spune-mi si mie daca ti-a zis pediatra ce cantitate de paine le putem pune in supa de la 9 luni.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cred c-a mers!
COdruta, apa plata la mine se foloseste repede, adica in 2 zile, si vorbesc aici de bidoane de 5 litri, alea de 1,5litri se duc in juma de zi!
Asta pentru ca ii fac supa cu apa plata, mai e cineva care face la fel?
Iar cerealele maxim o luna, cat scrie pe cutie!
Anto, ce noapte ai avut! Cred ca te-ai speriat!
Ioana, cum fuse la cafenea?
Maddy, felicitari pentru achizitie, s-o folosesti cu spor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am reusit sa culc copilul si pot sa zac si eu pe net un pic.

De cand a inceput sa patruleze peste tot nu mai pot eu sa stau cu laptoapa in brate ca trage de toate firele si am primit interdictie de la sot, asa ca nu mai pot intra decat cand doarme el sau cand il abandonez in tarc (ceea ce il infurie maxim).

Intrebare: cum ii spalati pe manute dupa ce merg de-a busilea prin casa sau dupa ce mananca, zau ca la chiuveta nu reusesc. Am nevoie de idei.

Al meu nu mananca mai mult de 200 ml de piure nici sa-l pici cu ceara, iar aia 200 sunt in zilele bune. Azi nu a vrut mai mult de 100. De fapt de vreo 2 zile imi face sant pe creier, sunt absolut terorizata de momentul cu mancarea, tipa si se stramba in toate felurile dupa vreo 4 lingurite de mancare, intoarce capul fie in stanga extrema fie in dreapta si mai extrema, baga mainile in castron si framanta cozonaci acolo (daca nu-l las urla si mai tare). E fericit numai cand ii dau sa bea apa.

Simona, cum a fost la botezul filozofului?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!
Miflore, eu nu fac cu apa plata, vechea poveste....cand fierbe, mineralele, etc.
Ina, la fel a facut si Petra cand am venit inapoi acasa din Vatra Dornei azi iarna. Din cauza asta n-am mai plecat de acasa o perioada, ca sa se reobisnuiasca cu locul. Bine ai venit!!! Ne vedem in august! Asteptam pozele (oare le-ai pus, ca n-am verificat).
Marlena, mi-a zis asa cateva firimituri, din miez, cate putin si apoi cresc progresiv cantitatea.
Diana_n, felicitari pentru apartament!
Ioana felicitari pentru mers...
Gata, atata, trebuie sa eliberez calculatorul!!

M-am dus la petra sa vad ce face (cca dormea), era in fund si isi cauta suzeta. Am culcat-o la loc.....Tare neastamparata e, nici cand doarme nu sta linistita

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Carmi, am aparut!
Codruta, nici sotul meu nu se inghesuie la plimbari cu caruciorul; cand vine de la servici, el e obosit, eu nu, c-am stat acasa!
Hai, lasa, ca trec toate si se face Petra mare!
Vero, acum am citit, ma bucur ca v-ati impacat si sotul e asa de atent acum!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, multumiri pt sfaturi
Ii modific meniul de miine la bietul copil, sper sa am succes..
Ma bucur nespus ca am gasit aici bb-ici cu greutatea lui Luca, ma simt mai confortabil si mai putin stresata.
Azi a fost cam miriit, credeam eu ca de la constipatie, dar se poate sa-i mai iasa si ceva dintisori( are deja incisivii inferiori..)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Diplodocus pe langa baiatul meu si Milan al lui BiuMil, mai e si Andrew al Oana0204, dar ea n-am mai scris de ceva timp. Asa ca sunt cel putin 4 voinici pe forum.
Am o prietena cu baiat de 10 luni mic si slabut, cand ne intalnim nici una nu zice nimic de baiatul celeilalte, ca stim amandoua cum e sa se mire lumea, ba ca-i mare, ba ca-i mic.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor hai sa va spun una tare: eu de obicei atunci cand recuperez cu cititul scriu pe o foaie numele fiecareia si in dreptul acestuia dau raspunsul, daca e cazul; apoi dupa foaie transcriu si postez subiectul! am o memorie de kk Cu toate ca ma uit la pozele voastre ft des si anumite ID-uri le asociez cu fotografiile.
Dar in seara asta nu gasesc nici un pix in casa, asa ca raspund si eu fetelor si intrebarilor pe care am reusit sa le retin!
Fetelor si pe faza asta ma autoproclam "uituca" si "cazuta in freza" a grupului!
Asadar:
CODRUTA si mie imi place sa ies cu sotul la plimbare cu caruciorul; insa sotul meu bate toate recordurile in ceea ce priveste afirmatia "barbatii sunt niste copii mai mari". Are niste faze in el de te lasa masca. Spre exemplu azi am avut o discutie referitor la cat si cum ne-au ajutat parintii; el afirma ca nu e multumit, ca ar trebui sa ne ajute mai mult! Eu ii raspund:"ne ajuta si ei cat pot! Ne-au ajutat destul! Sa vedem ce o sa ii dai tu lui Darius! Cred ca si ciocolata o sa io iei de la gura!" El incepe sa rada dupa care spune:"II dau tot dar ciocolata si dulciurile le impartim"
asa a fost invatat. super super cocolosit... si eu trag acum...
Diana americanca faina faza cu dulapul!
NANADANA ma bucur ca e bine smecherasul tau.

