Constanta la apel(73)
Raspunsuri - Pagina 6
Oana spune:
La multi ani, Stefan! Cornelia sa iti traiasca flacaiasul de 1 an de zile, pupici multi si mai pune niste poze cu el sa il mai vedem si noi cum merge!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
roxanaz spune:
neatza!
Stefan, La multi ani! sa cresti mare si frumos si plin de noroc! Cornelia sa va traiasca grasunelul!
moaammmmmaaa m-ati omorat cu schimbatul prefixului.la anu'! vorba Cristinei, da unii care l-au schumbat mai de multisor ce sa mai zica? eu va zic ceva, ma simt muuult mai bine la 30 si de ani decat la 20. Roxana dixit!
Mada mortalaaaaaa Sofi cu "mash" pai avea dreptate fata.....daca o musca! :))
Crix mi-am adus aminte de acum 2 ani cand faceam pariuri cand o sa nasc, mai stii? si a castigat Cornelia ntz...ce vremuri!
fug la treaba...o zi superba sa aveti!
lulu77 spune:
LA MULTI ANI STEFANUT!
Da, intr-adevar , la anul schimb prefixul ,dar nu-i bai ,doar sunt in floarea varstei,nu-i asa ?
Cat despre cheful meu de munca ..... este NUL!
Numai cand ma gandesc ca exact pe vremea asta peste 8 zile sunt din nou in Sinaia , ma apuca !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Madamsadamy spune:
La multi ani, Stefan, sa cresti mare si voinic!!!!
Azi sant baby siter, stau cu Bibi a lu Tania si ma pune sa-i cant.Am cantat cat am fost la piata de se uita toata lumea la noi si acum isi bea lapticul si printre biberon imi zice: canta dana, canta.Sper sa nu ma puna sa cant toata ziua sa ragusesc, dar daca asa tace copilul si nu mai vrea la mami....o sa cant, ce sa fac.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Cornelia spune:
Pupici si multumiri de urari tuturor. Sunt foarte, foarte emotionata. Stefan tocmai a implinit un an (la 11 fara 10 )! Sunt fericita si nostalgica in acelasi timp dupa perioada asta minunata cu bebe mic.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
jone spune:
pupici lui stefan!la multi ani!sa creasca mare si frumos.+mult noroc in viata.
dana - sa te chemam sa ii canti si alexandrei ca si ea e innebunita dupa cantat.
mada- bravo ca ai scapat.eu nu imi fac curaj si pace.acum nu am timp.si tot asha.
pupici si ptr ceilalti copii mici si mari
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
crig72 spune:
are cineva programul hbo sa-mi spuna si mie cand e filmul Clifford?
Dana "Good job!!" si spor la
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
mav spune:
Salutare!
Cornelia, sa-ti traiasca amandoi nazdravanii si sa fie sanatosi, si voi la fel, sa-i cresteti cu drag! Multi pupici pt Stefan mergaretul, de ziua lui! ...Sa va ganditi si la noi cand veti manca tortul!
...Si pe mine ma apuca disperarea cand ma uit in oglinda si vad cum trece timpul... motiv pt care, de multe ori, evit confruntarea...
Mai rau este ca mi-a picat si moralul si nu cred ca am sa reusesc sa mai slabesc vreodata.... Nu ca as fi obeza, Doamne fereste!!!, dar nu-mi mai place deloc cum arat... am colacel... Nu-mi mai vin deloc hainele care imi placeau si nici n-am chef sa-mi cumpar unele pe masura asta, mi se pare ceva... "definitiv" si nu indraznesc...
Adriana, merci de intrebare. Sebi este iar pe antibiotic, din pacate (moooor de ciuda), iar eu voi merge maine sa fac analize, ca iar ma doare nasol in gat si inspre urechi... Cred ca ne dam boala de la unul la altul....nu reusesc sa gasesc alta explicatie...?!
Mada, a fost chiar pe faza Sofia! Sa vezi ce replici or sa urmeze de acum incolo....
Cristina, saru-mana, modifica listuta, te rog, cand/daca ai timp! Daca nu, e ok si asa, nu-ti face griji, nu-s eu chiar asa pretentioasa!
Cred ca toti prichindeii invata foooarte repede replica "lasa-ma in pace!"
Spooor la treaba azi (ma rog, ce-a mai ramas din ziua de azi, ca jumate s-a dus)! (Eu am chef de lucru, dar nu prea am spor!?)
Vic & Sebi (04.02.2004)
lulu77 spune:
Alina ,pai cum mama sa slabesti cand tu te gandesti la tortulet? Vrei sa iei bataita?
Acum vorbind serios ,nu e cazul sa disperi ,esti frumoasa ,esti o femeie "bine" iar colacelul scapi de el ,cu rabdare si ambitie , nu dispera , si gandeste pozitiv ,mai tine si de partea psihica.
Si nu stii ? Barbatilor le plac "femeile putin impanate!"
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"