miflore si eu ii faceam tot cu apa plata pana m-am gandit ca e bine sa nu il mai cocolosesc atat; ca poate din prea mult cocolosit este asa sensibil acum; de vreo 2 saptamani ii fac doar laptele cu apa plata, supa cu apa apa. Nu stiu daca e bine...dar nu vreau. pe cat pot, sa il mai cocolosesc. Iti multumesc si pentru urarile de bine. Sanatate si Anei; sper sa nu aiba nimic, sa nu fii racit! Dar totusi 37,8 nu prea e temperatura... Eu ii dau antitermic de la 38 in sus rectal.Sanatate multa!
innaa am si eu o gramada de rude in Castellon. Si multe cunostinte. Poate vin si eu in vacanta pe la voi pe acolo si ne intalnim... Eu as avea emotii sa vin pe drum atatea zile cu masina si cu bebe...ca totusi e drumul lung. Si din Padova pana in Ro faci mai mult de o zi. Si daca mai trebuie sa ajungi in Ro in judetele estice sau sudice...atunci programeaza-ti 12 ore de mers numai in RO...ca la drumurile si gropile de la noi...cred ca faci mai mult in Ro decat din Spania si pana la granita romaneasca!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hai sa va mai fac capul mare cu fimiu, puiul ciorii deh. Azi pt. prima data a ras in hohote de unul singur, fara stimuli din partea mea. Adica statea in fundulet si dadea de parchet cu o carcasa de cd si izbucnea in hohote de ras cand se lovea chestia de pamant. Gata, nu mai trebuie sa prestez, copilul se poate distra singur

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Locca si al meu face la fel. Rade in hohote atunci cand loveste ceva, cand se loveste cu capul de ceva, cand linge mobila(nu il las, doamne fereste, dar uneori nu sunt pe faza!), sau pur si simplu are toane can sta pe spate si da din picioare de zici ca ii zboara din bazin si rade de lesina...

Problema mea e alta: nu sta prea mult pe burta. Adica se rostogoleste dintr-o parte in alta tot timpul, dar tot pe spate aterizeaza! de stat in fundulet nesprijinit nu sta; totusi aseara il sprijineam doar cu un deget de spate, il asezasem in fundulet si dadusem drumul la TV la desene; cand am vazut ce atent este, nu l-m mai sprijinit si a stat asa. Dupa vreo 2 minute si-a dat seama ca nu-l mai sprijin si a cazut intr-o parte. Oare fac rau ca il pun in funduletz asa? Ca mai toata ziua sta in fundulet sprijinit, sau in masuta la 90 grade(alta optiune de asezare nu are masuta noastra; nu mi-am dat seama cand am cumpoarat-o ca ar trebui sa stea si la 45 grade sau marog...intelegeti voi)

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput